Valio Rahkajuoma – Riisuttu valinta

Eilen ehdin jo paljastaa hieman, nyt on aika paljastaa enemmän. Teen yhteistyötä Valion uuden Rahkajuoma-tuotteen kanssa ja alla näette lopputuloksen meidän erikoisista ja rohkeista kuvauksista. On ollut todella siistiä olla osa tätä hommaa ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo. Valion kanssa yhteistyö on mulle iso juttu, tietynlainen saavutus ja virstanpylväs. 
Kerron lisää Rahkajuoma -tuotteesta ja julkaisen behind the scenes-videon kampanjasta blogiini ensi viikolla. Voitte käydä kurkkaamassa ketkä muut ajankohtaiset henkilöt ja bloggarit ovat mukana samassa kampanjassa ja näette videonkin jo nyt TÄÄLTÄ.
Mitä mieltä olette, lukijani?
x Steffi

Yhteistyössä Valio.

80 comments

 1. Mun mielestä oot oikea henkilö mainostamaan kyseistä tuotetta – vahva, luonnollinen ja kaunis 🙂

 2. Wow snygging! 🙂 Du är en utmärkt förebild och reklamtjej för denhär produkten tycker jag å du representerar det som Valio med sina kvargprodukter också vill göra: hälsa, sunda levnadsvanor och ren, bra kost 🙂 Grattis!

 3. sä oot niin ihana, kaunis ja aito tossa videolla 🙂 ja kuva on mielettömän upea!

 4. Todella kaunis kuva! Hyvä Steffi!

 5. Ihana kuva! Ihan täydellinen! Niinkuin joku tossa ylempänä jo sanoikin, niin oot just oikea henkilö kainostamaan kyseistä tuotetta! 🙂

  http://www.trainingdrama.blogspot.fi

 6. Vau! Kaunis kuva 🙂 olet upea!

 7. Kaunis ja sensuelli mainos.

 8. Aivan ihana kuva.. Mutta. Mielensäpahoittaja täällä, musta on vähän kyseenalaista mainostaa ruokatuotetta “seksillä” (naisen vartalolla). Kumpi tuli ensin, slogan vai mainosidea? Ollaanko edelleen siinä pisteessä, että voimakasta naista voidaan “myydä” vain ulkonäön perusteella? Bäh en mä tiiä mitä yritän edes sanoa, aivan ihana kuva mutta mun mielest’ vähän outo mainos.

  • Ja siis en halunnut kritisoida vaan herättää ajatuksia

  • Kamppiksessahan on mukana myös mies 🙂 hieno kamppis ja idea! Alastomuus liitetään usein seksiin, mutta sen voi liittää myös puhtauteen ja aitouteen. Aina katsojista kiinni miten mainos nähdään, Ja saman mainoksen voi nähdä monella tapaa. Hyvä tausta-ajatus kuitenkin anolla

  • Kyse ei ole niinkään seksistä, vaan naisen vartalon seksualisoinnista ja sen käyttämistä ensisijaisena myyvänä voimana. Ja joo, mukana oli myös mies, mutta musta on jotenkin kummallista otaa tämä ryhmä voimakkaita ihmisiä ja riisua heidät, etenkin kun kyseessä on ruokatuote. Tässä kamppiksessa on mun mielestä vaan jotain outoa, siis Valion puolelta.

  • Miksi vartalo pitää aina nähdä seksin myyntinä? Ollaanko me jotankin käveleviä seksiolentoja, kun menemme kaupungilla tai uimahallissa? Se on vain vartalo, naisen kaunis vartalo.

  • Siitä tulee seksillä myymistä kun alastomalla vartalolla yritetään myydä jotain, etenkin kun tuote on joku joka ei sovi kontekstiin.

  • Tottakai tämä on seksillä myymistä. Älkää nyt viitsikö leikkiä yksinkertaista. Jos mainostettaisiin moottoripyörää kyseisellä kuvalla, niin johan olisi eri ääni kellossa 😀

  • Ehkä jos kuvan tyylilaji olisi erilainen, tulisi kuvasta eri fiilikset… nyt kun on noin voimakas meikki ja laitettu kampaus niin se viittaa kyllä aika vahvasti seksillä myymiseen.

  • Hyvä keskustelu.

   Ensimmäiselle: Kiitos! Saa todellakin herättää ajatuksia ja kyseenalaistaakin asioita. Maailma olisi tylsä paikka jos kaikki ajattelisivat samalla tavoilla, kuten robootit. Toivottavasti et pahoittanut mieltä liikaa tästä. Tiesin mihin ryhdyin ja olin erittäin tarkka lopputuloksen kanssa.

   Itse en kokenut, että mainos on seksillä myymistä. Näin tämän alusta asti rohkeana, aitona mahdollisesti myös provosoivana mainoksena, johon juuri minä halusin ryhtyä.

   Mainos on jo avannut minulle jo paljon ovia ja haluan jatkossakin puhua varsinkin nuorille siitä, ettei tarvitse pyrkiä olemaan todella laiha vaan treenatussa ja terveellisellä rasvaprosentilla koostettussa kehossa on hyvä olla.

   Tokavika anonyymi: Et tule ikinä näkemään minua alastomana moottoripyörämainoksessa.

   x Steffi

 9. Aivan mahtava kuva! Olet niin kaunis ja niin terveen ja hyvännäköinen kroppa!
  Hyvä kampanja myös.

  Jenni

 10. Oot ihan uskomattoman kaunis!

 11. Tämä on todella tyylikäs kuva. Mä en näe seksiä tässä, vaikka on alastomuutta. Hieno, hieno kuva.

 12. Vau, mahtava kuva! 🙂 Odotan kyllä innolla tuotteen saapumista kauppoihin!

 13. Kuva ja sinä olet upea, mutta mua häiritsee se että maitotuotteita pidetään edelleen jotenkin tosi terveellisenä, kun se on melkeinpä päinvastoin. Joten vaikka kuva itsessään sytyttää, niin valitettavasti mainostettava tuote ei sitten yhtään. Mutta tämä oli vain yksi mielipide muiden joukossa. Mahtavalta näytät! 🙂

  • Kiitos paljon. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla!

   Jotkut ovat puolesta ja jotkut erittäin jyrkästi vastaan. Joillekin maitotuotteet sopivat, toisille ei. Maito-, rahka- ja juustotuotteet ovat olleet käytössä itselläni pitkään ja keho toiminut hyvin.

   x Steffi

 14. Ihan mielettömän upea kuva!

 15. hohhoijaa… miksi kaiken eteen pitää huorata

  • hohhoijaa… miksi jotkut on niin juntteja…

  • Täysin seksillä myymistä eli halvin ja vanhin kikka mitä mainonta tuntee. Ei vakuuta

  • Ensimmäinen anonyymi: Saa olla vahvoja mielipiteitä, mutta pyytäisin nuorten lukijoiden takia että harkitset sanavalintaasi ensi kerralla tai poistat itse kommenttisi (:

   x Steffi

 16. Du är grym! Fantastiskt fin bild på dig och du är alldeles rätt person för en kampanj som detta. Du är verkligen en förebild många kan se upp till, bl.a jag själv. Väldigt modigt och jäkla snyggt!

 17. no HUH, on kyllä upea kuva!!

 18. Kaunis, tyylikäs kuva!,,

 19. Tosi upea ja kaunis kuva, ja ennen kaikkea hieno mahdollisuus päästä yhteistyöhön Valion kanssa. Hienoa Steffi!

 20. ihana kuva!

 21. upea kuva! Minulla olisi kysyttävää joka ei liity tähän postaukseen millään tavalla. Olen 165 cm pitkä ja painan n. 48-50 kg. Iältäni olen 17v. Tiedän että olen alipainoinen ja tuntuu että en lihoa vaikka söisin paljon. Käyn salilla 3x kertaa viikossa ja olen jaotellut sen niin että 1.päivä jalat ja pakarat 2.päivä kädet, rinta ja selkä 3.päivä jalat ja pakarat. Joskus käyn kävelylenkillä tai uimassa. Haluaisin itselleni lihasmuotoja etenkin jalkoihin ja pakaroihin. Haluaisin että joku personal trainer auttaisi minua mutta ainakaan tällähetkellä se ei ole mahdollista rahan suhteen. Ehkä joskus tulevaisuudessa. Olisiko sinulla minkäänlaisia ohjeita/vinkkejä/ehdotuksia antaa minulle?

 22. Upea kuva joo, mutta en tykkää seksillä myymisestä. Ja tässä on stereotypiaan asti kyse juuri siitä, kun nuori nainen on ilman vaatteita. Sillä ei ole merkitystä, onko kuvassa oleva henkilö vahva vai ei. Ja tämä halpistyyli ei myöskään mielestäni sovi Valion “puhtoiseen” imagoon tai johonkin maitotölkissä myytävään, joten ihmettelen tyylivalintaa!

 23. Hieno kuva ja tuo markkinoimasi tuote kiinnostaa kovasti myös. Rahkan suurena ystävänä uskon pitäväni myös tuosta juomasta.

 24. Mielenkiinnosta kyselen, että onko tällaiset kuvat sinusta vielä ok? Eli tullaanko sinut näkemään jatkossakin vastaavissa alastonkuvissa? Entä mitä mieltä esim. vanhempasi ovat kyseisestä kuvasta?

  • No onhan tuo nyt hyvällä maulla tehty, miksi olisivat asiasta mitään “mieltä”?

  • Ihan rupes naurattamaan tää kommentti. En voi puhua steffin puolesta, mutta ihan yleistä maalaisjärkeä käyttäen voisin vastata kysymyksiisi:
   Miksi kuva EI olisi ok? Luuletko, että steffi olisi suostunut ja hyväksynyt kuvan, mikä ei olisi hänen mielestä ok? Eiköhän tästä asiasta ole keskusteltu perheenkin kesken, ennen kuin kampanja on julkaistu. valot päälle.

   P.S. toivottavasti jatkossakin nähdään hyvällä maulla tehdyissä mainoskuvissa.

  • Ensimmäinen anonyymi: Kyllä, tämä kuva on minusta OK. Se ei olisi täällä, jos se ei olisi mielestäni OK. Minä olen valinnut kuvan ja kyseisen leikkauksen.

   En osaa sanoa, tullaanko minua näkemään jatkossa alastonkuvissa. Jos konsepti ja brändi on paikallaan, niin miksipä ei! Vanhempani ovat ylpeitä saavutuksistani ja olivat myös ok sen kanssa, että tämä kuva julkaistaan.

   Kolmas anonyymi: Kiva kuulla, että toivot näkeväsi samankaltaisia jatkossakin!

   x Steffi

 25. Riisuttu valinta tosiaan! Mielestäni osuva iskulause kyseiselle tuotteelle, sillä rahka ja rahkajuoma ovat ruoka-aineita, joista puuttuu ne ns. turhat sokerit, rasvat ja hiilarit. Niin paljon myydään sokeroituja kaloripommivälipalarahkoja sun muita, joten napatessasi sen tavallisen maustamattoman rahkapurkin sä otat sen terveellisemmän vaihtoehdon – teet sen riisutun valinnan! Niin mä tän asian näin äkkiseltään käsitän 🙂 Ja mitä mainoskampanjan kuviin tulee, niin jokainen niistä on upea! Hassua, miten toiset käsittää alastomuuden mainoskuvassa saman tien seksillä myymiseksi – alastomuus on kuitenkin luonnollinen asia.

 26. Mutta kaikki kampanjan kuvat ovat mielestäni visuaalisesti upeita. Treenattu ihmisvartalo on kaunis. Kyllä tämä on Steffi hieno saavutus, kun olet päässyt samaan sarjaan Valion mainoskasvoksi sellaisten nimien kuin Teemu Selänne ja Kiira Korpi, kanssa 🙂
  Tämä kampanja tulee varmasti herättämään paljon keskustelua ja närkästystäkin. Mielensäpahoittajia on tämä maa pullollaan – valitettavasti.
  Terveisin, Riikka

  • Suurkiitos, Riikka. Tämä tuntuukin tietynlaiselta saavutukselta, että juuri minut haluttiin mukaan kampanjaan. Kaikkia ei voi miellyttää, ehkä ihan hyväkin niin (:

   x Steffi

 27. Aivan todella hieno kuva! Sit mielestäni olisi kyse alastomuudesta, jos kuvassa jotain näkyisi, mutta tässä ei kyllä näy…

 28. Ps. Kävin heti ostaa tuotetta! Mainonta mennyt perille siis 😀 tykkäsin tosi paljon!

 29. Toivottavasti tiedät mitä teet! Tulee vaan tunne että sua on käytetty hyväksi :-/ Kun sun ei rahan takia tarvi tissikuviin mennä, niin minkä takia oikein menit?? Ja muut kampanjan kuvathan on ihan erilaisia… sun vaan poikkeaa tyyliltään!

 30. Tosi hieno kuva ja hieno kampanja jossa olla mukana! Terve kroppa, alaston sellainen ei ole seksistinen vaan tässä tapauksessa luonnollinen. Ja normaalia. Tosi hienoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.