Valio, Riisuttu valinta – Ajatuksia yhteistyöstä

Kiitos vielä kerran kaikesta palautteesta rohkeaan Valio -kampanjaan liittyen! Kerron tässä postauksessa hieman ajatuksia yhteistyöstä sekä tietoa itse tuotteesta.

Olen saanut enemmän kehuja, kuin osasin odottaa, KIITOS! Ihana kuulla, että tekin pidätte lopputuloksesta. On myös todella kiva kuulla, että mielestänne juuri minä sovin tähän kampanjaan. Tällaista tuotetta haluan edustaa – Puhdasta, kotimaista ja ns. riisuttua tuotetta, joka viestii, että on IN olla sinut kehonsa kanssa. Haluan edustaa terveen näköistä kehoa, eikä mm. epäterveellisen matalaa rasvaprosenttia.

Valokuvaaja Samuli Karala, Kampaaja Olga ja Oona Tolppanen (:
Ajatuksia yhteistyöstä

Luonnollisesti tällainen alaston ja ehkä hieman provosoiva kampanja herättää myös ihmetystä ja kysymyksiä. Itse lähdin mukaan projektiin näistä syistä: 

1. Kyseessä oli Valio. Hieno kotimainen brändi, jonka tuotteita olen käyttänyt siitä asti, kuin muistan. Valion edustajina on ollut arvostettavia urheilijoita kuten Teemu Selänne ja Kiira Korpi. On suuri kunnia saada olla saman brändin edustajana.

2. Mitään ei julkaista ilman minun lupaani. Minulla on erittäin tarkka linja siitä mitä internetissä teen, mitä julkaisen, mitä hyväksyn ja millaisen kuvan itsestäni annan mediaan. Mitään yhteistyötä tai kuvaa ei julkaista ilman suostumustani. Voitte siis olla varmoja siitä, että jos suosittelen tai mainostan jotakin tuotetta, niin pidän siitä oikeasti. Olen erittäin kiitollinen managerilleni Jere Virtaselle, joka auttaa minua kaikissa kaupallisissa asioissa. Saan häneltä ammattiapua, jotta blogini ja minä kehittyy oikeaan suuntaan arvokkaasti.

3. Otan haasteita vastaan ja haluan kehittyä. Ei saa pelätä epäonnistua! Liian moni pelkää epäonnistumista, myös minä välillä. Joskus kannattaa ottaa riskejä ja tehdä muutoksia. Tämänlainen riski oli minuntyylinen, jännittävä ja erittäin paikallaan.

Behind the scenes -videoInfoa Rahkajuoma-tuotteesta

Maku ja käyttö

Tuote maistuu juotavalta rahkalta, hieman piimän tai luonnollisen jogurtin neutraalin makuinen tuote. Juoma sopii juotavaksi sellaisenaan ja olen juonut sitä aamuisin lasillisen silloin tällöin. Tämä on erinomainen proteiinilisä smoothieen. Uskon, että tulen käyttämään tuotetta säännöllisesti ja voi olla, että korvaan kokonaan lusikalla syötävän rahkan tällä tuotteella. Tärkeää: Tuotetta tulee sekoittaa voimakkaasti ennen käyttöä!

Mukana kampanjassa ovat myös Pekka Hyysalo, Oona Tolppanen ja Nata.

ps. vastailen nyt kaikkiin kommentteihin Valio-postaukseen.

x Steffi
Yhteistyössä Valio.

7 comments

  1. Onko tuote jo kaupoissa?

  2. Vaikutat niin sympaattiselta persoonalta, Steffi. Olet loistava esikuva nuorille (ja vähän vanhemmillekin :p) naisille! 🙂 Jatka samaan malliin!

  3. Oon mainoksen uhri ja ostin tätä. Maistui oikein mainiosti mehukeiton kanssa. 🙂 Helppo tapa saada proteiinia.

  4. Erittäin tyylikäs ja hyvällä maulla toteutettu kampanja, kuten Valiolla on yleensä tapana tehdä. Ja erityisen hienoja ihmisiä on tähän kampanjaan valittu mukaan. Tuotteeseen täytyy tutustua jo näistä syistä. Pehmeä rahka on jo entuudestaan vakiotavaraa jääkaapissa.

  5. Tyylikäs ja onnistunut kampanja! Muutenki ihailen sun terveitä arvoja ja postitiivista ja luonnollista asennetta, sekä niiden jakamista muille fiksujen ohjeiden kera. Sun kaltaisia ihmisiä tarvitaan ehdottomasti lisää tähän maailmaan!!! 🙂 Keep up the excellent work. Arvostan! 🙂

  6. Oikein hyvän näköinen kampanja! Oon jo löytänyt ton tuotteen kauppojen hyllyiltä mutta vielä en ole ehtinyt maistaa. Ehkä mä nyt hyvällä mielellä jään mainoksen uhriksi ja maistan tuota! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.