Valkosipuli

Ostin spontaanisti kirjastosta terveyskirjan Kiinalaisten rohdosten salat (Stefan Chmelik) ja innostuin taas hieman rohdoista, yrteistä ja teelajeista. 
Valkosipuli on klassinen ruoka-aine, jota ollaan käytetty vuosisatoja kaikkialla maailmassa. Sitä voi syödä liha- tai kasvisruokien kanssa tai vaikka pistää ruisleivän päälle! Valkosipulin sanotaan suojelevan sydäntä ja poistavan tulehduksia ruoansulatus- ja hengitystiejärjestelmistä (:
Hyvää viikonloppua!
x Steffi

11 comments

 1. hei steffi! tää ei nyt liity mitenkään aiheeseen mutta haluaisin kysyä että miten pääsen eroon herkkukierteestä? olin vähänaikaa sitten pari viikkoa ulkomailla ja tuli joka päivä syötyä kaikkea epäterveellistä ja nyt tuntuu että kokoajan on pakko saada jotain hyvää eikä mikään tunnu riittävän… olo on todella ahdistunut kun olen lihonut monta kiloa ja vaatteet puristaa eikä vatsalihaksista enään tietoakaan toisinkun ennen reissua 🙁

  • Moikka! Testaa pitää täysi lakko kahden viikon ajan!

   x Steffi

   • It is basically illusory examining material! I concur generating utilization of belonging around the path from the pleasing offer from the views you connect the within of of of one’s article. My business is impressed coiaorptevely with every man or women even additional along along collectively along with your style and design on the inside of from your constructing and the way uniquely you authored this content. Thanks.

 2. Awesome, I will definitely have to check this out. I knew it was really good on geeexr/sdnuality, but I had no idea one of the creators self-identifies as a feminist. I will definitely have to keep an eye on these guys!Also, CYOA FTW ;D

 3. This is the peferct post for me to find at this time

Leave a Reply

Your email address will not be published.