YIN YOGA

Yksi mukava joogamuoto on Yin Jooga. Yin joogassa mennään tiettyihin asentoihin moneksi minuutiksi ja näin luodaan syvävenyttävä ja meditatiivinen harjoitus. Liikkeen ei tule sattua ja hengityksen tulee kulkea tietoisesti, hitaasti ja syvästi nenän kautta. Lonkkaa ja yläselkää sain viimeksi hyvin auki, lonkan liikkuvuudessa oli parannettavaa… Suosittelen hakemaan oma lähin joogapaikkanne ja testaamaan Yin joogaa siellä (: 

Kotonakin voi testata joogaa osoitteessa yoogaia. Nyt kun katsoin ohjaajat läpi, löysin sieltä aikaisemman jooga-opettajani, Oxanan! Ihana nähdä, että hän on siellä. Aion klikata hänen tunnille pian. Sieltä löytyi myös aikasempi luokkakaveri, Paula.

x Steffi

17 comments

 1. Varifrån e din ursnygga tights köpta från? 🙂

 2. Oot varmaan reputtanut äidinkielen useaan otteeseen. Hädin tuskin tätä kestää lukea, etenkin kun kirjoittaja tekee tätä työkseen…

  • Mahdoitko tietää Steffin olevan suomenruotsalainen?

  • Kyl täällä yks lukihärönen saa ainakin selvää tekstistä 😀 Mä tykkään kirjoitustyylistäsi, eikä pikkuvirheet (mitä itse en edes aina huomaa haha) haittaa lainkaan!

  • Eka anonyymi: Näkisitpä blogitekstini pari vuotta sitten :D! Äidinkieltä en reputtanut, se on ruotsi, kuten Lotta mainitsi (:

   Kiva, että jotkut saavat selvää! Jos ei saa, niin aina voi vain katella kuvia.

   x Steffi

 3. Höpsistä sentään! Älä usko vihaajia Steffi. On rohkeaa kirjoittaa itselleen vieraammalla kielellä. Kielenkäyttösi paranee koko ajan ja blogisi on miellyttävää luettavaa. Kiitos siitä,

  • En usko! Ikinä! (:

   Negatiiviset kommentit tuovat aina lisää kävijöitä, joten koitan nähdä asioiden positiivsen puolen, hehe.

   Kiitos kommentista ja kiva kuulla.

   x Steffi

 4. Moi! 🙂 Voisitko tehdä jutun joogan terveysvaikutuksista ja kuinka joogaamalla saisi aikaan kuitenkin kroppaa haastavia treenejä? Sairastan anoreksiaa ja salitreeni on minulta kielletty, joogaa suositeltiin, ja olen siitä muutenkin tosi kiinnostunut.

  • Moikka! Jooga on erinomainen harjoittelumuoto keholle ja mielelle. Voisin tehdä joku päivä postauksen terveysvaikutuksista, hyvä idis.

   Paljon voimia parantumiseen.

   x Steffi

 5. Tsempit Steffille suomenkielen käytöstä! Oman kokemuksen mukaan monetkaan suomenruotsalaiset eivät puhu juuri ollenkaan suomea. Pienet virheet eivät haittaa ja kirjoittamalla oppii!

  t. Suomalainen Ruotsissa

 6. Steffi! Sun kirjoituksia on hauska lukea, vaikka vähän “ruotsalaisuuksia” on havaittavissa.. mun mielestä tekee teksistä persoonallista 🙂 jatka samaan malliin!

 7. Juuri ilmottauduin 1,5h yin yoga-tunnille. Oon ollut joskus kauan sitten viimeksi, joten innolla odotan :–)

 8. Heippa! Mistä nuo alemmat housut ovat??

Leave a Reply

Your email address will not be published.