Ehdolla inspiroivammaksi hyvinvointiblogiksi!

Lomallani on ollut kiva huomata, että minun tekee aika paljon mieli treenata. Päätin siis hetki sitten, etten treenaa tavoitteellisesti toistaiseksi, vaan oman fiiliksen mukaan mielummin. Treeni-into tulee nyt luonnollisesti ja urheilu on selvästi tärkeä asia elämässäni. En seuraa tarkkaa treeni-ohjelmaa tai päätä treenejä hirveesti etukäteen. Olin tehnyt niin pitkään ja eteeni tuli jonkinnäköinen muutoksen tarve.
Urheilusta voi tulla tärkeä osa elämää kenelle vaan. Treenaamisesta nauttiminen ei ole mikään yksinoikeus, joka vain joillain on. Sitä pitää toki työstää välillä sinnikkäästi, jotta sen saisi pysyvästi elämään. Ei ole hyvä idea jättää urheilu kuitenkaan kokonaan pois elämästä, vaikka se välillä tökkiikin.

Toisiin juttuihin! (: Mun blogi on päässyt mukaan kivoihin awardseihin viime aikoina. Blogiportaali Indiedays järjestää Indiedays Blog Awardsit ja olen ehdolla! On todella hienoa kuulla, että blogini on inspiraation lähde monelle.
Äänestäkää mun blogia TÄSSÄ jos olette sitä mieltä, että ansaitsen voiton! Kiitos tosi paljon kaikista äänistä (:
Blogini oli myös ehdolla Sport & Wellness Blog Awardseissa, äänestysaika on kuitenkin jo ehtinyt päättyä. Niiden awardsien voittaja palkitaan iloveme -messuilla.
x Steffi

2 comments

  1. Mun ääneni meni sulle! Pidät tosi ihanaa blogia! 🙂

  2. Röstade på dig – du sku SÅ förtjäna en vinst! 🙂 Finis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.