iloveme -messut – tuotteet

iloveme -messuilta löytyi tänä vuonna uusia ja kiinnostavia tuotteita. Tästä postauksesta näette mitkä tuotteet olivat minun tämän vuoden suosikit! (:
IMG_3812
Treenivaatteita. Nike-housut, Shock Absorber -urheiluliivit (olen käyttänyt tätä merkkiä todella pitkään, enkä vaihtavani muihin) ja koruja. Nikolai Babitzin kaulakoru ja E. Lindroosilta sain lahjaksi timantin, jonka voi liittää koruun.
IMG_3820
Superfoodeja CocoViltä ja Puhdistamolta.
IMG_3828Kauneustuotteita. Kuivashampoo on minulle pakollinen tuote. Käytän sitä vähissä määrin melko usein, jottei minun tarvitsisi pestä tukkaa enemmän kuin 1-2 kertaa viikossa. Batiste on tähän asti myös ehdoton kuivashampoo-suosikki, parempaa ei taida löytyä!
Kävin myös kiinnostavassa hiuspohja-testissä ja kokeilen nyt uutta, kuivalle hiuspohjalle tarkoitettua Aqua Intensive -sarjaa. Suomessa on kuiva ilma ja huomaan sen välillä ihostani ja hiuspohjastani.
ps. ystäväni Anni teki minusta haastattelun hänen blogiinsa, sen voitte tsekkaa TÄSTÄ! (:
pps. tänään olin kuvattavana Wodconnectin kehonhuolto-opasta (Mobility Guide) varten. Siinä käydään läpi hyviä liikkeitä liikkuvuuden parantamiseksi. Siitä enemmän pian! Opas sopii kaikille.
x Steffi

One comment

  1. Äää oisin nii halunnu tuonne! Mul on noi samat urheilurintaliivit ja on kyl hintansa veroiset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.