Vinkkejä harmaisiin päiviin

Iltaa. Blogin ulkoasua muokataan vielä vähän, mm. omat ennätyksen tulee tuonne sivupalkkiin vielä videoineen (:

Päivät lyhenee ja ulkona on ollut viime aikoina melko harmaata, ainakin pääkaupunkiseudun alueella… Huomaan, että sää vaikuttaa minuun vahvasti ja aurinkokaipuu on vahva. Joskus jopa mieli voi olla hieman maassa 🙁 Fakta on kuitenkin se, että pimeistä päivistä on pakko selvitä ja siksi keksin pari vinkkiä, joita aion itse yrittää noudattaa jotta fiilis olisi mahdollisimman hyvä! 🙂 Tsekatkaa jos tekin saisitte näistä inspistä.

Tankkaa vitamiineja

7P4A5049

IMG_2246

Kotona on hyvä pitää hedelmiä, esim. klementiinejä, vihreitä omenia ja kiwi-hedelmiä. C-vitamiinia, D-vitamiinia ja sinkkiä löytyy kaapistani.

Lähde uimaan

7P4A4750

Uusimmissa CrossFit-kisoissa, Unbroken-kisoissa, on uintia! Olen kisoissa mukana vain katsojana ja kannustajana, mutta julkaistettu laji inspiroi minua oppimaan kerrankin uimaan kunnolla. Uinti myös piristää, joten laji sopii hyvin tähän vuodenaikaan.

Vältä liiallista herkuttelua

7P4A4623

Moni reagoi harmaaseen säähän syömällä epäterveellisesti. Oletko yksi niistä? Syötkö herkkuja enemmän tähän vuodenaikaan, kun esim. kesällä?

Vinkkini sen asian muuttamiseen ovat seuraavat:

– Tunnista tunnesyöminen. Syötkö tylsyyteen?

– Syö säännöllisesti pitkin päivää, ettei illalla ole kiljuva nälkä.

– Tankkaa niitä vitamiineja ja syö monipuolisesti!

 

Mun tämänhetken lemppari on varata viikolla itselleen omaa aikaa ilman elektroniikkaa tai muita ärsykkeitä. Hieronta, kasvohoito, tunnelmallinen kynttiläillallinen?

Good luck!

 

PS. Tänään oltiin kuvaamassa Tikis-poikien kanssa treenivideota CrossFit Herttoniemessä! Pojat pyysivät, että keksisin oman näköisen treenin ja tehtäis siitä treenivideo. Lähdin mielelläni mukaan. Tein vähän toes-to-bareja, ylöstyöntöä ja kelkantyöntöä.  Saa nähdä olinko väsyneen näköinen videossa, nämä olivat nimittäin aikaiset aamutreenit… Olen huomannut etten ole maailman pirtein aamuihminen, hehe. Oli todella kivaa ja pojat huipputyyppejä! Voitte odottaa videota kuukauden sisään (:

10727561_734981606556528_869748334_n

Kuvat: Sandra

x Steffi

2 comments

  1. Laura Hämäläinen

    Vitsi Steffi niiiiin samat fiilikset ton pimeyden kanssa… Miten voikin ihminen kaivata näin paljon aurinkoa ?!?! Sairasta. Ja samat fiilikset x2 tosta uinnista 😀 pitänee vissii opetella kunnolla kroolaamaan hehe.

  2. 銈枫儯銉嶃儷 銉撱偢銉嶃偣銉愩儍銈般€€銉炪儓銉┿儍銈汇€€銉栥儶銉笺儠銈便兗銈广€€銉欍兗銈搞儱銆愭柊鍝佸悓妲樺搧銆戙€怱A銉┿兂銈€戙€愪腑鍙ゃ€戙偡銉c儘銉儛銉冦

    Howdy would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a fair price? Thanks, I appreciate it!
    銈枫儯銉嶃儷 銉撱偢銉嶃偣銉愩儍銈般€€銉炪儓銉┿儍銈汇€€銉栥儶銉笺儠銈便兗銈广€€銉欍兗銈搞儱銆愭柊鍝佸悓妲樺搧銆戙€怱A銉┿兂銈€戙€愪腑鍙ゃ€戙偡銉c儘銉儛銉冦偘 http://锘縲ww.fugupr.com/?ja-3005-aqv-7539.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.