Voimatreeni koko keholle yhdellä treenillä – omaa treeniohjelmaa

Ajattelin jakaa teille yhden pitkän voimapainotteisen treenin, jonka tein viime viikolla. Minulla oli aikaa käydä salilla ainoastaan kahdesti viikon aikana, joten tein yhtenä päivänä parin tunnin treenin. Keskityin sinä päivänä ainoastaan voimaharjoitteluun – eli en tehnyt mitään ns. hikitreeniä. Pidin pitkät palautukset sarjojen väleissä. Tällainen treeni on joskus ihan järkevä tehdä jos ei ole aikaa käydä usein salilla useasti. Alla ovat mun sarjojen painot. Jos teette treenin perässä, niin tehkää liikkeet painoilla, joilla tekniikkanne pysyy hyvänä! (:

IMG_8677

Koko kehon voimatreeni

Kyykky 3×5 @ 80kg

Strict press 3×3 @ 40kg

Penkki 3×5 @ 47,5 50, 52,5

Strict leukoja myötä-otteella 5×6

ja

dippejä 5×6 (käytössä ohut apukumppari)10653759_10154824316965724_5294103408390352812_n

dip

Yllättävästi minulla ei ollut keho jumissa seuraavana päivänä. Pidin kuitenkin vapaapäivän, jotta palautuisin kunnolla. Tällä viikolla ehdin treenata useammin, joten jaan treenejä eri päiville.

Seuraan muuten CrossFit Herttoniemen ohjelmointia tällä hetkellä. Siinä tehdään sopivasti voimaa, painonnostoa, taitoja, voimistelua ja perinteisiä CrossFit “wodeja”. Tavoitteena tietenkin tulla vahvemmaksi ja parantaa kuntoa! 🙂 En kuitenkaan noudata ohjelmaa super tarkasti, vaan lenkkeilen ja teen itsekeksimiä juttuja välillä myös. Välillä treenaan vähemmän, kun ohjelmoinnissa on määrätty. Toisina päivinä yhdistän eri päivien treenejä ja teen yhden pitkän treenin, kuten tässä postauksessa. Viime aikoina treenit on maistunut yllättävän hyvältä. Odotan innolla viikonloppuna kun pääsen seuraamaan läheisiä UNBROKEN -kisoissa!

 

x Steffi

4 comments

 1. Tää oli tosi kiva postaus! 🙂 ja ihan mielenkiinnosta kyselen, että miksi vaihoit herttoniemen ohjelmointiin?

  • Kiva kuulla! Vaihdoin hetkeksi vaihtelun vuoksi ja koska halusin päästä serkkuni kanssa treenaamaan, hehe 🙂

   x Steffi

 2. Moikka! Olen miettinyt, että miten treenipäivinä tulisi syödä? Milloin ja millaista ruokaa? Mua häiritsee kun en yhtään tiedä millainen väli ruokailulla ja treenillä tulisi olla ja miten kuuluu syödä, että saa treenistä parhaat tehot irti. Olisi kiva jos tekisit aiheesta postauksen, tai muuten antaisit vinkkejä tähän mua vaivaavaan ongelmaan 🙂

  neon-my-life.bolgspot.fi

  • Hyvä postausidea! Suosittelen syömään keskittymään siihen, että saa pian ruokaa treenin jälkeen ja ettet syö liian lähelle treeniä.

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.