Wodconnect mobility -opas

Lähdin malliksi Wodconnectin mobility-sarjaa varten. Postauksia on tulossa neljä, kaikki keskittyvät kehon eri alueisiin. Ensimmäinen osio on julkistettu jo 🙂 Nämä liikkeet sopivat kaikille – aloittelijoista ammattilaisiin! Näitä on hyvä tehdä ennen yläkroppa-treeniä tai jälkeen. Liikkeitä voi tehdä myös ihan muutenkin vaan jos yläkroppa on jumissa.

Tsekatkaa koko postaus ja liikkeiden tarkat selostukset allaolevasta linkistä.

CrossFit mobility basics 1/4 – upper back

IN ENGLISH!

Mobility-UpperBackBall-001

Mobility-UpperBackRoll 003

Mikä Wodconnect? 

Wodconnect on palvelu, jonka avulla pystyy kirjaamaan ylös ja seuraamaan omia treenejä. Olen itse käyttänyt wodconnectia yli vuoden, jotta tulokseni tallentuvat johonkin ja näin voin seurata kehitystäni.

 –

PS. Kiitos vinkeistä aikasempaan postaukseen! Taidan kaivaa kirkasvalolamppuni pian esille. Apteekista ostettua luonnollista melatoniinia löytyykin kaapista, jos tuntuu siltä, että se tulisi joskus tarpeeseen. Keskitytään kuitenkin ensisijaisesti hyvään ravintoon ja liikuntaan.

x Steffi

2 comments

  1. Kiva postaus!:) onko ruoka postauksia tulossa lähi aikoina?

  2. Moikka, aluksi haluun kiittää loistoblogista 🙂 Mä oon puolen vuoden ajan suunnitellu alottavani crossfitin. Säälittävää, että en oo vaan menny ja alottanu, mutta oon just tällanen jossittelija! Haluisinki kysyä paria kysymystä, jotka on mietityttäneet mua.

    Kannattaako pohjakuntoa hankkia salilta vai voinko ihan todella mennä sinne tällaisena kaksi vuotta lähes kokonaan liikkumatta olleena? Kilpaurheiluharrastus jäi tosiaan kaks vuotta sitten ja kunto on sen mukanen. En oikeasti jaksa varmaan juosta kun 400m ja penkistä nousee hyvällä tuurilla tanko :/ Jotenkin salilla ähkiminen yksinäni ei kiinnosta, siksi mielummin menisin onramp-kurssille suoraan.

    Olen normaalipainon ylärajoilla ja ruumiinrakenne on sen näköinen, ettei hetkeen olla liikuttu. Juurikin urheilijataustani vuoksi tämä hävettää… Näkyykö cf-piireissä isompia ihmisiä? Itellä pistää aina silmään vaan ne timmit ja treenatut.

    Ekat treenit ovat varmasti pahimpia nyt kun olen näin huonossa kunnossa.. Mutta kuinka kauan menee, että kovaan treeniin “tottuu”? Toki on varmasti yksilöllistä, mutta tämä vaivaa mun mieltä.

    Kuullostan naurettavalta mutta joltainhan näitä on kysyttävä 😀 kiitos jos vastaat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.