ZzzzzzZZZzzz….

Olen huomannut, etten ole ainoa henkilö ketä väsyttää nyt pimeään ja harmaaseen aikaan! Vaikka yön aikana tulee nukuttua kahdeksan tuntia, niin tuntuu siltä ettei pääse oikein kunnolla hereille vaikka onkin ollut hereillä monta tuntia. Kärsiikö joku muu samaantyylisistä “heräämisvaikeuksista”?

IMG_3932

Aamuisin syön mm. D-vitamiinia ja kalaöljyä aamupalan yhteydessä. Säännöllisesti en ole syönyt ravintolisiä, mutta nyt tuntuu siltä, että keho tarvitsee kaikki mahdolliset vitamiinit.

Huomaan, että pidän paljon kotona olemisesta. Kynttilötä palaa asunnossani joka päivä ja olen hieman lukenut Feng Shui’sta. Sen myötä olen kiinnostunut kodin kunnossapidosta entistä enemmän. Tämä vuodenaika sopii siis hyvin kodin siistimiseen. Mielikin lepää, kun kotona ei ole sotkuista. Liikunta kuuluu luonnollisesti myös viikkooni, uinnista on tainnut tulla uusi viikkoinen harrastus! 🙂 Lenkille jos ei tee mieli mennä sateisellä ja pimeällä säällä, niin kilsan uinnista saa jo hyvin kuntoa ylläpidettyä.

fengshui

Haluisin mielelläni kuulla, mitkä ovat teidän parhaat vinkkinne väsymyksen taltuttamiseen? Liikunta? Tiettyjen ruoka-aineiden ruokien syöminen? Päikkärit? Piristysvalot? Muuta?

ps. Oonalla oli hyviä vinkkejä tähän asiaan liittyen, kannattaa käydä lukaisemassa! 🙂

x Steffi

4 comments

 1. Cocovin maca-jauhe! 🙂 suosittelen lämpimästi. Eron huomaa jo ekan käyttöviikon aikana. Syön itse 1tl per päivä kuuriluontoisesti 3 viikkoa putkeen ja sitten aina väliviikko. Ja voi laittaa esim. smoothieen tai vaikka rahkan joukkoon – taikka sitten shottia naamaan 😀

  Ihanaa joulunodotusta Steffi <3

 2. Mulla on sekä nukahtamisvaikeuksia että heräämisongelmia, nukahtamisvaikeuksien takia. Tämä vaikutti radikaalisti koulun käyntiini. Lääkärit ei mielellään nuorelle unilääkkeitä myönnä.
  Ostin melatoniinia kokeiluksi. Minulle se on ollut pelastus, nukahdan nopeammin ja unen laatu on selvästi parantunut. Suurimpana yllätyksenä tuli se, että kuinka virkeä olen aamulla!
  Nykyään jaksan herätä ajoissa kouluu ja enkä enää tarvitse päiväunia.

  Vähän eri tilanne kuin sinulla, mutta kerroinpahan kuitenkin 🙂

 3. Kirkasvalolamppu auttaa tosi paljon! Huomaan, että unirytmini on paljon parempi ja herään aamulla virkeämpänä (ei tarvitse enää torkuttaa 45 minuuttia.. :P) kun minulla on kirkasvalolamppu käytössä. Taitaa tosin olla aika yksilöllistä kuinka paljon tuo auttaa, minulla valon vaikutus on suuri.

  Liikunta, hyvä ravinto, kavereiden ja perheen kanssa vietetty aika ym. siihen vielä päälle, niin tästä marraskuustakin selviää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.