BOOKS

Lomallani olen sukeltanut kirjojen maailmaan. Olen iloinen siitä, että nautin lukemisesta enemmän kuin luultavasti ikinä. En ole aikaisemmin kokenut lukemista rentouttavana, mutta nyt se toimii. Kirjoissa kiinnostaa tällä hetkellä syvemmät tarkoitukset ja kiinnostavat elämänkerrat. Tässä siis pari kirjaa, jotka pääsivät mukaan lomalle.

DSCN0204

Deepak Chopra – Self Power. Tämä on melko ns. diippi kirja. Mulle täydellinen tällä hetkellä, toisille tämä voi olla “liikaa”. Ei itseään pidä pakottaa lukemaan jotain liian raskasta, mutta tässä on hienoja ja syviä elämänopetuksia kaikille itseäänhakeville sieluille, heh. Tätä kirjaa ei pidä lukea kiireellä.

DSCN0234

Aloin seuraavaksi lukemaan tuota Erik Bertrand Larssenin kirjaa. Hän on tunnettu mentaalivalmentaja ja saan kirjasta paljon voimaa ja innostusta omaan CrossFit-kilpaharjoitteluun. Sen pidemmälle lukemisessa en lomani aikana päässyt 😀 Muut kirjat odottavat ja kolmantena aion lukea Steve Jobsin elämänkerran. Hänen puheensa Stanfordin yliopistolle katsoin youtubesta. Katsokaahan tekin.

P1050091

 

Nyt otan pienen joululoma-tauon täältä blogista ja palaan tänne kunnolla 2.1! Silloin keskitytään uuteen aloitukseen elämässä, eli kaikki jotka ovat suunnitelleet terveellisempää elämäntapaa, suunnatkaa tänne. Kerron tästä lisää yhdessä postauksessa ennen 2.1, mutta jos olette valmiita muutokseen joka koskee laihtumista/karkinhimon tai herkkujen vähentämistä/liikkunnalisempaa elämää, tulette saamaan blogistani avaimia onnistumiseen. Ei maksa teille mitään, heheh.

 

Ihanaa joulua, ihanaa lomaa ja onnellista uuttavuotta!

x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.