UV-lupauksia

Tiedän nyt jo, mitä uudenvuodenlupaukseni tulee olemaan: Järjestelmällisemmät aikataulut ja organisoitu elämäntyyli!  

Olen lyhyelle aikavälille varannut vaikka mitä tekemistä ja reissaamista vaikkei kouluni ja treenirytmini sitä oikein sallisi. Nautitaan kuitenkin nyt kun on mahdollisuus ja ollaan taas ahkeria heti tammikuussa 🙂 Onko teillä mielessä uudenvuodenlupauksia? Nyt jos joku sanoo, että herkuttelu loppuu kuukauden päästä, niin LUKEKAA SEURAAVA TEKSTI:

Suosittelen vahvasti ja tekemään sen tyylisiä lupauksia jo nyt pikkuhiljaa… Siinä ei ole mitään järkeä, että nyt vedetään napa täyteen epäterveellisiä herkkuja päivittäin sen takia, että jonkinlainen dieetti on tulossa ensi vuonna. Tiedän, että nyt on pikkujoulusesonki ja jouluun kuuluu herkuttelu, mutta ei sitä joka päivä tarvitse herkutella ja elää koko ajan epäterveellisesti, eihän?

Lupaan itsekin tehdä muutoksia omassa UV-lupauksessani jos laihduttajat/terveellisempää elämäntyyliä hakevat aloittavat jostakin pienestä muutoksesta jo tänään, eikä vasta vuonna 2015. Kuka uskaltaa ottaa varaslähdön? 😉

pinpimpivpimm

x Steffi

One comment

  1. Itse olen aloittanut jo uuden vuoden lupauksrni toteuttamista. Kohti aktiivisempaa arkea ja stressittömämpää ja terveellisempää ruokavaliota. Ja iso kiitos siitä kuuluu sille, että löysin blogisi. Vaikka urheilu ja terveellinen ruoka ovatkin osittain ollut osa elämäntapaani ovat ne aiheuttaneet ahdistusta ja olen toteuttanut niitä kuin pakosta. Blogistasi huokuva rento suhtautuminen niin urheilemiseen kuin syömiseenkin ovat innostaneet minutkin vihdoin nauttimaan jälleen urheilusta ja syömistäkin stressaan huomattavasti vähemmän.
    Iso kiitos siis sinulle! 🙂 ja mahtavaa loppuvuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.