10. WRAP UP

Postaussarja koskien elämäntapamuutosta on tullut päätökseen. Toivon, että mahdollisimman moni sai näistä neuvoista jotain irti! 🙂 Voitte myös palata postauksiin myöhemmin jos ette nyt ollut muutoksen tarpeessa. Viimeinen neuvo, jonka haluan antaa on se, että kävisitte läpi muutoksen kaikki vaiheet 1-9.  Kertaus on opintojen äiti. Huomaatte sitten pian, missä asiassa on vielä parannettavaa ja mikä alkaa jo tuntumaan tottumukselta. Vaiheita voi kerrata vaikka kerran viikossa.

1. THINK & WRITE

2. MAKE A PLAN

3. CLEAN UP

4. GET STARTED

5. MOTIVATE YOURSELF

6. ACCEPT YOURSELF

7. WORK HARD, THEN PLAY

8. SETBACKS ARE HUMAN

9. KEEP GOING, THERE IS ALWAYS HOPE

10. WRAP UP

7P4A4446 7P4A4513

NOW GO ON AND TAKE OVER THE WORLD!

Ihanaa viikonloppua! Ensi viikolla kerron mitä omiin harjoituksiin kuuluu. Toivotteko muuten kysymyspostausta? Minulla ei ole ollut sellaista pitkään aikaan.

Kuvat: Sandra

x Steffi

4 comments

  1. Mulla ois kysymys palautusjuomista! Mitä suosittelet? Nyt oon vuoden verran käyttänyt Fastin Whey+ mutta haluaisin kokeilla jotain toista. Treenaan salilla 4x viikossa ja tavoitteena on lihaskasvu, mutta myös rasvanpoltto.
    Proteiinin saannista muutenkin kiinnostais tietää. Syön rahkan/raejuustoa aamulla, välipalana ja iltapalana. Lisäksi kahdella aterialla noin 100g kanaa/jauhelihaa. Onko tämä riittävää tai liikaa? Voisiko rahkaa ja raeujuusto korvata jollain? Vaikka smoothiella johon laittaisi tuota palautusjuoma jauhetta? Kiitos jos vastaat:) Upee ja inspiroiva blogi!

  2. Hei Steffi! Olen 16-vuotias ja harrastanut liikuntaa (BodyPump, kuntosali ja muu liikunta) nyt vuoden. Tämän kuntoilun seurauksena reisieni massa on kasvanut paljon mutta muuten esim peppu ei ollenkaan 😀 sinänsä se ei minua kauheasti haittaa, mutta olisiko sinulla vinkkejä siihen miten urheilussa lihasta tulisi muuallekin kuin reisiin ja miten jaloista saisi kauniin muotoiset? Toivottavasti voit auttaa 🙂

  3. Moikka!

    Olis ihan huippua nähdä susta vanhoja kuvia, ajoilta ennen sun liikunta innostusta. Ennen jälkeen kuvat saa jotenkin tälläisen tavallisen tallaajan täällä ruudun toisella puolella motivoitumaan. Sitä elää aina siinä ajatuksessa että liikunta bloggaajat “on kuitenkin näyttäny aina tolta, en mä tollaseen voi pystyä”.

  4. 104Regards for all your efforts that you have put in this. Very interesting inormoatifn. “He who despairs over an event is a coward, but he who holds hope for the human condition is a fool.” by Albert Camus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.