2015

Hei lukijat ja onnellista uutta vuotta 2015! Oletteko miettineet uudenvuodenlupauksia?

Kaikki, jotka ovat päättäneet muuttaa elämäänsä terveellisempään suuntaan koskien uusia elämäntapoja, laihdutusta tai aktiivisempaa treenikautta, surffatkaa tänne seuraavina päivinä. Tulen postamaan neuvojen koskien juuri noita asioita. Annan teille avaimia onnistumiseen ja pysyvään muutokseen, sitten teidän pitää vain uskaltaa toteuttaa muutokset itse. Neuvot olen kehittänyt itse omien PT-asiakaskokemuksien ja opiskelujen perusteella.

auu

 

Huomenna aloitetaan! Oletteko valmiita pysyvään muutokseen? Let’s do it!

Kuva: Stina

x Steffi

5 comments

 1. Innolla odotan mitä on luvassa ja onnistunko muutttamaan tiettyjä elämäntapoja:-D Onneksi on toiveikais olo ja tällaisia inspiroivia blogeja!

  http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

 2. futuregymgirl

  Ehdottomasti luen nää tulevat postaukset! viime vuonna laihduin puolivahingossa (treenit ja syömiset muuttu huimasti parempaan suuntaan ilman kauhean suuria ponnistuksia) melkeen kymmenen kiloa. Syksyn aikana on tullut 2-3 takaisin mutta nyt vuoden alusta siihen tulee muutos ja tavoite on -8kg kesäkuun alun ylppärijuhliin mennessä! Ootan innolla taas paluuta salille ja freesiä oloa mikä tulee puhtaasta ja ravinteikkaasta ruuasta. Kaikki vinkit tulee kyllä tarpeeseen. Oot mahtava inspiraatio terveelliseen ja onnelliseen elämään!

 3. Odotan innolla uusia postauksia. Minun pitäisi saada pudotettua jokunen kilo pois. Innolla odotan jatkoa. 🙂

 4. Olen yrittänyt miettiä pääni puhki minkä hyvän pienen uuden vuoden lupauksen voisin tehdä, mikä veisi taas elämää terveellisempään suuntaan! Kivaa jos seuraavista postauksista tulee hyviä vinkkejä! Vuosi sitten tein lupauksen, että en käytä kotitalossa (asun 3.kerroksessa) hissiä muuten kuin jos on kunnolla tavaroita. Aika hyvin lupauksen pidin ja ei niiden portaiden käveleminen tunnu enää ollenkaan niin pahalta kuin vuosi sitten!

  Yksi idea tälle vuodelle oli, että pyrkisi venyttelemään 10min joka ilta. Miltä se sinusta kuulostaa, turhalta vai hyödylliseltä vai jotain siltä väliltä? 🙂

 5. Hei!
  Ihan mieletön juttu! Onneksi en ehtinyt ostamaan naisten laihdutus lehtiä tai liittymään Jutan fitfarmiin. Koko päivän olen käynyt kurkkimassa joko olisi postausta aiheesta!

  Onnistuuko jos liikunta on juoksulenkkejä ja kotijumppaa? Siis kiinteytyä? Ruokavalio kuntoon ja sokeri minimiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.