4. GET STARTED

On aika ryhtyä konkreettisiin tekoihin jos joku vielä on pelkästään suunnitelun ja mietiskelyn vaiheessa. Tuumasta toimeen!

1. THINK & WRITE

2. MAKE A PLAN

3. CLEAN UP

4. GET STARTED

5. Coming tomorrow…

Jos olette kuunnelleet neuvojani, olette nyt mietittineet muutostanne, puhuneet siitä muiden kanssa ja tehneet olosuhteistanne mahdollisimman hyvät. Nyt on tärkeä ymmärtää, että on aika aloittaa fyysisesti tekemään asioita muutosta varten. Se ei haittaa, vaikka suunniteluvaihe olisi hieman puolivälissä. Nyt on kuitenkin aika ryhtyä tekoihin. Tuen teitä edelleen matkan varrella ja kerron pian mitä tehdä kun vaikeuksia tulee vastaan. Niitä tulee joka ikiselle. Vaikeuksissa testatataan kuka tosissaan haluaa muuttua ja kuka jättää asiat puolitiehen. Muistakaa, ettei kaikkea kuitenkaan tarvitse eikä pidä tehdä mahdollisimman nopeasti. Tärkeintä on pitkäjänteisyys. Uudesta käyttäytymisestä pitää tulla rutiini ja jossain vaiheessa siitä on tullut tapa, jota ei enää tarvitse miettiä paljon.

DSCN0095

DSCN0166

Jäikö jotain epäselväksi? Mikä estää teitä tekemästä muutoksia? Nyt saa kertoa, voin yrittää auttaa!

 

x Steffi

3 comments

  1. Mikä auttaa huonoon itsekuriin?
    Repsahdan sokeriin koko ajan!!

    • Se, että päätät pitää tauon sokerista. Jos täyslakko on liian haastavaa, kokeile syödä sokeria paljon pienimissä määrin aluksi. Kirjoita itsellesi sopimus ja lupaa vaikka tutulle, että joudut maksaa sortumisesta! Korvaa herkut hedelmillä.

      x Steffi

  2. Your’s is a point of view where real inginletelce shines through.

Leave a Reply

Your email address will not be published.