5. MOTIVATE YOURSELF

Nyt kun te kaikki uudenvuodenlupauksen tehneet olette jo toivon mukaan aloittaneet näkemään muutoksien merkkejä, kannustan teitä motivoimaan itseänne monella eri tavalla jatkuvasti. Jos tavoitteene on painonpudotus ja terveellisemmät elämäntavat, voitteko laittaa jääkapin oveen muistutuksia miltä haluaisitte tuntea tai näyttää? Laittakaa vaikka kännykän ja tietokoneen taustakuvaksi jokin kuva tai sanonta, joka antaa teille voimaa jatkaa. Pitäkää terveellistä ruokaa, kuten hedelmiä, koko ajan esillä. Laittakaa kalenteriin tsemppilauseita jokaiselle päivälle, jos alku tuntuu vaikelta.

1. THINK & WRITE

2. MAKE A PLAN

3. CLEAN UP

4. GET STARTED

5. MOTIVATE YOURSELF

6. Coming soon…

Seuraan itse instagramissa ja pinterestissä kiinnostavia henkilöitä ja tyylejä. Alla pieni osa seuraamistani tileistä. Suurin inspiraationlähteeni on tällä hetkellä Camille Leblanc-Bazinet, kun mietin treenitavoitteitani.

instainspi

YOU CAN DO IT!

x Steffi

One comment

  1. Itellä toimii kyllä parhaiten se, että istun alas, otan rauhallisen hetken, laitan kädet yhteen, pimennän tilaa ja “keskustelen” itseni kanssa. Kuulostaa tyhmältä ja kliseiseltä, mutta auttaa itseäni tosi paljon ja saa mielen ja kehon yhteen. Ensin kysyn itseltäni että mikä on vikana, mihin tarvitsen lisää voimaa, mitä pelkään ja mihin en usko pystyväni. Sitten sanon itselleni lauseita kuten “ansaitset kaiken hyvän mitä maailmalla on tarjota”, “kaikki maailman hyvä kuuluu myös sun elämään” “olet niin mieletön tyyppi, pystyt mihin vaan”. Kuten sanottua, aika juustoisia lauseita ja kehuja mutta ne auttaa! Oli pakko paljastaa salainen kikka, ehkä joku kokeilee ja hyötyy siitä 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.