6. ACCEPT YOURSELF

Vaihe numero kuusi on omistettu henkilölle, joka lähetti minulle äskettäin sähköpostia. Ensinnäkin kiitos sinulle koskettavasta viestistä, voit odotella minulta vastausta pian.

Tärkeä osa elämäntapamuutosta tarkoittaa, että oppii hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Tämä ei tarkoita välttämättä sitä, että sinun täytyy rakastaa itseäsi loputtomiin (vaikkei siinäkään mitään vikaa ole). Se tarkoittaa enemmänkin sitä, että hyväksyt tämänhetkisen tilanteen, uskallat katsoa itseäsi peiliin ja alat realistisesti tekemään muutoksia, lähtökohtana ainutlaatuinen sinä. Et olisi sinä ilman niitä kaikkia kokemuksia, jotka olet käynyt läpi. Realistiset ajatukset antavat päivittäin potkua muutokseen, unelmat pitävät motivaatiota yllä silloin kun on vaikeaa. Unelmoikaa siis suuresti siitä ajasta jolloin olette saavuttaneet tuloksia mutta älkää vaatiko itseltänne täyskäännöstä viikossa. Jos ajatukset alkavat vähänkin poiketa oikeaan suuntaan vaikka parin sekunnin ajan päivässä, olette jo erinomaisella tiellä. Silloin tunnette, että teette jotain oikein. On erittäin tärkeä ymmärtää, ettei muutoksia tapahdu hetkessä. Jos tietoisesti teet päivittäin töitä mielessäsi ja teoissasi uutta “sinää” varten, tulet hiljattain myös huomaamaan muutoksia. Luottakaa minuun, asiat järjestyy.

1. THINK & WRITE

2. MAKE A PLAN

3. CLEAN UP

4. GET STARTED

5. MOTIVATE YOURSELF

6. ACCEPT YOURSELF

7. Coming soon…

Screen Shot 2015-01-07 at 11.43.37 PM

 

“Repetition is the mother of all learning”

Kuva: Sandra

x Steffi

One comment

  1. Dom Fernando SAburido já passou da conta: apoa gays, a teologia da liÃretab§Ã£o, tem posição dúbia em relação ao aborto,é covarde diante do mundo… mas ainda é interessante que se façam as denuncias, pois o mesmo segundo informes, já tá bem queimado no Vaticano!

Leave a Reply

Your email address will not be published.