7. WORK HARD, THEN PLAY

Matka muutokseen ei ole helppo. Se vaatii kovaa tahtoa, kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta, rohkeutta ja paljon muuta. Se vaatii kuitenkin myös kykyä osata rauhoittua – osata myös tehdä asioita, jotka eivät ole vain sitä projektia. Siinä on yksi salaisuus pitkäaikaiseen muutokseen. Pitää osata myös kytkeä OFF-moodi päälle ja laittaa projekti sivulle silloin tällöin. Tämä voi tuntua vähän haastavalta, varsinkin kun johonkin halutaan keskittyä 100%. Tähän väliin voisin mainita yhden henkilökohtaisen asian – syy omaan “loppuunpalamiseen” ja CrossFit-kilpailutavoitteen peruuttamiseen oli mm. tämä. Tämä ei ollut suurin syy, mutta huomasin että ajatukset pyörivät koko ajan CF-kilpailemisen ja suorituksien ympärillä. Tietenkin kilpailevalle urheilijalle tämä on olennaista, mutta jos ei pystytä nauttimaan enää viikonlopun menoista tai lomasta, niin jotain on muutettava. On tärkeä osata myös pitää hauskaa, mutta hauskanpito ei ole kaikille sama asia.

Palataan kuitenkin teihin. Antakaa siis ajoittain myös muille harrastuksille ja hauskanpidolle aikaa ihan alusta lähtien. Näin säilytätte tasapainon todennäköisemmin. Vaikea ymmärtää mitä yritän sanoa? Laittakaa kysymykset kommenttiboksiin!

1. THINK & WRITE

2. MAKE A PLAN

3. CLEAN UP

4. GET STARTED

5. MOTIVATE YOURSELF

6. ACCEPT YOURSELF

7. WORK HARD, THEN PLAY

8. Coming soon…

 20140816-IMG_0215himaa4

Learn to switch to off-mode sometimes!

x Steffi

5 comments

  1. Hei tämä on ollut tosi hyödyllinen postaussarja minulle ja varmasti monelle muullekin, kiitos! 🙂 vielä on ilmeisesti jatkoa tulossa, jään odottamaan… 🙂

    Mindeminde.blogspot.com

  2. Ei vitsi tämä on kyllä ihan huippu postaussarja!

  3. ihan sika hyvä tää postaussarja! Ite just aloin joulukuussa säännöllisesti käymään salilla, lupasin itelleni parantaa kuntoa ja ruokavaliota ja mielellään tiputtaa sen 10kg. Kyllä sen huomaa et motivaatio kasvaa ja salille menofiilis paranee tällaisten tsemppaavien ja inspaavien postausten avulla. Oon myös kova skrollailemaan pinterestin urheilu quoteita, nekin antaa tosi paljon tsemppiä 😀 Kiitti sulle <3

  4. Ihan mahtava tämä postaussarja! Kiitos näistä ajatuksia herättävistä ja inspiroivista postauksista 🙂

  5. Kiitos todella paljon postauksesta. Itse tein todella ison ja rohkean päätöksen. Irtisanoin itseni ja aloin yksityisyrittäjäksi hoitoalalle! Päätin luopua oravan pyörästä ja alkaa nauttimaan elämästäni. Ei se ainainen raataminen ja mammonan takominen enää tuntunut omalta jutulta. Nyt toivon antavani enmmän aikaa lapsilleni ja miehelleni ja ennen kaikkea itselleni. Olen jo kolme kk itkenyt joka kerta töihin lähtiessäni, että onko pakko ja nyt jään taas pois poikani harrastuksesta. Aloitan itseni rakastamisen käymällä uimassa, juoksemassa ja hiihtämässä, varsinkin nyt kun tuli lunta. Aina sanonut “kumpa olisikin aikaa” Nyt sitä on ja toivon saavani samalla myös painoni kuriin, vaikka en laihdutuskuurille lähdekään. Vaaka helv…n ja ruokailut kuntoon. Näillä mennään!!!!

    Todella iso kiitos Steffi blogistasi! Olen ohjeillasi tullut juoksijaksi ja lopettanut tupakoinnin melkein vuosi sitten. Lukeminen jatkuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.