Arjen ruokia

Vähän ruokakuvia arjestani. Ruokakuvia on täällä blogissa aika vähän, koska annokseni ovat harvoin kauniita tai inspiroivia, hehe. Välillä eteeni tulee kuitenkin ihan hyvännäköinen annos joka pääsee julkisuuteen 😀

Huomaan, että iltaisin on iskenyt usein herkkuhimo. Koitan välttää liiallista sokerin syömistä, vaikka olen sitä mieltä, että pienissä määrin herkuttelu on ihan OK. Fiilis karkinsyönnin jälkeen ei tosin aina ole niin freesi, joten koitan jättää herkut viikonlopulle. Asiaa ei hirveesti auta se, että kaapissa on edelleen herkkuja joulun jäljiltä… Poissa silmistä, poissa mielestä? Se pitää kyllä paikkansa!

food1

AAMUPALA – VÄLIPALA – LOUNAS

food2

BRUNSSI – TEE – VÄLIPALA

x Steffi

5 comments

 1. Hhaaa ja känner SÅ igen dedär me att få herkkuhimo på kvällen; sku kunna äta fast vad! Har nu satsat på appelsiner, cashewnötter lr/å honung på kvällen på vardagarna å på veckolsute kan jag sen herkutella me choko eller glass 😛

  • Jag höll paus från herkkun och nu har jag inte lust mer! Det är det lättaste sättet att bli av med sötsuget!

   x Steffi

 2. Noora Turunen

  Nam mitä ruokia! Mä kokeilin kerran tuota ruisleipä-banaani-maapähkinävoi comboa enkä jotenkaan yhtään tykännyt.. Ruisleivän päälle sopii vain voi! Sen sijaan maapähkinävoi riisikakun päällä päärynän kruunaamana on namia!

  • Se on aika kuivaa, ymmärrän ettei kaikki tykkää siitä. Hmm, maapähkinävoita riisikakun päällä en ole edes kokeillut!

   x Steffi

 3. Moikka! mite tuollasel ruoka määräl jaksaa nii kovat treenit? 😀 ite syön ku hevone ja silti tuntuu et syö liian vähä.
  Vai voisko se si vaa olla siitä ruuan ” laadusta” kii? että mite hyviä energian lähteitä..

Leave a Reply

Your email address will not be published.