Loop-treenivideo

Jos seuraatte facebookkiani, niin ehditte jo nähdä tämän hetki sitten. Tämä oli kiva haastattelu, jonka radiokanava Loop teki minusta. Otsikko on ehkä hieman provosoiva, mutta pitäähän se periatteessa paikkansa. Minulla on toinenkin haastis-video, jonka ruotsalainen lehti HBL teki minusta, sen julkaisen luultavasti ensi viikolla! 🙂

Kuvaa klikkaamalla tai tästä pääsette videoon!

Screen Shot 2015-01-23 at 11.50.46 AM

Nyt jatkan kouluhommien parissa. Nämä hommat tuntuu tällä hetkellä maailman vaikeimmilta asioilta, wish me luck!

Nautinnollista viikonloppua!

ps. olen huomenna uudestaan menossa Mikko Salon seminaarille. Seminaarilla on kaksi vapaata paikkaa, pistäkää mun facebookkiin viesti jos kiinnostuitte! Tästä näette fiiliksiä viime kerrasta.

x Steffi

3 comments

  1. En ole koskaan kuullut ennen ääntäsi/nähnyt videotasi, mut hitsi kuinka mahtavalta mimmiltä vaikutat! Energinen, vähän ironinen ja mukaansatempautuva, nice!

  2. Olen seurannut blgnianoe vakituisesti jo jonkin aikaa. Ja aina vaan jaksan ylle4ttye4 kekselie4isyydeste4nne, viitselie4isyydeste4nne seke4 ennen kaikkea sikahyviste4 resepteiste4nne! Tuotatte paljon iloa monille meille ruokaharrastajille ja herkuttelijoille. Idearikasta ja herkuttelunte4yteiste4 uutta vuotta teille!Ps. Ke4vin e4e4neste4me4sse4 ja toivon menestyste4 kilpailussa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.