Ihana Wholefoods

Miksi meillä ei ole vielä tätä ihanaa Wholefoods -kauppaa Suomessa? Toivottavasti se rantautuu joku päivä tänne, sillä kyseisessä kaupassa on todellakin arvot kohdallaan. Tutustuin ruokakauppaan ensimmäisen kerran jenkeissä 2006 ja nyt kun kävin moikkaamassa siskoani Lontoossa, käytiin siellä ostamassa ruokaa. Kuka ei innostuisi syömään terveellisemmin ja raikkaammin, kun täällä käy? Koko kauppareissu on yhtä inspiroivaa kokemusta, haha, katsokaa itse!

18

Erittäin raikkaan näköisiä kasviksia.

5

Ruokakauppa tukee paikallisia tuotteita.

 

19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 20

17dd6

12whole   8912111013151416

7

Ei keinotekoisia värejä, makuja tai lisäaineita. Terveellisimpiä take-away ruokia, kuin yleensä. Superfoodeja ja smoothieita. Kauppa tukee paikallisia tuotteita… Kuulostaa hyvältä minun mielestäni!

Tässä oli sitä paitsi vain pieni osa kaupasta. Kuvista puuttu mm. lihatiskit ja take-away altaat, joista voi koota itselleen vaikka lounaan mukaan otettavaksi. Tällä tavalla terveellisesti syöminen helpottuisi ja Suomessakin ihmiset söisivät hieman paremmin!

x Steffi

6 comments

  1. Oho, nyt meni kylmiä väreitä kuvia katsellessa. Enpä oo ikinä aikaisemmin aatellut minkälainen olisi mun ruokataivas. No nyt se on selvää. Hauskaa että sellainen on jopa olemassa!

  2. perttu hytönen

    Grrrrrreen!

  3. Oon niin samaa mieltä. New Yorkissa tuli käytyä Whole Foodsissa ja sinne olis voinut jäädä ihastelemaan vaikka miten pitkäksi aikaa. Kerättiin picnik-lounas salaatti-/tapasbaarista ja mentiin puistoon syömään. Onneksi joitain salaattinaareja on Suomeenkin rantautunut, mutta ei silti bedä vertojaan Whole Foodsille, kun koko kaupan idea on ihan eri tasolla tarjonnan kannalta.

  4. Jenkeissä asuessamme Whole Foods oli yksi lempparipaikoistani (vitsikästä I know!)…olisin voinut hengailla siellä suunnilleen tuntikausia, vaikka kävinkin siellä useita kertoja viikossa. Ne hedelmät ja juustot, smoothiet, valmispaketoidut granola-jugurtti-hässäkät…ah miten ihanaa (ja valitettavasti myös melko kallista)! Mutta tosiaan käymisen arvoinen paikka, jos esim Jenkkeihin suuntaa. Sieltä saa tosiaan myös ihanaa monipuolista aamupalaa ja lounaalle buffet vaihtuu suunnilleen 10-11 aikoihin, jokaiseen makuun jotain! Herkutkin (muffinssit, keksit, croissantit) ovat aivan ihania ja vegaanisiakin on tarjolla. Yksi suurimmista herkuista leipomotiskiltä oli ruohosipuli-cheddar biscuits (eli vähän sellaisia sämpylähenkisiä), suosittelen testaamaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.