Winter War 2015 kooste – Haussa Suomen kovakuntoisin

Tässä vielä tunnin pituinen koostevideo Winter War 2015 -kisoista. Pääsin itsekin videoon näyttämään lajikuvauksia ja antamaan hieman kommenttia lajista. Ensi vuonna ehkä hieman toisessa roolissa. Kilpailut toivat itselleni suuren määrän motivaatiota jatkaa kovaa treenaamista ja tähdätä vielä korkealle CrossFitissä. Luulen, että jäisin vanhoina päivinä katumaan jos en ottaisi selvää kuinka pitkälle voisin päästä. Jos teillä on videosta tai lajista jotain kysyttävää, pistäkää inboxiin niitä tulemaan!

Screen Shot 2015-02-19 at 4.09.50 PM

Kuvaa klikkaamalla pääsette videoon.

 

ps. ajattelin jakaa kisojen soittolistaa tänne jossain vaiheessa, musiikista kun voi saada hyvin lisäpuhtia treenaamiseen!

x Steffi

7 comments

 1. Moikka! Ja kiitos todella inspiroivasta blogista! On ilo lukea asiantuntevia, mutta samalla hyvin maanläheisiä kirjoituksiasi!

 2. Heippa.

  Kiitos, että otit aikaasi ja jaksoit ilahduttaa minua tuollaisella hienolla kommentilla. Tulipa hyvä mieli. Ihanaa loppuviikkoa sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi.

  x Steffi

 3. Biisilistaa odotellessa! Ainakin meidän salilla ollaan siitä kiinnostuneita, että päästään tunnelmaan takaisin.

 4. Voiko crossfitin aloittaa esim 25-vuotiaana ja jopa pärjätä siinä kilpailuissa?

  • Voit aloittaa lajin milloin vain, mutta minun on mahdotonta sanoa jos pärjäisit kisoissa sillä en tiedä sinusta mitään. Kokeilemalla se selviää! Anna mennä vaan! 🙂

   x Steffi

 5. En tiedä mihin viestini loppuosa katosi, mutta tarkoitukseni oli kirjoitustesi kehumisen ohella kysyä, että miten jaksotat harjoitteluasi?

 6. Moi Steffi!

  Voisitko tehdä postauksen sykkeistä liikunnassa? Jos tietäisit niitä enemmän?

  Itselläni syke nousee todella helposti korkealle ja olen lueskellut, että tällöin tulisi peruskuntoa kehittää eli liikkua enemmän 130-150 sykealueella. Tällaista treeniä olenkin lisännyt, mutta silti esimerkiksi juoksumatolla 6,5km/h vauhdilla kävellessä syke on jossain 165 paikkeilla ja hölkätessä se heti nousee 175 nurkille. Vaikka syke on 175 niin pystyn hengittämään melko rauhallisesti nenän kautta, eli en hengästy mitenkään pahasti. Voiko syke olla todella näin yksilöllistä että toiselle 175 syke voi vastata 155:ttä? Jumpissa saan maksimisykkeeksi usein 201-203, mikä on 23 vuotiaalle naiselle taulukoiden mukaan liikaa (?) Oikeastaan en edes tiedä, mikä on normaalia liittyen sykkeeseen ja eri liikuntalajeihin…

  Haluisin kehittyä juoksussa, mikä onkin todella turhauttavaa, kun tahdon hölkätä/juosta, mutta sykemittari näyttää silloin 175-185 jatkuvasti. Jalat kantaisi, hengitys kulkee ja tuntuu hyvältä, mutta kun sykemittari näyttää niin älyttömiä niin olen vaihtanut kävelyyn, kunnes saan taas sykkeen laskettua. Osaisitko yhtään antaa mielipidettä sykkeistä ja kuinka niitä tulisi noudattaa liikkuessa? Voiko liian korkea syke olla haitallista jossain tapauksissa? Tai jos tiedät jotain hyvää kirjoitusta netissä voitko linkata? Itse en ole kuin suomi24- ja vauva-palstoilta löytänyt todellisten ‘asiantuntijoiden’ mielipiteitä… 😀

  Mukavaa kevättä!

  ps. Blogisi on yksi isoimmista liikunta-inspiraationi lähteistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.