Ennen-jälkeen video harjoituksistani

Kaivoin vanhoja treenivideoita esiin ja innostuin tekemään tälläaisen hauskan ennen-jälkeen videon harjoituksistani. Olisi pitänyt kuvata vielä enemmän noita huonoja tekniikoita aikaisemmin! Ennen-liikkeissä näkee epävarmuutta ja voimaa ei löydy samalla tavalla kun nyt. CrossFit-lajin ansioista olen päässyt pidemmälle, kun olisin ikinä arvannut pari vuotta sitten. Paljon onkin vielä edessä! Valmentajat, jotka ovat olleet ratkaisevia matkan varrella ovat olleet Antti Manninen ja Ben Liuzzi.

Kaikki ovat joskus olleet aloittelijoita. Myös maailman parhaimmat! Ikinä ei siis pidä vähätellä itseään. Minunkin on hyvä muistaa välillä, mistä olen aloittanut. Sen unohtaa välillä.

x Steffi

6 comments

  1. Wau! Ihan mielettömän inspiroiva video! Ja viesti on myös tärkeä – itse kunkin on hyvä verrata välillä itseään mieluummin parin vuoden takaiseen itseensä, kuin heihin jotka ovat meitä parempia jossain jutussa. Monesti itsekritiikki on tosi kovaa, vaikka edistystä olisi tapahtunut ihan valtavasti.

  2. Vilken utveckling!! Du är jätteduktig!Lycka till i kommande tävlingar 🙂

  3. Mahtava video! Itsekin pitäisi verrata noin niin tulisi motivaatiota lisää, harvoin sitä tajuaa, että on oikeasti edistynyt paljon.

  4. Oi, ihana video! Själv har jag nyligen börjat träna crossfit o. hjälp vad dålig man känner sig! Denna video är ett bra bevis o ger bra motivation till att kämpa vidare. Alla måste vi börja från början. Tack för motivationen! 🙂

  5. Wow! Kan man lyssna på intervjun med dig i kaupunkiradio i efterhand?

  6. kirjoitit aiemmassa postauksessasi että voisit joskus julkaista winterwarin soittolistan. Olisko se mahdollista? Siellä oli aivan mahtavaa musaa! Olis kivaa jos sitä sais selailla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.