Instalately

Moikkamooi ja ihanan lämpöistä viikonalkua! Auringolla ja valolla on ollut uskomaton vaikutus minuun ja siitä koitetaan ottaa kaikki irti. Tällä puolella ruutua aika menee pitkälti lopputyön ja treenien parissa. Lopputyö on viimeisillään ja ihan hyvin on mennyt.

Kirjoitan liikunnasta masennuksen hoitona ja koko kirjoitusprosessi on ollut kiinnostava. Teen kirjallisuuskatsausta, eli mitään omia interventoja en ole tehnyt. Vaikka aihe on kiinnostava, niin ovat nämä kouluhommat mulle haastavia juttuja. Alottaminen on vaikeaa ja kirjoitus on hidasta. Eteenpäin päästään, mutta tosiaan hyvin hitaasti. Suunnitelmissa on kirjoittaa tänne tiivistelmä löytämistäni tuloksista kun olen valmis! 🙂

Nyt jaan teille hieman kuulumisia ja suunnitelmissa olisi saada tällä viikolla postaustahti hieman tiheämmäksi tänne blogin puolelle! Yritän parhaani.

sdd

Ruokia. Lenkkeilyä maastossa, jonne jätin monet kilot ja jolla olen puinut suuria elämänkysymyksiä. Oli hauska vertailla itseäni vuoden takaisiin lenkkeihin. Olen fyysisesti nyt paremmassa kunnossa kuin 3-4 vuotta sitten, mutta reitti tarjoaa edelleen samanlaista tukea henkisellä tasolla. Ei väliä minkä kokoinen, ikäinen tai missä elämäntilanteessa olen – polku kohtelee minua samalla tavalla edelleen hyvin. Henkinen kasvu ei tule automaattisesti.

cc

Aurinkolasikampanja instan puolella. Mietteitä mokaamisen pelosta. Aamun voimistelutreeni, jolla saatin viikko käyntiin.

bb

Aurinkoisia lenkkeilyjä. Mietteitä siitä, miten liikunnan kautta terveellisesti syöminen tulee luonnollisemmin, kuin esim. dieettaamalla. Myöhäistä kotitreeniä.

aa

Boulderointia ensimmäistä kertaa! Todella kivaa ja haastavaa, sitä haluan kokeilla taas pian. Aurinkoista säätä ja koulussa juoksemista. FASTin luottotuotteet palautumisessa.

Nähdään pian!

x Steffi

 

 

One comment

  1. Ihailen sua valtavasti! Sun asenne liikuntaan ja ruokaan on oikeasti terveellinen, oot realistinen ja silti inspiroit muita ihan hirveästi. 🙂 Ja toi 80% gym ja 20% diet on niin totta!

    http://www.tyhjaajatus.blogspot.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.