Steffit Supersmoothien loppusaldo

Steffii1Sain pari kuukautta sitten kunnian kehittää Jungle Juice Barille oma Steffit Supersmoothie! 🙂 Jokaisesta Smoothiesta lahjoitettiin 1e SOS Lapsikylälle. Smoothien ostajat tekivät hyväntekeväisyyttä samalla, kuin saivat nauttia juomasta. Mulla oli tosi hyvä mieli yhteistyöstä ja olen iloinen, että sain olla mukana. Paljonko smootheita Suomessa sitten juotiin…?

Lopullinen saldo smoothieista oli…. 1752 euroa! 🙂

Eli noin monta juomaa ostettiin ympäri Suomea ja saman verran lahjoitettiin SOS Lapsikylälle. Tästä tuli todella hyvä fiilis! Toivon jatkossakin, että pääsen mukaan samanlaisiin kampanjoihin. JJB:stä ostan nyt Pumping Ironeita pari kertaa viikossa, kun omaa nimikkosmoothieta ei enää löydy, hehe.

Steffii

Kiitos kaikille smoothien ostajille!

x Steffi

3 comments

 1. Noora Turunen

  Mahtavaa! 🙂

 2. Heippa! 🙂 Olen jo pitkään harkinnut meneväni Crossfitin alkeiskurssille ja vihdoin elokuussa pääsen toteuttamaan aikomuksen.
  Jatkoa kuitenkin jo ajattelen, että kuinka monta crossfit treeniä on viikossa sopiva määrä? Salilla johon olen menossa on myynnissä joko rajaton käyttö (joka on liian kallis itselle) ja hieman edullisempi olisi kuukausikortti, johon sisältyy 3 treeniä/vko.
  Kuitenkin tällä hetkellä käyn esimerkiksi salilla 3krt/vko + lenkit + spinning. Joudun siis luopumaan salijäsenyydestä myös, joten treenit tulisivat olemaan tuon 3x crossfit + lenkit sitten tulevaisuudessa..

 3. Hei kiva kun vierailit blogissa niin minäkin sain nyt uutta luettavaa!! Ihanan raikas ja värikäs blogi 🙂

  http://fitever.fitfashion.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.