FAST tuotepakettiarvonta

Olen koonnut mun lempparituotteet yhteistyöbrändeiltäni ja arvon täällä blogissa viisi tuotepakettia osallistuneille! 🙂 FASTin tuotteita olen käyttänyt palautumiseen jo yli puoli vuotta ja kunto paranee koko ajan. “Salaisuuteni” palautua hyvin onnistuu noudattamalla omia palautumisohjeita. Palautumisjuoma on yksi osa palautumista. Vaikka kuitenkin tykkään optimoida unta, ruokailua ja kaikkea muuta palautumiseen liittyvää, niin haluan painottaa myös spontaanisuutta ja poikkeavia rutiineja elämässä. On helppoa pysyä mukavuusalueella elämässä, mutta koitan nykyään itse hieman poiketa rutiineista saadaakseeni elämästä kaiken irti. Näin pysyy mieli myös ehkä hieman treenikuplan ulkopuolella.

Kesällä on tulossa festareita ja lyhyitä reissuja omalle osalleni, jolloin en ole välttämättä treenimoodissa. Kesällä treenit ehkä vähenee hieman, vaikka viime viikolla tuli vielä kokonaiset yhdeksän treeniä tehtyä. Koitan pitää määrät kesällä 5-9. Peruskestävyys ja kaikenlainen pohjatyö on edelleen isossa roolissa. Treenitehot ovat selvästi näillä isoilla määrillä pienemmät, kuin viime vuonna. Silloin treenasin 5-6 kertaa viikossa suuremmilla tehoilla ja kehitys oli nopeampaa, kuin nyt.

7P4A3322

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:
FAST Hera80 all natural suklaa (maustettu stevialla)
Maltodextriini
FAST-shaker
Hula snacks patukoita 5kpl
Eli kaikki viisi voittajaa saavat kaikki nuo tuotteet.
PicMonkey Collage
Osallistu kilpailuun vastaamalla seuraavaan kysymykseen ja liittämällä sähköpostisi kommenttiin.
Mitkä ovat sinun tapasi palautua kovasta treenistä?
 
Esim:
Palaudun uimalla avannossa. stefaniehagelstam@steffit.com
Arvonta on voimassa viikon, 6.7 kl 18 asti.
x Steffi

Yhteistyössä FAST ja Hula Snack

221 comments

 1. Palaudun levolla. Rankan treenin jälkeen pidän fiiliksistä riippuen 1-2 päivän pituisen lepopäivän. Lisäksi hyvä ja ravitseva ruoka sekä uni ovat osa palautumistani. Jos fiilikset, ovat sen mukaiset, että keho ei jaksaisi, koitan käydä ainakin kevyellä lenkillä.
  anni.sofia@hotmail.com

 2. Itsekin crossfittiä harrastaen palaudun wodeista hölkäten ja sen jälkeen venytellen 🙂
  alma.teerimaki@gmail.com

 3. Palaudun foamrollerin parissa. Paras ystäväni kun lihakset sattuu! Jenniealexandrajohansson@gmail.com

 4. Palaudun salitreenistä kävelylenkillä ja käymällä järvessä uimassa 🙂 Illalla vielä venyttelen tarpeen mukaan.

 5. Palaudun itse rankasta treenistä syömällä heti jotain, missä on hiilareita, prodea ja rasvaa, usein se on kunnon ruoka, mutta silloin tällöin banaani, pähkinöitä ja vähän proteiinijuomaa. Lisäksi pitkät unet (tarvitsen vähintään 8h), venyttely, kävelylenkit ja myös joskus herkkutankkaus 😀 ehkä tärkeimpänä kuitenkin ruoka ja uni, kävely ja kehonhuolto sitten seuraavaksi

 6. Palaudun juomalla sekä vettä että palautusjuoman, venyttelemällä n. tunti treenin jälkeen sekä käymällä koko kehon läpi pilatesrullalla. Jatkan rullailua seuraavana päivänäkin. Koska sairastan muutamaa autoimmuuni-sairautta, on palautuminen ja kunnossa pysyminen erittäin tärkeää. Joskus joudun lenkin jälkeen palautumaan viikon ennen seuraavaa treeniä. Puhdas ruoka, kehonhuolto ja vesi on ne “palautumistekniikat” joita suoritan joka päivä.
  sini.koivunen@hotmail.fi

 7. Palaudun kovasta treenistä juomalla riittävästi vettä ja syömällä ravitsevan iltapalan (treenit iltaisin), joka sisältää sekä hiilaria että protiinia. Hyvät yöunet.

  nohiltun@gmail.com

 8. Palautumisen peruspilarit ovat riittävä lepo ja ruoka. Olen laiska venyttelijä ja niinpä lahjon itseni venyttelemään tv:n voimalla – saan katsoa jakson suosikkisarjaanl netflixissä jos venyttelen samalla 😀 tämän lisäksi uiminen / vesijuokseminen ja saunominen kuuluvat palautumisrutiineihin ympäri vuoden.

 9. Palaudun kovasta treenistä yleensä baananilla ja pähkinöillä sekä riittävällä veden määrällä! Hyvät yöunet ovat myös tärkeät.
  lotta_ri@hotmail.com

 10. Palaudun syömällä hyvin ja monipuolisesti pian treenin jälkeen. Lisäksi saunon lähes päivittäin. elina.martikainen@hotmail.com

 11. Palaudun venyttelemällä, syömällä hyvin ja tietenkin juoden paljon vettä. anna.m.tikka@gmail.com

 12. Palaudun tosi usein treenistä saunomalla, ja teen usein palauttavat venyttelytkin saunassa. Tulevassa asunnossa on myös uima-allas, joten kylmä-kuuma-palautumista on tiedossa:)

 13. Palaudun treenistä kävelyn ja hyvän ruuan avulla.
  Millasimila@gmail.com

 14. Palaudun kovasta treenistä syömällä melko pian treenin jälkeen ihan kunnon ruuan. Etenkin nyt kesällä on tullut popsittua paljon grillatuja kasviksia, lihaa/kanaa ja raejuustoa. Ja monta lasia maitoa! Venyttely on myös ehdoton mikäli meinaa päästä seuraavana päivänä sängystä ylös 😀

 15. Palaudun hyvän ruuan, foam rollerin, venyttelyn ja kevyen liikunnan avulla. maiju_h_fi49@enoprogramme.org

 16. Palaudun treenistä tekemällä hyvän loppuverryttelyn sekä syömällä heti jotain pientä (esim. banaani, palautusjuoma) treenin jälkeen. Pilatesrulla on myös osoittautunut hyväksi apuvälineeksi palautumisessa.
  anniina.ihamaki@gmail.com

 17. Palaudun levolla ja ruoalla! Kovan treenin jälkeen juon palautusjuoman, muiden treenien jälkeen pyrin syömään mahdollisimman sopivan välipalan nopeasti 🙂 foam roller auttaa myös palautumisessa!

 18. Pienen palauttavan hölkän jälkeen on ihanaa istua infrapunasaunaan ja oikein tuntea, kun lihakset renotutuvat! 🙂
  emmimari91@suomi24.fi

 19. Palaudun reeneistä foamrollerin, kevyen kävelyn ja riittävän unen kanssa. Myös terveellinen ja monipuolinen ruoka on osa palautumisprosessiani.

 20. Paras palautumiskombo on rento lenkkeily kavereiden kanssa ja tämän jälkeen kehonhuoltoa ja saunomista 🙂 rentouttava liikunta ja hyvä seura palauttaa kyllä parhaiten rankan treenin jälkeen! susanna.nousiainen@luukku.com

 21. Olen kantapään kautta oppinut, kuinka tärkeää palautuminen on. Kun innostuin pitkän ajan jälkeen liikkunnasta uudestaan, unohdin palautumisen tärkeyden ja tunsin itseni erittäin uupuneeksi vaikka urheilusta pitäisi tulla erittäin hyvä olo. Mietin syitä ja tajusin etten anna kroppani palautua kunnolla. Nykyään panostan siihen, että nukun tarpeeksi, syön oikein ja oikeaan aikaan, silläkin tuntuu olevan merkitystä. Näiden lisäksi venyttelen ja harrastan vaihtoehtoista liikuntaa, ettei tietty ruuminosa rasitu liikaa. Olen myös huomannut palautusjuomien vaikutuksen, joten niitäkin tulee nykyään käytettyä. 🙂
  kristakosonen@hotmail.com

 22. Palaudun parhaiten, kun syön treenin jälkeen hyvin ja teen myöhemmin vielä paluttavan lenkin, jonka jälkeen venyttelen.

 23. Ruoka ja lepo, sillä fyysinen kunto palautuu. Tietenki kehonhuoltoa unohtamatta. Henkinen puoli palautuu treenistä välillä irroittelemalla kavereiden kanssa. Näin kesällä on mukava välillä viettää iltoja terassilla samalla vähän kuplivaa juoden ja tutustua uusiin ihmisiin. Tuntuu että kesällä suomalaisetki on vähän avoimempia ja sosiaalisempia. Sitten yöuinnille ja nauramista rannalla aamuyöhön asti. Koko talvi ja kevät treenattu kovaa, joten on kiva kesällä päästä välillä ihmisten ilmoille ja laittaa päälle muutaki kuin treenivaatteet. 🙂

 24. annikaeveliina

  Palautusjuoma + kevyet lenkit ja syvävenyttely lepopäivinä + loppuverkat kovien treenien päätteeksi + PALJON ruokaa ♥

 25. Palautuksena toimii: Kevyt kävelylenkki, kompressiosukat ja lepo 🙂

 26. Treenaan pääasiassa aina aamuisin, joten palaudun jättimäisellä aamiaisella. Itse huomaan myös, että lyhyet yöunet ja pitkään istuminen treenin jäljeen jumiuttavat toden teolla. Joten sopivassa liikkeessä päivän ajan ja ajoissa nukkumaan, niin palautuminen sujuu huomattavasti mutkattomammin.
  llpeltola@gmail.com

 27. Kaikkein parhaiten palaudun kunnon yöunilla jotka ovat laadukkaat, ei ainoastaan tunneissä mitattuna. Lisäksi koirien kanssa samoilu metsässä jonne ei kantaudu minkäänlaista liikenteen melua, saa palautumisen ehdottomasti hyrräämään 🙂 Ja mielikin voi paremmin!

 28. Palaudun syömällä heti treenin jälkeen, venyttelyllä/joogalla ja yhdeksän tunnin yöunilla. Myös sauna on loistava tapa rentoutua ja palautua rankan treenin jälkeen!

 29. Palaudun makaamalla sängyllä katsoen lempparisarjoja, ja syömällä ruokaa jota rakastan! 😀

 30. Palaudun treenillä monipuolisella ruoalla treenin jälkeen ja venyttelyllä 🙂

 31. Palautumiseen olen alkanut kiinnittää huomiota enemmän vasta viime vuosina. Pyrin lähinnä syömään jotain ja juomaan riittävästi vettä. Mikäli treenin jälkeen olo on täysin naatti (syystä tai toisesta johtuen “normaalia” pahempi väsymys) niin sauna ja sohva auttavat aina.

 32. Palautumiseen käytän palautusjuomaa, ja saunassa lihasten hellä hieronta ovat hyvät keinot. 🙂

  Kristaeaalto@gmail.com

 33. Palaudun rullailemalla paikkoja sekä rennosti sohvalla löhöillen. Anne.tamminen@live.fi

 34. palaudun treenistä levolla, saunalla ja juomalla vettä.
  Heidi.jamsa@hotmail.com

 35. Palauttelen itseäni juomalla vettä, syömällä banaanin, saunomalla ja venyttelemällä lämpimiä lihaksia.

 36. Syömällä riittävästi ja kehonhuollolla, esimerkiksi foamrollerin avulla, joskus harvoin onnistun nakittamaan miehen jalkahierojaksi. Lisäksi ‘liike on lääke’ toimii aina.

 37. Parasta on, kun pääsee treenin jälkeen infrapunasaunaan. Sen jälkeen kotiin ja kunnon safkat ja pitkät yöunet.
  elina.jokinen1@gmail.com

 38. Palaudun syömällä hyvin ja lepäämällä riittävästi sekä joogaamalla! 🙂 eoksanen48@gmail.com

 39. Palaudun treenistä syömällä ja lepäämällä. Tällä hetkellä teen pääasiassa juoksua, kuntosalia pääasiassa jaloille ja käyn uimassa n. 3krt viikossa. Uinnit on aina palauttavia treenejä jaloille koska oon niin laiska potkimaan 😀 mutta tehokkaita treenejä käsille kun kokoajan on veto päällä. Kesän treeni ja palautumisfilosofia nojaa siis tähän komboon, että voi tehdä kuitenkin mahdollisimman paljon kaikkea! sinituuliaa@gmail.com

 40. Palaudun juomalla runsaasti vettä ja syömällä hyvin/paljon. Myös lepään tarvittaessa, jos tuntuu siltä. Kehonhuoltoa pitäisi lisätä, sitä tulee tehtyä liian vähän. sari.kontoniemi(at)gmail.com

 41. Palaudun levolla ja kovasta jalkatreenistä hölkkäilemällä/ rauhallisilla lenkeillä.

 42. Kohdallani palautuminen on monen tekijän summa. Yhtä ykköseksi nousevaa keinoa ei ole, mutta riittävä unensaanti, treenin jälkeiset loppuverryttelyt sekä venyttelyt ja palautusjuoma ovat muutamia hyviä keinoja palautua ainakin itselläni. Myös kuuma-kylmä suihku jonka jälkeen hieman rullailua foam-rollerilla auttaa palautumaan rankankin treenin jälkeen!

 43. Palaudun parhaiten kunnon yöunilla. Oon huomannut et jos haluaa paljon treenata+opiskella+käydä töissä, niin päivän tunnit ei riitä, jos herää myöhään. Tän takia aikaisin nukkumaan, niin palautuminen treenistä ja muusta stressistä onnistuu parhaiten! Uinti ja foam rolleri toimii kanssa kipeisiin lihaksiin, ja palauttavat juoksulenkit. sanni.pykalamaki@pp.inet.fi

 44. Palaudun joogalla ja kunnon venyttelyllä!
  anna.riikka.manninen@gmail.com

 45. Palaudun nukkumalla, sopivalla ruoalla ja foam rollerilla. Sararistimaki@hotmail.com

 46. Palaudun tekemällä kevyttä treeniä (esim. uinti tosi sopiva tähän, vaikka uimalla saa aikaseksi myös kovan reenin), venyttelemällä, lepäämällä ja syömällä hyvin. 🙂 t.kynsilehto@luukku.com

 47. Palautusjuoma on ihan ensimmäinen askel, jonka otan heti treenin päätteeksi. Muuten ruoan ja levon lisäksi suosin “aktiivista lepoa” eli kävelylenkkeilyä tai muuta rauhallista liikuntaa. aistitasolla at gmail.com

 48. Saana Nieminen

  Palaudun parhaiten palkkarin lisäksi uimalla suht kylmässä vedessä sekä palauttavalla kevyellä hölkkälenkillä. 🙂 Oikeanlainen ruoka sekä kunnon yöunet ovat myös hyviä keinoja!

 49. Palaudun rankoista treeneistä pitkillä yöunilla, nostetulla määrällä magnesiumia ja pitämällä välillä useitakin lepopäiviä putkeen 🙂

 50. Pitkät unet on se mun juttu! Myös kevyet lenkit ja uinti ovat avainsanoja, hyvää ruokaa unohtamatta!

 51. Syömällä terveellisesti, nukkumalla hyvin, venyttelyä unohtamatta. Ja tietty lenkillä koiran kanssa. Ja hieronta tarvittaessa.
  heidi.saarela1@gmai.com

 52. Palaudun kuuntelemalla kehoani. Lepään, lenkkeilen ja rullailen. Ennen painoin aina sata lasissa kunnes joku paikka pamahti. Nyt olen oppinut reagoimaan kehoni antamiin viesteihin ja ottamaan tarvittaessa rennommin.
  parssinen.johanna@gmail.com

 53. Täytyy myöntää että joskus treeni tulee tehtyä niin myöhään ettei enää jaksa venytellä yms, joten sen kyllä tuntee seuraavana aamuna. Yleensä pyrin kyllä tekemään treenin jälkeen nopeat venytykset ja myöhemmin venytellä ihan kunnolla. En ole vielä sen kummemmin hurahtanut palautusjuomiin mutta olen alkanut käyttämään riisiprodea välillä treenin jälkeen. Banaanin syön välillä jos on sattunut kaupasta mukaan tarttumaan. Sain vähän aikaa sitten juuri kokeilumielessä lainaan sen foam rollerin ja tykästyin siihen myös kovasti. Ehkä hankin myös itse itselleni oman sellaisen ja rullailen myös sitten sillä. 🙂
  roosa.bjorninen@gmail.com

 54. Palaudun syömällä hyvin ja nukkumalla tarpeeksi. Lisäksi venyttelen ja rullailen foam rollerilla. Tykkään myös silloin tällöin käydä joogassa rentoutumassa.
  suvi.julkunen@sci.fi

 55. hei, palaudun muistamalla levätä. joinakin päivinä hölkkää, joogaa ja foamrolleria. syödä pitää kanssa kunnolla, mikä tosin aiheuttaa vaivaa, jos liikkuu töistä tai koulusta treeneihin, mihin nämä palautustuotteet olisivat käteviä, kun säilyy hyvin menossa mukana ilman pelkoa pilaantumisesta. pitää muistaa kuunnella itseään ja pitää pitkän ajan tavoite mielessä, jolloin ei mene kropan kustannuksella edellisistä treeneistä tai uuvuttavasta duunista väsyneenä treeneihin, koska haluaa tuloksia nopeasti.

 56. Palaudun riittävällä levolla, ravinteikkaalla ruoalla, venyttelyllä ja kylmällä suihkulla! Myös henkinen hyvinvointini vaikuttaa fyysiseen palautumiseen 🙂 eslintuaho@gmail.com

 57. Venyttely, ruoka, sauna ja uusimpana foamroller. sari.koskelo@gmail.com

 58. Palaudun treenistä levolla, kevyellä palauttavalla treenillä sekä venyttelyllä. Kuuma-kylmä yhdistelmäkin on koettu toimivaksi.

 59. Syön, lepään ja venyttelen hyvin. Kovan treenin jälkeen on onnistunut fiilis, eikä sitä halua pilata huonolla palautumisella.

 60. Palaudun foam rollerilla rullaten. Ensin sattuu, mutta lopulta olo on kuin hieronnasta tulleena. 🙂 postiasinille@gmail.com

 61. Palauden treenin rankkuudesta riippuen joko peru uni+ruoka-kombonaatiolla sekä kevyellä aerobisella, yleensä suht. leppoisalla hölköttelyllä. Psyykkisesti palaudun toljottamalla tv-sarjoja 😉
  pinjatervo@gmail.com

 62. Treeni koostuu lähinnä juoksemisesta, josta palaudun syömällä ja unella ja sitten joskus seuraavana päivänä lyhyemmällä lenkillä, jos on tullut vedettyä pidempään. tannttu@luukku.com

 63. Itse harrastan kevyttä liikuntaa kuten käveleskelyä ja venyttelyä jumisille lihaksille. En tee uutta kovaa treeniä ennenkuin lihakset tuntuvat taas normaaleilta.

 64. Itse venyttelen ja syön laadukasta ruokaa. Kroppani sietää todella hyvin hiilareita joten nautin niitä runsaasti.

 65. Moi!

  Juoksijana ehdotonta on saada nopeasti kunnon lämmin ruoka napaan kovan treenin jälkeen 🙂 Ennen tätä, loppuverkkojen päätteeksi teen myös liikkuvuusharjoittelua ja lyhyitä venyttelyjä, jotka sopivat kyllä itselle! Ei ole enää rasitusvammat ja muut vaivanneet. Ja sen olen oppinut kantapään kautta: jos ei ole kunnolla palautunut, niin sitten lisää lepoa tai korvaavaa kevyttä harjottelua, kuten ah niin ihanaa vesijuoksua! 🙂

 66. Ehdottomasti paras tapa palautua minulla on, heti treenin jälkeen kunnon ruokaa nassuun… Ja illalla saunassa rentoutuminen. 🙂

 67. Palaudun foamrollerin, ravitsevan ruoan ja levon avulla! Sauna on jees ja kevyt hölkkäkin toimii toisinaan 🙂

 68. Olen huomannut että ehdottomasti paras palauttaja treenin jälkeen on uni. Aina treenipäivien jälkeisinä öinä huomaan että uni on sikeämpää ja aamuisin olen todella uninen. Tässä on selkeä ero treenipäivinä ja ei-treenipäivinä. Toki puhdas kotiruoka myös auttaa palautumisessa ja treenin jälkeen tekeekin mieli syödä terveellisemmin kuin päivinä jolloin ei treenaa.

  makinen.niina(at)gmail.com

 69. Sauna, venyttelyt ja monipuolinen ateria pian treenin jälkeen (—:

 70. Palaudun syömällä runsaan, terveellisen ja monipuolisen aterian treenin jälkeen. 🙂

 71. Palaudun syömällä riittävästi ravinnerikasta ruokaa mahdollisimman pian treenin jälkeen ja tietty koko viikon ajan oli treeni tai lepopäivä. Riittävä syväuni on myös minulle erittäin tärkeää.

 72. Palaudun syömällä! Treenin jälkeen palkkari ja heti perään kotona kunnon ruoka. Ne on tärkeimmät tekijät palautumiseen. Sekä myös riittävä uni. Pää on tyynyssä ennen kymppiuutisia sekä puhelin menee automaattisesti äänettömälle klo 22-07 tällöin ei tule unen tielle turhia häiriöitä!

 73. Palautusjuoma sekä koiran kanssa ulkoilu treenin päätteeksi. Pian sen jälkeen maittavaa ruokaa ja lopuksi venyttelyt.

 74. Palaudun hyvien yöunien, ravitsevan ruuan ja foamrollerin avulla kovemmistakin treeneistä 🙂

 75. Kuuntelen kroppaani. Riippuen treenin tehosta, joko yritän tehdä treenin jälkeen palauttavan kävelyn tai pitkät venyttelyt. Venyttelen lyhyesti kuitenkin joka treenin jälkeen, se myös rentouttaa mieleni! Palautumiseen kuuluu myös aina hyvä smoothie, jossa banaania, pähkinävoita, kaakaojauhetta, maitoa ja suklaanmakuista proteiinijauhetta. 🙂

 76. Palaudun kylmä-kuuma -hoidolla, se virkistää ja hoitaa lihaksia. Lisäksi lisäravinteet ja kompressiovaatteet ovat kovassa käytössä.

 77. Palaudun tehokkaalla rumble rollerilla.

 78. Kevyt kävelylenkki ja hyvin imeytyvä ruoka tekevät ihmeitä ja auttavat seuraavan päivän jumien selättämisessä 🙂

 79. Treenin jälkeen juon palautusjuoman, joka viime aikoina on ollut seuraava: vettä, kauhallinen maustamatonta heraa, 1 banaani (mielellään pakkasesta), kourallinen mansikoita, ropsaus kaurahiutaleita. Maistuu ihan mansikkapirtelöltä! Lisäksi panostan laadukkaaseen ja riittävään uneen, myös viikonloppuna ja loma-aikaan. sari.s.harju(a)gmail.com

 80. Syömällä hyvin treenin jälkeen ja venyttelemällä 🙂

 81. Palautusjuomaa, ruokaa, lepoa ja kevyttä palauttavaa liikuntaa 🙂

 82. sauna auttaa rentoutumaan ja putkirullailu palauttaa lihaksia.

 83. Syön kunnon puhdasta kotiruokaa mahdollisimman pian treenin jälkeen. Samoin nykyään poljen aina pyörällä treeneistä kotiin, se tuntuu olevan parempi palautumisen kannalta kuIn nököttää autossa treenin päätteeksi 15 min 🙂 ja tottakai kehonhuolto on myös tärkeää, mutta siitä tulee liikaa laistettua…

 84. Palaudun levähtäen ja lenkkeillen.

 85. Palaudun rankemmasta treenistä palautusjuoman, hyvän puhtaan ruoan ja riittävän unen avulla. Lisäksi lepopäivät toki.
  norrja (at) gmail.com

 86. Sauna, rullailu, Pilates-pallo, hyvä ruoka ja hurja määrä unta auttavat minua palautumisessa 🙂
  neiti.r.m@gmail.com

 87. Palaudun syömällä hyvin, nukkumalla riittävästi sekä huoltamalla kehoa. Mobbailut ja venyttelyt lähes joka päivä, kerran kuussa pyrin käymään myös hierojalla. Ja tietysti pitämällä lepopäiviä 2-3 treenipäivän välein. riikkapa@hotmail.com

 88. Palaudun foamrollerilla ja palautusjuomalla. Myös sauna tuntuu auttavan reuntouttamaan lihaksia.
  olgaheikkila@hotmail.com

 89. Palaudun levolla, kevyellä lenkillä/kävelyllä ja foam rollailulla! Siihen päälle vielä venyttelyjä. Tänä kesänä voisin toki kokeilla järveen pulahtamistakin 😉

 90. Palaudun selailemalla instagramia ja videoita muokkaillessa treenin jälkeen palkkaria hörppäillen ja joskus eksyn jopa assault biken päälle (istumaan) ja välillä joku paikka saattaa jopa olla venytyksessä. Noeiiiii…….. Eat sleep train repeat thats the shit.

 91. Palkkari, sauna ja tarvittaessa nukkumaan mennessä piikkimatto (jos ei muuten uni meinaa tulla). Kultainen combo!

 92. Palaudun kehonhuollolla ja riittävällä unella.
  pikkukilometrit (a) gmail.com

 93. reeneistä palaudun nukkumalla hyvin ja syömällä sekä palauttavalla liikunnalla ja tietyin väliajoin hieronnalla

 94. Palaudun palautusjuomalla ja syömällä hyvin. Sekä tietysti riittävät yöunet!

 95. Venyttely, hyvä ruoka ja lepo – tämä kombo toimii omalla kohdalla! annastiina.romo@hotmail.fi

 96. Ehdottomasti ykkösenä on uni. Huomaan että univajeessa palaudun paljon hitaammin. Päikkärit myös kunniaan! Olen aamutreenaaja, joten jatkan unia usen treenien jälkeen tunnin verran pikkupäikkäreillä 🙂 Vuorotyö onneksi usein mahdollistaa tämän.

 97. Nukkumalla riittävästi ja syömällä terveellisesti ja riittävästi 🙂 Venyttelyä tulisi harrastaa vähän paremmin… 😀

 98. Kevyt (hölkkä)lenkki auttaa aina ja siihen lisäksi vielä kotiruoka + uni 🙂

 99. Käyn palauttavalla kävelyllä, käytän foamrolleria, nukun tarpeeksi ja syön riittävästi :)!!

 100. Palaudun syömällä heti treenin jälkeen banaanin ja nukkumalla pitkään 🙂

 101. Itse palaudun ihan perinteisellä venyttelyllä. Foamrolleriä käytän silloin tällöin. Harrastan myös arkiliikuntana polkupyöräilyä, se on todella hyvää palauttavaa liikuntaa.

 102. otan palautusjuoman ja banaanin heti reenin jälkeen.Nukun ja syön hyvin ja käyn kevyillä kävelylenkeillä 🙂
  linda.ayras@icloud.com

 103. Talvisin palauduin käymällä avannossa kerran viikossa, onneksi talvi kesti vappuun asti niin sain nauttia siitäkin kauan. Nyt kesällä käyn yleensä treenin jälkeen heti saunassa niin ei lihakset pääse jumiutumaan. Joskus jopa rullailen saunan jälkeen. saara.reinikainen@hotmail.fi

 104. Me kellitään mun miehen kanssa 🙂 hanna.sofia (a) hotmail.fi

 105. Palaudun kuuma-kylmä hoidolla suihkussa 🙂
  elluri1000@gmail.com

 106. Palaudun venyttelyllä ja pienellä levolla.

 107. Hyvä ravinto, lepo, rennompi kävely, sauna.

 108. Palautumiseen käyn koiran kanssa kävelyllä ja venyttelen usein TV:n äärellä. niina_sivonen@hotmail.com

 109. Palaudun venyttelemällä pitkän kaavan mukaan, mahdollisuuksien mukaan saunassa. Palautumista tukevat riittävä lepo ja ravitseva, terveellinen ruoka. Palautumisvälipala (prodejuoma tmv.) heti treenin jälkeen on myös tärkeä osa palautumista kovasta treenistä 🙂

 110. Palaudun parhaiten kävelylenkillä ja ravitsevalla ruualla! :-))

 111. Palaudun, tekemällä kevyt tempoisen lenkin (n.30 min. ) Jonka jälkeen venyttelyt.
  brandt.saskia@gmail

 112. Mä palaudun treenistä tekemällä kunnolliset loppuverryttelyt, syömällä hyvin ja lepäämällä riittävästi 🙂
  laura.leppajarvi@gmail.com

 113. Palaudun hyvällä ravinto rikkaalla ruualla, hyvillä unilla ja kehonhuollolla myös palautus juomat ja muut tärkeät vitamiinit ja kivennäis aineet palauttaa ! Myös kylmä suihku saunan jälkeen on ihana palautumista edistävä tapa! Ihania kesä treenejä sinne!:)

 114. Palaudun ravinnon, levon ja lihashuollon sopivalla kokonaisuudella. Palautuminen alkaa treenipäivänä (punttisali/crossfit) heti treenin jälkeen palautumisjuomalla tai jollain muulla nopealla ja helposti mukana kuljetettavalla välipalalla, kunnes pääsen kotiin syömään kunnolla. Myös kotimatka toimii yhtenä osana palautumista, sillä esimerkiksi 2km:n kävely salilta kotiin vetreyttää hyvin lihaksia ja estää niitä jäykistymästä. Välttämättä en tarvitse venyttelyä heti samana päivänä, jos kävelen/hölkkään pikkaisen treenin jälkeen. Kevyt venyttely ja foamrollaus on vuorossa sitten viimeistään seuraavana päivänä. Kaiken kruunaa riittävän pitkät yöunet, sillä varsinkin näin vanhempana treenin jälkeisen yön unen tarve tuntuu olevan suurempi. Mitä kovempi treeni, sen enemmän unta yöllä. Sen kyllä huomaa seuraavana päivänä kropassa, jos ei ehdi nukkua tarpeeksi pitkiä unia. Lenkkipäivien jälkeinen palautuminen toimii muuten samalla tavalla, mutta silloin venyttelen/foamrollaan melko heti lenkin jälkeen. Myös lämmin suihku lenkin jälkeen toimii kehonhuoltona ja tekee hyvää, varsinkin kylmemmillä lenkkeilysäillä.

 115. Treeneistä palautumisen kulmakivinä omassa arsenaalissa ovat näytelleet riittävä ja monipuolinen ravinto, venyttely, putkirullaus sekä aerobinen liikunta. Viime aikoina olen kuitenkin havahtunut, että yhtälöstä on jo pitemmän aikaa puuttunut vielä se yksi erittäin tärkeä ellei jopa tärkein tekijä eli riittävä lepo, joka on omalla kohdallani jäänyt valitettavasti aivan liian vähälle huomiolle. Vaikka levon merkityksen olen aina tiedostanutkin, niin joskus sitä saattaa sokaistua omalle tekemisellensä. Kantapään kautta oppineena, tähän on nyt tullut aika tehdä muutos ja annettava myös levolle sen ansaitsema huomio koko tässä palautumiskokonaisuudessa.

  Email: kahvi.pannu@outlook.com

 116. Palaudun parhaiten riittävällä ravinnolla, väh. 8h yöunilla ja huolellisella lihashuollolla. hazu_90(at)hotmail.com

 117. palaudun lihashuollolla, monipuolisella ravinnolla ja kavereiden kanssa rentoutumisella 🙂

 118. Palaudun nukkumalla hyvin! elimarmi@hotmail.com

 119. Palaudun monipuolisella ravinnolla ja pitkillä unilla. Myös lihashuolto auttaa minua ja säännöllisesti hieronnassa käyminen.

 120. Palaudun hyvällä ruualla, levolla ja viettämällä aikaa tärkeimpien kanssa!

 121. Tehostan palautumista huolehtimalla ravinnosta ja nesteytyksestä sekä kunnollisesta lämmittelystä ennen treeniä. Treenin jälkeen otan yleensä palautusjuoman. Myöhemmin syön hyvin ja venyttelen/putkirullailen. Hyvät yöunet päälle ja siinäpä se! marika.piuva@gmail.com

 122. Palaudun käymällä saunassa ja juomalla palautusjuoman. Seuraavana päivänä kevyt kävely tekee myös hyvää!
  jonnaa-@windowslive.com

 123. Pienten lasten äitinä minulle palautumiseen suurin haaste on yöuni, joten hemmottelen itseäni päiväunilla jos mahdollista treenin jälkeen ?

  annikatiiainen@gmail.com

 124. Palaudun kovasta reenistä saunomalla ja juomalla palkkaria
  noora.erkkila@hotmail.fi

 125. Kovien treenien päälle juon proteiinijuoman (tällä hetkellä stevialla makeutettu Selfin proteiini-isolaatti käytössä), joskus vielä lisäksi banaania tai muuta hiilaria. Yleisesti elämässäni yritän pitää huolen, että saan riittävästi laadukasta ravintoa ja unta/lepoa.

 126. Mä juon treenin jälkeen palkkaria ja sitten jos pääsee vielä saunaan niin kyllä toimii 🙂

  mantela.laura@gmail.com

 127. Paludun kevyesti pyöräillen treeneistä kotiin, syöden hyvin, nukkuen hyvin ja koiran kanssa kävelylenkkejä tehden.

 128. Kunnon loppuverryttely ja palautusjuoma toimii mulla parhaiten! Kevyempiä liikuntasuorituksia tulee kans “lepopäivinä” tehtyä, koska oon huomannu sen vaikuttavan mun palautumiseen paremmin kuin mitä täyslepo. 😀

 129. Drillailua reenien loppuun ja reenien jälkeen proteinii (Y)

 130. Treenin aikana tulee juotua aminohappoja ja heti treenin jälkeen tietysti palkkari. Lisäksi säännölliset venyttelyt ja putkirullailut kuuluvat palautumiseen!
  jade.liikkanen@gmail.com

 131. Palaudun banaanilla ja maitolasillisella. Kesäisin käyn treenin jälkeen uimassa järvessä, keväällä/syksyllä seison reisiin asti vedessä muutaman minuutin. Jokailtainen venyttely on ehdoton.
  iiris.saurus@gmail.com

 132. Palaudun treeneistä palautusjuomalla,syömällä hyvin ja nukkumalla hyvät yöunet:)

 133. Palaudun treeneistä syömällä hyvin ja venyttelemällä.
  hennarobertsson@gmail.com

 134. Palaudun treeneistä levolla, venyttelyllä ja ravinnolla 🙂
  cheatclean(at)outlook.com

 135. Palaudun pitkällä kuumalla kylvyllä ja jollakin herkullisella aterialla. 🙂

 136. Veronica Laitinen

  Ei liian kuuma sauna auttaa, rentouttaa ihanasti.

 137. Ehdottomasti tärkein mulle ja joka toimii on nesteytys.Kylmää sitruuna vettä tällä hetkellä.Käytän juoma pullona tuota FAST-shaker koska on 800ml pullo johon mahtuu paljon vettä 🙂 Syön myös yleensä maitorahkaa 200g siihen lisään banaania tai jotain muita hedelmiä–nektariiniä…
  Sitten lämmin suihku lihaksille,lämmintä ylle ainakin jalat lämpimään,ettei iske krampit ja tietysti puolen tunnin jooga jossa yhdistän myös venyttelyn samaan. 🙂 Aamut aloitan yleensä juoksu lenkillä ja iltasin tulee tehtyä 1-2 tunnin lihaskunto treeni. 🙂

 138. Palaudun palautusjuoman ja foam rollerin avulla 🙂

 139. Palaudun syömällä ja nukkumalla/lepäämällä tarpeeksi sekä huoltamalla kroppaa rullaillen ja venytellen. Tykkään tehdä myös rauhallisia, palauttavia kävelylenkkejä.

 140. Heti treenin jälkeen banaani ja palkkari. 1,5 tunnin sisään päivällinen jossa mukana hiilaria, protskua ja kasviksia.
  Treenipäivän iltana pitää ehdottomasti päästä saunaan jossa vielä kevyttä ja nopeaa venyttelyä treenatuille lihaksille.

 141. Heti treenin jälkeen rahkaa ja ananasta. 1-2h treenin jälkeen iso annos kotiruokaa ja puolen tunnin venyttelyt. Sitten pitkät yöunet. 🙂

 142. Palaudun syömällä monipuolisesti mahd pian treenin jälkeen, riittävällä nesteytyksellä, kevyillä venyttelyillä ja levolla. Seuraavana päivänä esim. palauttava kävely.

 143. Syömällä heraproteiinia. Pitäisi nukkua enemmän.

 144. Palaudun venyttelemällä treenin jälkeen, syömällä riittävästi ja puhtaasti sekä olen rasittamatta kipeitä lihaksia. jenna@netikka.fi

 145. palautusjuoma, sauna ja venyttely on paras combo! 🙂

 146. Pyöräily treenistä kotiin, paljon ruokaa ja vettä naamariin sekä kunnon yöunet! Oman kehon kuuntelu on paras alku palautumiseen. 🙂 katri.kaljunen@gmail.com

 147. Rullailen ja leväten palaudun
  Aurinkoista kesää!

 148. Palaudun treenistä käymällä ryhmäliikunta venyttelyissä/ kehonhuoltotunneilla joissa venytellään sekä rullataan foamrollerilla 🙂 Myös palautumisjuomat ja lepo kuuluvat palautumisrutiineihin 🙂

 149. Suoraan treenin jälkeen hulautan whey100 palautusjuoman huiviin ja siitä 1,5h sisään kunnon ateria jossa etenkin reilusti hiilaria ja protskua. Palauttava kävelylenkki koiran kanssa tekee myös terää etenkin kovan jalkapäivän jälkeen. 😀
  janni.kirjavainen@gmail.com

 150. Palaudun käymällä saunassa. skrash@iki.fi

 151. Katri Ruuskanen

  Paljon ruokaa ja unta! Simppeliä ja toimivaa 🙂

 152. Paljon ruokaa, sauna ja unta! Treenien jälkeen toki palkkarit naamaan. 🙂 Joskus seuraavana päivänä käyn vielä palauttavalla lenkillä.

 153. Palaudun syömällä heti treenien jälkeen edes jotain ja viimeistään tunnin päästä kunnolla, sekä nukkumalla paljon. Venyttelyssä olisi vielä parannettavan varaa. 😀

 154. Palautunut treenistä parhaiten venyttelemällä kunnolla ja tankkaamalla riittävästi hiilaria ja protskua. henzuuu-@hotmail.com

 155. Palaudun parhaimmiten lyhyellä kävelylenkillä ja hyvällä, ravitsevalla ruualla 🙂 sayittwice at gmail.com

 156. Runsaasti vettä, oikeaa ravintoa ja kunnon yöunet. Yritän myös venytellä muutaman kerran viikossa ja rullailla kropan läpi foam rollerilla, tätä voisin tosin tehdä useamminkin!

 157. Palaudun kovasta treenistä hyvällä loppuverkalla sekä laadukkaalla ravinnolla ja unella. Zeropointin comoressiosukkia unohtamatta!

 158. Palaudun hyvällä levolla ja venyttelyllä!

 159. Juomalla palkkarin ja syömällä noin 1-1,5h treenien jälkeen. Myös kävelylenkit olen ottanut palautuskeinoksi, jumiset jalat tykkää 🙂

 160. Rankasta treenistä palaudun palkkarilla, venyttelyllä ja seuraavana päivänä mahdollisesti kevyellä lenkillä. hekku_95@hotmail.com

 161. Palaudun huolehtimalla riittävästä levosta, palauttavista kävelylenkeistä ja terveellisestä ruoasta.

 162. Kovan treenin jälkeen juon palautusjuoman, joka sisältää reilusti hiilihydraattia proteiinin lisäksi. Kotiin päästyäni syön kunnon aterian, jossa noin puolet ja puolet proteiinia ja hiilihydraattia (bataattia, riisiä, perunaa). Lisäksi saatan rullailla, saunoa, uida, venytellä tai käydä kevyellä lenkillä. Ja tietty tottakai paljon unta ja poikaystävän kainalossa hengailua.

 163. Palaudun rullailemalla, syömällä oikein ja ottamalla tupla-annoksen magnesiumia.
  krheiska(a)gmail.com’

 164. Palaudun treeneistä syömällä hyvin (palkkari+ruoka), tekemällä kevyitä kävelyjä sekä käyttämällä foamrolleria ja nukkumalla hyvät yöunet. Toisinaan myös saunominen astuu kuvioihin. 🙂

 165. Mulle paras palautumiskeino on venyttely, rentoutuminen ja palkkarin juominen samaan aikaan. Tehokkuutta tehokkuutta 😀
  nonnalarissa@hotmail.com

 166. Palaudun palkkari-juomalla heti treenin jälkeen ja pyöräilemällä kotiin. Sen jälkeen foamroller, ruokaa ja rentoutuminen 🙂 kirsisa@hotmail.com

 167. Palaudun kovasta treenistä palautusjuomalla, hyvillä yöunilla ja venyttelyllä. Tosin välillä tekee hyvää palautella treeniviikosta laittamalla korkkarit jalkaan ja suuntaamalla baariin tanssimaan ja nauttimaan kaverien seurasta! 😉
  lena.rehula@hotmail.com

 168. Ruokaa, lepoa, venyttelyä, rullailua ja muuta palauttavaa liikkumista. Niillä pääsee jo melko pitkälle.

 169. Ensiavuksi palautusjuoma (ainakin voimatreenien jälkeen), kotiin päästyäni riittävä annos laadukasta ruokaa ja venyttelyä. Toisinaan myös foam rolausta. Siihen vielä hyvät yöunet päälle ja lepopäivinäkin kevyttä kävelyä ja venyttelyä niin johan taas kroppa kiittää 🙂 Talvella myös avantouinti on osana palautumisrituaaleja.
  emmi.eroma@gmail.com

 170. Palaudun treenistä lepäillen, rentoutuen, saunan löylyissä, uiden ja syömällä hyvin! 🙂 koskiaho.salla@gmail.com

 171. Palautuminen on etenkin tässä iässä (30+) tärkeää, kun keho tarvitsee enemmän palautumista suhteessa treeniin kuin parikymppisenä… Ja kun sytostaatit on vielä tehneet omia taikojaan, niin taidan huidella jossain päälle neljänkympin, kun solujen ikää mitataan.

  Käytän oikeastaan kaikkia sunkin kertomiasi palautumiskeinoja. Ruuan/palkkarin, venyttelyn ja kevyen aerobisen lisäksi tärkeimmäksi kyllä silti nousee UNI. Lääkkeiden vuoksi nukun heikosti, mikä kyllä vaikuttaa tohon palautumiseen heti. :/ Yritän siis petrata noihin muihin keinoihin!

 172. Palkkari heti treenin jälkeen. Illalla sitten saunaa, venyttelyä ja lepoa. Seuraavana päivänä jotain kevyttä palauttavaa. Terveellinen ravinto kuuluu myös palautumiseen, mutta se on jokapäiväinen tapa muutenkin.

 173. Palaudun treenistä tekemällä kevyttä aerobista heti treenin perään, jonka jälkeen juon palkkarin ja syön hiilaripitoisen aterian.
  julia.helin-97@hotmail.com

 174. Palaudun saunalla ja palkkarilla. 🙂

 175. Harrastan itse yleisurheilua, ja paras tapa palautua esim. kovasta loikkatreenistä on kylmäallas, foamrolleri ja oikein hyvä palautusjuoma. Ja eikuin uuteen nousuun heti seuraavana päivänä! 🙂

  i-gustafsson@hotmail.com

 176. Oikein raskaan treenin jälkeen panostan laadukkaaseen ruokaan ja lepoon! Seuraavana päivänä kävelylenkkeilyä ja venyttelyä 🙂

  Wilppa@hotmail.com

 177. palaudun parhaiten rankan treenin jälkeen kävelylenkillä metsässä koirani kanssa, jonka jälkeen laitan ravitsevan iltapalan ja käperryn saman koirulin kanssa sohvalle surffailemaan netissä! 🙂

 178. Mirka Saarinen

  Palaudun syömällä hyvin,rullailemalla Foam rollerilla.Pitämällä lepopäivän jos tarve ja unella.

 179. Kunnon löylyt saunassa treenin jälkeen rentouttaa kropan! ?

 180. Itse tuen palautumistani kunnon loppuverryttelyllä ja nappaamalla treenin heti jotain hiilaria sekä syömällä ylipäätään hyvin. Säännöllinen venyttely, palauttavat (todella leppoiset) lenkit sekä riittävät yöunet ovat selvästi vaikuttaneet myönteisesti palautumiseeni! Foamrollerin myötä kehonhuollolle on pyhitetty yksi ilta viikosta, eron huomaa! 🙂

 181. Palautumiseen auttaa _riittävä_ määrä laadukasta ruokaa, oikeissa suhteissa ja oikeaan aikaan. Sinänsä yksinkertaista, mutta niiiin herkästi aina yksi kohta brakaa ja sen myötä koko paletti 🙂 Lisäravinteet ovatkin onneksi pelastus suhteiden ja aikatauluksen optimaalisena pitämiseen! Myös riittävä vedenjuonti, uni ja venyttely/rullailu/hieronta ovat ehdottomat. Ja kehon kuuntelu – uskaltaa suoda itselleen lepopäivä siltä tuntuessa vaikka kalenteriin olisi ohjelmoitu mitä.

 182. Palaudun rennolla kävelylenkillä, levolla ja hyvin syömällä!

 183. Foamroller, jääpallo, venyttely, magnesium, hyvät unet ja kävelylenkit 🙂

 184. Treenin jälkeen hyvä ruoka, illalla kunnon rullailut ja magnesium kuuluvat omiin palautymisrutiineihini.

 185. Anni-Mari Haverinen

  Palaudun syömällä hyvin treenin jälkeen ja pitkät yöunet. Seuraavana päivänä kevyttä kävelyä ja kroppa kiittää!

  anskuhaverinen@gmail.com

 186. Palaudun kovasta treenistä liikkumalla kevyesti (kävely/hölkkä), rullailemalla sekä nukkumalla ja syömällä riittävästi. peppi.jokelainen(a)gmail.com

 187. Mulle parasta palautusta reenistä on sauna ja kunnon unet. Oon huomannut että myös seuraavan päivän kevyt liikunta nopeuttaa palautumista, eikä kahden päivän jälkeistä totaalijumia tule.
  maija.annila(a)jippii.fi

 188. Palaudun palautusjuomalla sekä syömällä runsaasti ja säännöllisesti puhdasta ruokaa sekä lepäämällä. Palauttavan treenin ja lihashuollon tärkeyden osana palautumista olen tajunnut vasta viimeaikoina 🙂
  mmiraaa@hotmail.com

 189. Heti treenin jälkeen palkkari ja kevyet venyttelyt. Säännöllinen hieronta kuuluu myös palautteluuni.

 190. Palaudun uimalla, rentoutumalla ja syömällä päivittäin monipuolisesti paljon 🙂 sanni-sandra@netti.fi

 191. Parasta palautumista treenin jälkeen on syöminen, hieronta ja venyttely. lehtonen30@hotmail.com

 192. Palaudun parhaiten ajamalla mökille, siellä saunomalla ja uimalla ja olemalla tekemättä mitään. Olen huomannut että pieni maisemanvaihdos antaa myös mielelle tilaa palautua rankasta treenistä eri tavalla.

  Niin ja tietysti hommaan kuuluu hyvä ruoka.

 193. Treenin jälkeiseen palautumiseeni kuuluu pieni hölkkä jonka jälkeen venyttelen ja käytän foam rolleria. Myös hyvät yöunet auttavat palautumisessa(: kiiakathatrina@luukku.com

 194. Saunominen ja hyvät yöunet! sofia.keski-hirvela@netikka.fi

 195. Treenin jälkeen huolehdin aina, että on aikaa tehdä palauttavat venyttelyt. Yritän huolehtia myös vähintään muutaman kerran viikossa venyttelemään kunnolla. Treenin jälkeen myös palkkari naamaan ja yöllä hyvät yöunet. Minulla on tietyt treenimäärät per vko, mutta tärkeintä on kuunnella omaa kroppaa. Nyt koitan toipua flunssasta joten treenejä ei ole muutamaan päivään tiedossa..

 196. Palaudun joogaamalla, venyttelemällä ja putkirullailemalla. Toki kunnolliset yöunetkin on tärkeät 🙂

 197. Mulla käytössä palautusjuoma. Mutta teen palauttavia venyttelyjä ja kävelylenkkejä sekä rullailen. Myös ruoka ja uni on tärkeitä.

 198. Itse palaudun parhaiten unella ja rumble rollerilla(miten kukaan selviää ilman tätä?)

 199. Palaudun parhaiten nukkumalla ja syömällä hyvin sekä harrastamalla kehonhuoltoa.

 200. Foamroller ja ravitseva monipuolinen ruokavalio palauttavat parhaiten

 201. Palautusjuoma, monipuolinen ruoka, hyvät venyttelyt ja lepo! 🙂

 202. Palaudun treenistä foamrollerilla, ravitsevalla ruualla ja kylmällä suihkulla 🙂

 203. Meen kotiin syömään ja ottamaan iisisti tai tapaan kavereita, syön ja otan iisisti, tai jotain ihan muuta kunhan se syöminen ja iisisti ottaminen kuuluu suunnitelmiin myös 😀

 204. Palaudun kevyellä venyttelyllä ja kunnon yöunilla 🙂

 205. Penikoille kylmähoito ja hieronta, jonka jälkeen nauttimaan ruokaa
  emmasofia98@gmail.com

 206. Palaudun käymällä uimassa ja rullailen. varsinkin lämpöaltaassa venyttely on ihanaa <3 enxs22@gmail.com

 207. Palaudun rullailemalla foam-rollerilla ja syömällä hyvin! 🙂 emili4_7@hotmail.com

 208. Treenin jälkeisessä suihkussa kylmähoitoa, sen jälkeen ruokaa ja illalla foamroller + venyttely. annamaija500 @ gmail.com

 209. Talvella suosikkini palautumisessa on avantouinti! Kesällä palaudun pitämällä riittävästi lepopäiviä ja käymällä enemmän palauttavilla kävelylenkeillä.

 210. Palaudun kävelylenkillä 🙂

 211. Yleensä kevyt hölkkä + ruokaa ja juomaa.

 212. Palaudun yleensä syömällä banaanin + rahkan ja juomalla reilusti vettä! =) jepeai@utu.fi

 213. Palautusjuoma/Banaani + maitoa tms, paljon vettä ja vähän myöhemmin vielä lisää ruokaa sekä usein myös otan magnesiumlisän. 🙂

 214. Ehdottomasti venyttelyt treenin jälkeen ja palautusjuoma. Juoa on niin helppo heittää huiviin. Toi Fastin All Natural muuten hyvää.
  Älkää ihmiset käyttäkö sukraloosilla makeutettuja protsku yms. juomia!

 215. palaudun treeneistä lepäämällä, venyttelemällä ja rauhallisella kävelyllä. essi-vuorela@hotmail.com

 216. Palaudun venyttelemällä, hyvällä ruualla ja lepäämällä.
  minna.sivonen@hotmail.com

 217. Vähähiilarinen ruokavalio auttaa palautumisessa minua parhaiten. Ei maitohappo-ongelmaa. Toki venyttelyt ja lepo myös.

 218. palaudun syömällä mahd nopeasti kovan treenin jälkeen, sekä venyttelemällä ja käyttämällä magnesiumlisää 🙂

 219. Marjo Kaarina

  Olen Marjo Kaarina helposti luettava yksityinen laina lainanantaja, jotka suorittavat erilaisia lainoja niin paljon globaalissa kansainvälisessä maailman maat, epätoivoisesti 3% kiinnostunut korko jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä minuun nyt sähköpostitse: marjo.kaarina40@gmail.com

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys.

  Elämme meidän motto, voimme auttaa sinua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.