Palautumisesta

Kiitos todella paljon yli 200:sta palautumiseen liittyvästä kommentista!! Voittajat ovat valittu ja heille on lähetetty sähköpostia.

Voitte nyt aina palata tähän arvontapostaukseen, jos tuntuu, että tarvitsette uusia keinoja palautumiseen. Kun selailin kommentteja läpi, keräsin teidän lukijoiden yleisimmät palautumiskeinot. Kokosin ne seuraavaan kuvaan 🙂

HPmMyp1436287124

Tuo, että saunominen palautumiskeinona oli niin yleinen, tuli itselleni hieman yllätyksenä. Teistä inspiroituna koitan saunoa itsekin enemmän tehostaakseni palautumista. Saunassa lihakset rentoutuvat hyvin ja siellä voi venytellä/joogailla ja myös hemmotella itseään hyväntuoksusilla tuotteilla.

Uni on ehkä omastakin mielestäni tehokkain palautumiskeino. Mikään ei korvaa pitkää, 9-11 tunnin, häiritsemätöntä syvää unta.

Vähemmän yleisiä palautuskeinojakin löytyi, kuten hengailua oman kumppanin kanssa, juhlintaa kavereiden kanssa ja epäterveellisten herkkujen syöntiä. Näitä palautumiskeinoja ei välttämättä olla todistettu toimivan tieteellisin keinoin ja ovatkin henkilökohtaisempia. Jos epätavalliset palautumiskeinot tuntuvat oikeilta, niin niitä kannattaa välillä toteutaa. Aina ei pidä mennä tarkkojen sääntöjen mukaan. En minäkään mene.

7P4A3164

Kuvat: Sandra

x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.