Treenivideoita matkan varrelta

Moikka! Mä oon ollut lomailemassa ja ottanut matkan varrella vähän treenivideoita ja kuvia. Tällä hetkellä olen takaisin Suomessa ja toimin leiriapulaisena näkövammaisten vanhusten leirillä. Sitä oppii paljon, kun saa nähdä kuinka elämäniloisia jotkut ihmiset ovat, vaikka heillä on paljonkin rajoitteita elämässään. Minua on m.m. hoitanut sokea jäsenkorjaaja ja olen päässyt keskustelemaan elämästä ja muista hienoista asioista vanhusten kanssa. Itsekin olen treenannut päivittäin, käynyt järvessä uimassa ja tehnyt pyöräilylenkkejä. Unta tuli viime yönä kokonaiset 11 tuntia ja ruoka-ajat ovat säännölliset. Tällaisella leirillä saa kyllä arjen perusasiat kuntoon jos ne jostain syystä eivät ole kunnossa!

Alla pari treenivideota koottu reissustani. Kävin Dubaissa, Kroatiassa ja Italiassa. Dubaissa tapasin ihanan Emilia Leppäsen, jonka kanssa treenattiin päivittäin jopa 3,5 tuntia! Kovaa harjoittelua ja hauskanpitoa. Pari ennätystäkin tuli tehtyä, rinnalleveto riipusta on nyt 81,9kg ja Suomessa sain tehtyä tempauksia kyykyn kautta isommilla painoilla, kun aikaisemmin. Yhteensä tein 12 toistoa 52,5kg painoilla.

Reissussa tuli syötyä pastaa ja herkkuja lähes päivittäin, hyviä viinejäkin tuli Italiassa juotua. Reissun aikana ruokahalu ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen. Suomessa ollaan takaisin riittävän ruoan ja lisäravinteiden (FAST) parissa jotta saadaan harjoittelusta kaikki irti. Painonnostoon olisi tarkoitus laittaa nyt suurempi fokus, sillä polveni ei ole reistaillut yhtään lähes kahteen kuukauteen. Tästä on tulossa erikseen postaus miten onnistuin ilman lääkkeitä tai leikkausta saamaan polvi toimimaan paremmin. Painonnostokurssi on tulossa Anni Vuohijoen kanssa ja näen jo ennätysten paukkuvan tämän vuoden puolella 🙂

italitaall itaa

PS. Rio-teema jatkuu uuden vierailijakirjoittajan kanssa ensi viikolla. Pysykää siis kuulolla! 🙂

 

x Steffi

5 comments

  1. Ihanissa maissa olet päässyt käymään ja ihania lomakuvia. Missä päin Kroatiaa kävit? Asuin siellä 6kk viime vuonna <3

  2. Ihania kuvia <3

    -H

  3. Moi!

    Olen kiperässä tilanteessa (ei liity erityisemmin kyllä postaukseen). Ihailen suhtautumistasi treeniin ja ruokaan ja haluaisinkin kysyä neuvoa. En uskalla syödä tarpeeksi, stressaan ja en tiedä mikä olisi sopiva energiantarve minulle. En siis halua laskea kaloreita, mutta painoni on liian alhainen ja laskee tasaisin väliajoin (163/45-47). Harrastan liikuntaa monipuolisesti: paljon hyötyliikuntaa (pyöräillen ja kävellen liikkuminen suurimmaksi osin). Harrastan lähes päivittäin, ainakin 4-5 kertaa viikossa liikuntaa, vaihdellen 30-60 min pituudeltaan. Joskus raskasta intervallia, toisinaan 1,5 tunnin kävelylenkkiä, 45 min lihaskuntoa kahvalla tai kehonpainolla jne. Juoksulenkit ovat intohimoni. Tykkään kyllä saada hien pintaan ja tuntumaa kroppaan treenissä. Välillä sitten iisimmin. Osaisitko auttaa ja kertoa viittaavasti energiantarvehaarukkani päivittäin ja vinkkejä tasapainoiseen painon nostamiseen? Tai lihaksen kasvatukseen sopivaa treenailua ja energiantarvetta? Jos osaat auttaa olen todella kiitollinen, olen toivoton!

Leave a Reply

Your email address will not be published.