TOUGH VIKING 2015 – DONE!

Huh, olipa heno kokemus tuo Tough Viking-juoksu viime lauantaina! En ollut rehellisesti sanottuna odottanut nauttivan näin paljon juoksusta – mutta tämä oli todellakin mun juttu. Monet tutut olivat sanoneet, että viime vuosi oli ollut jonkinlainen pettymys. Nyt kilpailu oli kuulema kehittynyt selvästi viime vuodesta ja itse olin ainakin koko tapahtumasta ihan innoissani!

_MG_5817-2

Olin iloinen juoksusta monesta eri syystä. Ensimmäinen syy oli porukka, jossa juoksin. Juoksuparini ei valitettavsti päässytkään juoksuun, mutta onnekseni löysin tuttavaporukan ennen juoksua! He olivat ryhmä kovakuntoisia poikia, jotka huolivat minut tiimiinsä ja pystyimme kaikki auttamaan toisiamme esteissä. Hienoin kokemus oli kuin me kaikki monen yrityksen jälkeen pääsi haastavimman esteen yli. Este oli 6m korkuinen jyrkkä ja liukas ramppi! Kuulin, että hyvin harva pääsi esteen yli ja sitä harvempikin tyttö, hehe. Siitä tuli hyvä fiilis.

tcv

Toinen syy oli se, että kehoni pysyi kasassa koko juoksun aikana – ei polvikipuja, vaikka matka oli minulle aika pitkä! Polveni kanssa olen kamppailut yli puoli vuotta ja nyt se on viime aikoina ollut paljon parempi. Tämä 12km juoksu esteineen ei edes saanut polveani reistailemaan, joten voisi sanoa että fiksu harjoittelu ja kehonhuolto on tuottanut tulosta. Jostain ihmeen syystä nilkkani kipeytyi kuitenkin kolme (?!) päivää juoksun jälkeen, joten olen joutunut syömään hieman buranaa ja pitää lepoa treenistä. Ihan sopivaan aikaan tuli tämä kevyt viikko, kunhan nilkka nopeasti paranisi.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä olin ylpeämpi itsestäni, kuin mitä muistan olleeni pitkään aikaan! Onnistuin esteissä eikä tarvinnut tehdä yleisliikkeitä ja juoksu oli reipasta loppuun asti. Suosittelen tällaisia kivoja hauskanmielisiä kilpailuja muillekin, sellaisissa tilanteissa voi yllättää itseään. Henkistäkin kanttia testattiin monessa esteessä. Minua on tosin harmittanut, ettei sitä ramppinousuani taidettu saada videolle, olisi ihana elää tuo hetki uudestaan. Jos joku sattui videoimaan sen niin lähettäkää minulle! 🙂 Oli tosi siistiä, kun katsojat tsemppasivat ja taputtivat kaikille.

Miten teillä meni juoksu???

_MG_5882-2

Tein juoksun yhteistöissä NOBE Aloe Vera juoman kanssa ja kerron teille nyt hieman enemmän tästä juomasta, jonka kanssa olen päätynyt yhteistyöhön.

Maistoin ensimmäistä kertaa aloe vera -juomaa Australiassa vuonna 2011. Siitä tuli nopeasti lempijuoma, mutta harmikseni sitä ei löytynyt Suomessa, kun tänne palasin. Myöhemmin juomaa alkoi löytymään satunnaisista kaupoista. Tämän vuoden puolella NOBE Aloe Vera otti minuun yhteyttä koskien mahdollista yhteistyötä ja tiesin, että se sopisi minulle hyvin. Yhteistyö saatiin aloitettua ja siitä asti olen nauttinu juomia säännöllisesti.

_MG_5934

NOBE Aloe Vera juomia saa tällä hetkellä mm. hyvin varustetuista K-kaupoista, Stockmannin Herkusta, Coffee Housesta ja Fazer Amicasta. Itse juon juomaa janojuomana ja ruoan kanssa. Vettä ei saa unohtaa kokonaan, mutta virkistävä juoma on aina välillä ihana nauttia.NOBE Original_frukt

Alla kaikki NOBE Aloe Vera maut. Kaikkia ei vielä saa Suomesta. Itse suosin ehdottomasti tuota original-versiota, mutta pian pääsevät muutkin makutestiin.

11933382_1638534799722521_3031039191847172681_n

Kuvat: Mikko Pekkarinen

x Steffi

Yhteistyössä NOBE Aloe Vera

5 comments

 1. Det stör väl inte att kommentera på svenska? Så mycket går på finska anyway. Grattis till att ha klarat alla hinder! Rampen verkade nog ganska hopplös i mina ögon!

  Det blev burpees för mig 3 ggr 🙂 Jag gissade att det kunde bli på monkey barsen, det där med uppåtgående hade jag inte testat förr. 2 eller tre framåt lyckades, men sedan gled jag ned – det var ju dessutom lite halt. Så burpees.. Rampen testade jag bara en gång, men slant mycket enkelt. Jag hade bra skor för terränglöpandet, men på den hala rampen bet de inte alls. Mitt “kamppar” slant också, så vi tog burpees efter ett försök. Sedan började köande på allvar. Repnätet fick man vänta på, Lappsets andra klätterställning, repen etc. Det köandet och skyltande och infon hur banan löpte tyckte jag nog att arrangörerna skötte ganska dåligt… Sista burpeesena för mig blev på repklättringen, fick ingen “j-hook” när det var knutar i vägen. Mitt par klarade repet fint. Sedan sprang vi på och klarade oss i mål på 1:48 – 7. dampar!

  Det var nog en trevlig upplevelse – härligt att ha övervunnit vattenskräcken! Hoppas din fot blir bra snart!

  • Svenska passar alltid!

   Tack så mycket! Det var faktist en tuff race (: blev själv också lite förvånade av rampen! Monkey barsen hade också varit svårt för många. Det var superhalt så det inverkade på allting. Repet var jätte halt och jag var nästan säker att jag inte skulle lyckas där men sen fick jag bra lås med benen. Jag tycker också att skyltarna var lite dåliga, ibland var man inte så helt säker om man sprang rätt. Jag hamnade inte så mycket köa, men någorlunda nog…

   Tufft gjort av dig också!

   x Steffi

 2. Moi! Kiinnostuin tuosta juomasta. Millaisissa tilanteissa sitä kannattaisi nauttia? Hyödyt?

 3. Kyseisestä tuotteesta voi lukea enemmän tästä: http://nobealoevera.com (:

  Itse nautin juomaa janojuomana ja joskus myös treenin aikana. Juon maksimissaan yhden päivässä, koska en halua korvata tavallista vettä juomalla kuitenkaan.

  Joskus juon esimerkiksi välipalaksi aloe vera juoman jonkun ruoan kanssa. (:

  x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.