Ajatuksia ajastani bloggaajana ja katse edessäpäin + viimeisimmät treenibiisit!

Moikka kaikki!

Olin eilen koulussani pitää luentoa toiminnastani bloggaajana, miten olen “rakentanut” Steffit:in ja tehnyt koko hommasta ammatin. Oli kivaa olla juttelemassa aiheesta, vaikka en ole edes ihan valmistunut koulusta vielä, hehe. Toivottavasti sain kanssaopiskelijoille kerrottua, että jos mielessä on jokin visio tai idea, niin sitä kannattaa alkaa toteuttamaan heti. Ei välttämättä vasta silloin kun on valmistunut, tietyn ikäinen, tietyssä asemassa jne jne. Jos on mahis niin härkää sarvista vaan heti! Ihan sama vaikka asiat menee metsään, niiden kuulukin välillä mennä. Niistä oppii. Ei minulla ollut mitään tarkkaa suunnitelmaa blogin suhteen ja kuitenkin on hienoja asioita ja mahdollisuuksia tullut tämän yhteydessä eteen.

7P4A9085

Oli hullua huomata, että olen enimmillään bloggannut 62 postausta kuukaudessa! Aloitin siis Heinäkuussa 2012, jolloin ei montaa treeniblogia vielä Suomesta löytynyt. Silloin oma inspiraatio pyöri lähinnä sen ympärillä, että laihtuisin hieman ja näyttäisin hyvältä. Aikaimoisesti ovat nuo tavoitteet muuttuneet 🙂

Kuulostaa tällä hetkellä uskomattomalta tuo 62 kertaa. Se on enemmän kuin kahdesti päivässä. Ei ihme, että koulunkäynti jäi silloin myös vähemmälle. Ei kaikkea voi tehdä täysillä… Innostuneena bloggaajana panostin hommaan silloin selvästi koko sydämmestä. Sitten vähensin bloggaamista hieman ja suurempaan fokukseen tuli CrossFit-harjoittelu ja kilpailut. Viimeaikoina olen bloggannut kerran viikossa, eli neljä kertaa kuukaudessa. Tasapainon hakuahan tämä kaikki on ja vaikka mitä ohjeita lukisi, niin asiat oppii yleensä vasta kun ne itse käy läpi. Nyt tuntuu tosi hyvältä, koulu pitäisi saada valmiiksi vielä tämän vuoden puolella ja olen pystynyt keskittymään hyvin omiin unelmiini urheilussa. Palautuminen toimii hienosti, siitä tulossa postaustakin!

Bloggaaminen on tosiaan ollut hieman vähäisempää tämän vuoden aikana. Ensi vuonna keskityn edelleen urheiluun ykkösprioriteettina, mutta minulla on tunne, että asiat blogin ympärillä tulee saamaan lisää huomiota. Katsotaan miten kaikki asiat saadaan tasapainoon. Ainakin tällä hetkellä on jopa postauksia jonossa! 🙂

7P4A9047

Haluaisin kiittää kaikkia, jotka ovat pysyneet matkassa mukana! Kiitos teille 🙂

Nyt haluaisin jakaa teille viimeisiä treenibiisejä, joita olen kuunnellut. Olen oppinnut jännän asian – jos kuuntelen musiikkia esim. tehdessäni intervalliharjoituksia, saan selvästi enemmän tehoa itsestäni irti! Tämä on todistettu monesti. Se on hyvä tiedostaa, mutta ainakin minun on pakko myös saada itsestäni irti täysi teho ilman musiikkia – miettien kilpailutilanteita. Minulle musiikki on ainakin hurjan tärkeää ja  ennen treeniä on pakko kuunnella jotain mieltä nostattavia treenibiisejä. Tässä siis viimeisimmät lempparit.

Screen Shot 2015-11-25 at 7.20.13 PMScreen Shot 2015-11-25 at 7.20.42 PMScreen Shot 2015-11-25 at 7.20.25 PM

Jos jollain on jotain tämäntyylisiä asennebiisejä jaettavana, niin antaa tulla!

ps. jos jotakuta muuta kuin allekirjoittanutta kiinnostaa painonnosto, TÄSSÄ livestream linkki painonnoston MM-kisoihin! (:

Kuvat: Sandra

x Steffi

3 comments

  1. Löysin sun soittolistalta monta omaakin suosikkia! Mulla löytyy treenilistalta vielä vähän “raskaampia” voimabiisejä esim. pretty reckless-make me wanna die, limp bizkit-take a look around ja san quinn-paid on kestosuosikki asennebiisi 😀 !

  2. Vai että olet tehnyt bloggaamisesta ammatin.
    Kattelin tässä noita sun blogin liikennemääriä, ei noilla kyllä vielä paljoa laskuja maksella.

    Fake it till you make it? Päteekö tässäkin vanha sanonta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.