Steffit x FAST HERA80

Luotiin pitkäaikaisen yhteistyökumppanini FASTin kanssa lyhyt treenivideo, jossa tuodaan esille yksi palautumistuote, jota olen käyttänyt säännöllisesti vuoden ajan harjoitukseni tukemiseksi.

FAST Finland (aikaisemmin Fast Sports Nutrition) on muuttanut ja tulee muuttamaan ilmettään freesimmäksi ja on hienoa olla mukana tässä muutoksessa!

Mielestäni videon toteutus onnistui makeesti. Kuvaajana toimi Elias Markkula. On edelleen hassua kuulla oma ääni videolla, mutta eiköhän siihenkin joskus totu! 🙂

Oon aikaisemmin jutellut täällä blogissa lisäravinteista ja palautumisjuomasta. Moni teistä tietää jo, että tykkään pitää ruoka-asiat melko yksinkertaisina. Tässä ajatuksiani palkkarin tarpeesta ja mitä itse tykkään juoda. Olen edelleen samoilla linjoilla, kuin postauksessa. Tässä videossa on kyseessä sama palautumisjuoma, mutta tämä on täysin makeuttamaton ja ulkomuoto on uusi. Tässä ei ole sokeria, eikä makeutusaineita. Olen tykännyt juoda suklaanmakuista heraa, mutta tulevaisuudessa ajattelin sekoittaa juomaani sekä maustamatonta että suklaanmakuista heraa (makeuttajana sokeri).

Ihanaa viikonloppua!

x Steffi

Yhteistyössä FAST Finland

Leave a Reply

Your email address will not be published.