#BACKTOSTRONG – CHALLENGE 2016

Ilokseni saan todeta, että olen yhdessä Stadiumin kanssa osana #backtostrong -kampanjaa! Tämä tarkoittaa sitä, että otan tavoitteekseni inspiroida ja motivoida suomalaisia onnistumaan urheilutavoitteissaan täällä blogin ja instagramin puolella.

_MG_1583

#backtostrong -kampanja on Stadiumin haaste, jonka tarkoituksena on innostaa suomalaisia löytämään oma vahvin versio itsestään liikunnan avulla. Stadium arpoo lahjaksi osallistujien kesken treenivaatteita uudesta mallistostaan säännöllisin väliajoin.

Tässä postauksessa kerron oman tärkeimmän tavoitteeni ja kerron lyhyesti miten ajattelin onnistua siinä. Seuraavan postauksen julkaisen jo pari päivän päästä, jolloin aiheena on arvonta! Miettikää siis jo valmiiksi mikä voisi olla teille sopiva treenitavoite, jos haluatte osallistua kilpailuun blogissani. Kolme lukijaa tulee voittamaan minun valitseman asukokonaisuuden Stadiumilta! 🙂

_MG_1533

Blogiarvonnan lisäksi instagramin puolella pyörii myös #backtostrong –kilpailu Stadiumilta, johon voi jo nyt osallistua. Täggäämälla omaan kuvaan tai videoon #backtostrong ja @stadium_jointhemovement olette mukana arvonnassa. Minäkin osallistuin haasteeseen julkaisemalla allaolevan kuvan instagramissa @steffit

12534441_588868297934568_333701693_n

Tässä on mun tärkein tavoite. Haluan kilpailla pian taas CF-kisoissa. Saavuttaakseni tämän tavoitteen olen alkanut tekemään asioita unelmani eteen. Seuraan tarkasti uutta treeniohjelmaa ja treenaan intensiivisemmin kuin aikaisemmin. Treenaan myös muiden kanssa aina kuin voin, jotta en laiskottelisi! Muiden kanssa treenaaminen on muutenkin minulle tällä hetkellä tärkeää. On kivaa tehdä muiden kanssa sitä, mistä nauttii paljon. Pääsee jakamaan hyviä treenikokemuksia ja samalla kiroamaan hirveät treenit lyttyyn, hehe. Yhteistreenejä ei voi perua, kun on etukäteen sovittu jokin tietty aika niille. Suosittelen muillekin näitä keinoja, jos haluatte päästä parempaan kuntoon.

Tämä kampanja sopii minulle henkilökohtaisestikin hyvin, sillä on aika löytää vahvin versio itsestäni. Edelliset kisakarsinnat olivat pettymys, mutta nyt on laitettu uusi vaihde päälle. Treeniohjelmassani on reilusti enemmän kuormaa ja kroppa näyttää kestävän hyvin. Nyt mennään vaan täysillä ja fiksusti eteenpäin.

_MG_1670

Nähdään täällä blogissa arvonnan parissa parin päivän päästä!

 

Kuvat: Mikko Pekkarinen

x Steffi

Yhteistyössä Stadium

Kaikki vaatteet SOC/Stadium

6 comments

 1. Hei onko toi socin vikassa kuvassa oleva bombertakki millasta kokoluokkaa? Houkuttelis tilata, mutta kun ei oikein tiedä minkä kokosta tilais. Ja mites ne socin treenitrikoot osaatko sanoa yhtään että vastaako kokoaan (vai kannattaako ottaa isompi/pienempi koko)?

  • Moikka!

   Mulla on bomberi koossa 38, eli vastaa oikeeta kokoluokkaa. SOCin treenihousut mulla on kaikissa koko 36, eli nekin vastaa sitä mitä yleensä ostan. Jos on 34 ja 36 välissä, kannattaa ottaa 34. Tuulihousuissa mulla on koko 40, koska ne eivät ole venyvää matskua (ne ei esiinny kuvissa).

   x Steffi

 2. Hei! En ole saanut vastausta kysymykseen jonka esitin Postauksen, jossa kerroit miten winter war karsinnassa kävi:( kyselin minkälaisia kenkiä käytät crossfitissa ja mitä suosittelet?

  • Hey!

   Sorry, etten jostain syystä vastannut.

   Käytän painonnostossa Niken romaleos -kenkiä ja CF:ssä lähes aina Reebokin Nano 3 -kenkiä 🙂

   Nuo ovat mun mielestä myös tällä hetkellä parhaimmat!

   x Steffi

 3. So inspirational!Especially the last picture!Keep it up! 🙂
  http://www.2activelab.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.