#BACKTOSTRONG – GIVEAWAY!

Nyt päästään arvontaan, jossa kolme voittajaa saa asukokonaisuuden Stadiumin SOC-mallistosta!

Osallistuaksesi arvontaan, kerro kommenttiboksiin lyhyesti mikä on sinun #backtostrong -tavoitteesi tänä vuonna? Muistakaa sähköpostiosoite!

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, mun tavoite on ehdottomasti osallistua CF-kisoihin. Nyt pitää vaan tietenkin tehdä kunnolla töitä sen unelman eteen! Tavoitteet eivät toteudu itsestään, vaan niiden eteen tulee tehdä töitä. Jokainen päivä ei ole helppo, vaan vaikeidenkin päivien tai tilanteiden läpi on puskettava. Kova työ palkitaan aina.

_MG_1560

Olen päättänyt arpoa allaoleva asukokonaisuus (takki, harmaa toppi, treenihousut) voittajille. Nämä kuuluvat minunkin lemppareihin SOCin mallistosta. Takki sopii erinomaisesti mielestäni myös arkikäyttöön (kesää odotellessa!). Vaatteita on näkynyt päälläni joko tässä tai edellisessä postauksessa.

Unknown

_MG_1642

_MG_1693

Onnea kaikille arvontaan! 🙂

Kilpailu päättyy 14.2! Voittajat ilmoitetaan blogissa.

Kuvat: Mikko Pekkarinen

x Steffi

Yhteistyössä Stadium

Kaikki vaatteet SOC/Stadium

351 comments

 1. Tavoitteenani on saada kadotettu itsevarmuuteni takaisin, niin työelämän kuin oman olemukseni suhteen!

  Tsemppiä tuleviin haasteisiin Steffi!

 2. Tavoitteenani on saada viime kesän loukkaantumisen jälkeen leikattu jalka takaisin kovempaa urheilua kestäväksi. Lauseen varsinaisessa merkityksessä siis #backtostrong. Koko ikänsä urheilleena on kova kolaus, kun sulta viedään kaikki se hetkessä ja viikoissa, minkä eteen oot kaikki ne vuodet tehnyt duunia. Mut täältä noustaan! #backtostrongerthanever 😉

 3. Olen nyt harrastanut puoli vuotta crossfittia ja omana tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman monipuolisesti joka osa-alueella. Lyhyesti sanottuna oma #backtostrong tavoitteeni on uskaltaa heittäytyä pois mukavuusalueeltani ja jaksaa haastaa itseäni enemmän ja enemmän joka treeneissä.

 4. Tavoitteenani on kehittyä kehonpainoliikkeissä ja pitkissä sarjoissa.

 5. Mun tän vuoden #backtostrong tavoitteena on saada liikkumisen into vähitellen takaisin ja pudottaa painoa.

 6. Tavoitteenani on saada tavoitteellinen juoksu- ja salitreeni pysyväksi osaksi omaa elämäntapaa. Tähän auttaa parhaiten innostava ja konkreettinen tavoite. Viime syksynä juoksin elämäni toisen puolimaratonini tavoiteaikaan – tänä vuonna haluan tehdä saman poluilla! 🙂

 7. #backtostrong tavoitteeni on juosta 10 km syksyllä, ja toisaalta oppia kuuntelemaan yhä hienovaraisemmin kehoa joogan saralla.

 8. Moikka moi! Tavoitteenani on pystyä vetää kolme leukaa ilman kuminauhaa tai muita apuvälineitä. Tällä hetkellä en saa vedettyä yhtäkään leukaa 🙁

 9. Mun tavoite on saada lisää voimaa ja painoa!

 10. Lyhyesti oma #bactostrong on löytää arkeen pysyvä liikkumisen iloinen rytmi! (+ saada ekat pullup ja t2b) ?

 11. Aloitin viime syyskuussa painonnoston ja treenaaminen vei heti mennessään!! En olisi koskaan uskonut että musta olisi siihen, ilman minkäänlaista treenitaustaa tai salikokemusta. Olen aina pitänyt itseäni hieman kömpelönä ja epäurheilullisena, mutta nyt koen saaneeni itsevarmuutta ja nautin hurjasti treenaamisesta! #backtostrong tavoitteenani on kehittyä painonnostossa, täysin vasta-alkaja kuin olen, ja haluan tutustua myös uusiin lajeihin.

 12. Hei! Mun #backtostrong tavoite on kehittyä leuanvedoissa sekä punnerruksissa!:)

  • SukulaissieluOtin rauhallisesti ja sivisoin ke4mppe4e4.Venyttelin samalla paukahtelevaa selke4e4ni.Selke4, jalka ja pikkurilli viele4 hassuntuntuisia.Puuduksissa.Ei kipeite4, vain puuduksissa.Ja kiits. =)Nappasin jaksupuhalluksesi. =)

 13. Susanna Hyppönen

  10km juokseminen syksyllä ?

 14. Tavoitteena vetää ensimmäiset leuat ja saada pistoolikyykkyjä tehtyä ilman tukea! 😀

 15. Tämän vuoden tavoitteenani on kehittyä monipuolisesti kestävämmäksi, ketterämmäksi, voimakkaammaksi sekä notkeammaksi, mutta erityinen tavoitteeni on oppia vihdoin ja viimein puolivoltti.

 16. Tavoitteena kehittyä kokonaisvaltaisesti ja saada elämä & urheilu tasapainoon! Ja tietty kaksi leuanvetoa 😉

 17. Mun tavotteena ois saaha pitkään jatkunu flunssakierre katkastua paremmalla ruokavaliolla ja liikunnalla. Samalla sitten jos sais kropasta vähä ylimääräsiä kiloja pois ja itsetunnon takasi sinne tasolle missä sen kuuluisi olla.

 18. tavoitteenani on liikkua monipuolisesti, kuunnella omaa mieltä sekä kehoa ja saada vähintään yksi leuanveto 🙂

 19. Heips! Mä toivoisin löytäväni liikunnan ilon uudelleen. Oon viime aikoina koittanut köydä lenkeillä, mut ilman sitä iloa ja fiilistä ei sitä vaan tuu mitään. Keho nauttii mut mieli keksii tekosyitä ja lyhimmän reitin takas kotiin.. Et tämmösen kanssa oi tarkotus painiskella ja päästä takaisin tilanteeseen, jossa nauttisin jälleen liikunnasta! <3

 20. Tavoitteenani on olla kokonaisvaltaisesti voimakkaampi, ja kehittyä sen myötä omassa lajissani eli jalkapallossa. Haluan myös välttyä vammoilta ja saada selkäni kuntoon.

 21. Lähteä rauhanturvaajaksi!

 22. Mun tavote on treenata mieli vahvaksi myös 🙂 samalla tietty jatkaa kropan vahvistamista ja treenausta. Mutta tuntuu että mieli ei pysy vauhdissa mukana ja koko ajan on itelle niin ankara. Pitää keskittyä mielen hyvinvointiin ja kohottaa itsetuntoa 🙂 kroppa on just niin vahva kun sen heikoinlenkki ja tällä hetkellä mun heikoin lenkki on pääkoppa, kun mikään ei tunnu riittävän ja itteen on vaikee olla tyytyväinen vaikka ennätyksiä rikkoutuis… opettelun varaa 🙂

 23. Saada flunssakierre katkaistua ja kun se on onnistunut ni yhdistää treeni, uus työ ja perhe-elämä mahollisimman hyvin.

 24. Tavoitteeni on saada oma kroppani toimimaan niin, että sen heikkoudet ei ainoastaan rajoittaisi tekemistäni

 25. Tavoitteeni on saada lisää motivaatiota omaan treeniin ja oppia luottamaan ja uskomaan itseeni enemmän. Toki myös paljon uusia PR:iä ja esim. MU mutta nämä ei onnistu jos en usko ja luota itseeni. Eli enemmän henkistä treeniä 🙂

 26. Tavoitteeni on treenata kovempaa kuin koskaan ennen! Lukio loppuu ja haen poliisiammattikorkeakouluun ja todellisuus on se, että sisäänpääsy vaatii useita salilla käytettyjä tunteja. Haluan olla pääsykoe päivänä,niin fyysisesti kuin psyykkisesti ,elämäni parhaassa kunnossa!

 27. Ensimmäinen strict pull up ?

 28. Johanna Karaslahti

  Leuanveto ja tempaukseen lisää painoa sekä se 10km juoksu 🙂

 29. Tavoitteena löytää tasapaino treenin ja levon välille sekä lisätä liikkuvuutta! 🙂

 30. Mun tavoitteena on toukokuussa juosta puolimaraton kahteen tuntiin. Treeni-into on tällä hetkellä kova 🙂

 31. Ilmoittauduin elämäni ekalle puolimaratonille ja tavoite olisi selvitä siitä hengissä 😀 Mitään suuria aika tavoitteita en ekalle reissulle asettanut, mutta jo se että pystyn juoksemaan sen reilut 21km on aika kova tavoite mulle.

 32. #backtostrong tavoitteeni on päästä takaisin samaan kuntoon, jossa olin ennen kun sairastuin nyt alkuvuodesta! pitkittynyt flunssa oli virustauti ja vei sängyn pohjalle moneksi viikoksi. tänä aikana tuntuu, että yleiskunto heikkeni yllättävän nopeasti ja kova työ valui hukkaan. oikeasti tiedän, että hyvä lihaskuntoni luultavasti suojasi elimistöä taudin aikana, mutta nyt vain tuntuu kuin mitään lihasta ei olisi enää jäljellä… kaikki urheilu on pannassa vielä pari viikkoa, mikä tekee yhteensä puolitoista kuukautta taukoa treeniin. melko pitkä aika mimmille, joka on tottunut treenaamaan kovaa useamman kerran viikossa.

 33. Tavoitteenani on juosta taas 10km tunnissa. Pitkä sairastelu ja huonot kelit vieneet juoksukunnon alas ? Mutta kyllä se tästä!? Ihanat noi vaatteet!

 34. Olen harrastanut crossfitiä syksystä asti ja vuodenvaihteessa päätin, että nyt alan treenaamaan ahkerammin ja ajatuksella. Leuka ja käsilläseisonta ovat minun heikkouteni joten niitä harjoittelen ahkerasti. Yritän aina jäädä joka treenin jälkeen harjoittelemaan juurikin näitä liikkeitä. Käyn myös ahkerasti painonnostotunneilla sillä siinäkin on niiiin paljon opittavaa. On ollut ihanaa nähdä kuinka paljon olen jo kehittynyt ja odotan innolla lisää!

 35. Mun backtostrong-tavoite on kuntouttaa alaselän rasitusmurtuma. Selän ongelmien takia jouduin luopumaan CrossFitistä, ja kyykyt, hypyt sekä painonnosto ovat muutenkin jääneet pois treeniohjelmastani. Koska murtuma uusiutui jo kolmatta kertaa, joudun jatkossakin varomaan selkää ja antamaan esimerkiksi CrossFitin olla. Lääkäriltä tuli aika synkkä tuomio myös kyykkäämisen suhteen, mutten aio luovuttaa. Tavoitteenani on kyykätä taas sata kiloa ja mahdollisesti vielä enemmän!

 36. Tavoitteena kahdeksan leukaa vastaotteella, penkistä 60 kg ja vatsa vähän kapoisemmaksi. 🙂

 37. Kevään tavoitteeni on saada juoksukunto takaisin niin, että puolimaratonin saisi suoritettu kelpo ajassa. Ja vuoden tavoitteni on kasvattaa rohkeutta, että voisin vihdoin toteuttaa haaveeni ulkomaille muuttamisesta. 🙂

 38. Tavoitteenani on saada lisää lihasmassaa ja tuntea itseni oikeasti vahvaksi ja elinvoimaiseksi. Tavoitteena olisi myös kehittyä leuanvedoissa (ehkä 5 leukaa kesään mennessä) ja juosta loppukesästä HCR maratoni! Innolla odotan tulevia haasteita!! Tsemppiä sullekin reeneihin :))

 39. Tavoite on mennä crossfit harrastuksessa eteenpäin. Takakyykky 80kg, maven tekniikka kuntoon ja selkävaivat pois, kippileuka & DU. Lisäksi toivon, että oppisin rakastamaan kroppaani enkä aina olisi tyytymätön johonkin pieneen epäkohtaan 🙂

 40. Tavoitteena on monipuolistua urheilun saralla: loukkaantumisten ja vastoinkäymisten vuoksi olen joutunut jättämään mm. juoksun lähes kokonaan pois harjoitusohjelmasta, mutta koitan pitää asenteen positiivisena ja harrastaa mahdollisimman laajasti muita lajeja, jotta kokonaisvaltainen kunto pysyy yllä.

 41. Tavoitteenani on parantaa kaikilla cf:n osa-alueilla. Viimevuoden sairastelu kävi varsinkin aerobisen kunnon päälle eli siihen keskittyen.

 42. Tavoite on saada ohjelmaan toimivia liikkeitä, jotka ei rasita oireilevaa nilkkaa. Ketteryys on ehdoton tavoite tälle vuodelle! #backtostrong

 43. Tavoitteenani on olla timmissä kunnossa ja etenkin voida hyvin!

 44. Tavoitteeni on tänä vuonna saada tuoreen nelihenkisen perhearjen hullunmyllyssä pidettyä tasainen urheilurytmi. Vielä niin, että kehittyisin eri osa-alueilla. Syksy tuo paljon muutoksia elämässä ja pysyminen kunnossa on tärkeää, henkisesti ja fyysisesti. Tavoite olisi päästä cf-kisoihin jossain vaiheessa, mutta se vaatii hurjasti töitä. Etenkin voimapuolella.

 45. Minun tavoitteeni on saaada 15 leukaa putkeen 🙂 Tällä hetkellä menee 11.
  Meinaan myös oppia Muscle Upin.

 46. Backtostrong tavoite on päästä siihen kuntoon missä olin noin vuosi sitten. Koulukiireiden takia ei ole kerennyt urheilla niin paljon kuin olisin halunnut ja mitä pää olis tarvinnut. Siis juoksukuntoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantamaan. Sitä myötä paranee myös mieli.

 47. Minun tavotteeni on kehittyä paljon ohjaajana, tammikuussa aloitettu tuurajan työt!

 48. Tämän vuoden tavoite on 5 leukaa!

 49. Tavoitteenani on saada hyvä ja vahva itsetunto takaisin ja treenaamalla kohti omaa unelmakroppaa tulen olemaan tyytyväisempiä itseeni. Muutamat lisä kilotkin olisi mukava saada! #backtostrong

 50. Tavoitteenani on muistaa keskittyä lepopuoleen. Olenkin jo kirjottanut kalenteriin ylös viikot, jolloin on tarkoitus vain joogata, harrastaa kevyttä aerobista sekä pilatesta 🙂

 51. Mun tavotteena on kaiken tän älyttömän kiireen keskellä ehtiä treenata vähintään kolmesti viikossa. Tai aina se ei edes ole kiinni ehtimisestä, vaan jaksamisesta. Ja sitten kun kevään edetessä tää kiire helpottaa, niin lisätä treenikertoja ja ottaa taas mukaan säännölliset hölkkäilyt. Ja porrasjuoksu, oon ikävöinyt talven ajan! Myös liikkuvuus puoleen oon päättänyt alkaa panostaa. Kiteytettynä mun tavotteena on siis liikkua säännöllisesti olan kehon ehdoilla ja voida hyvin 🙂

 52. Mulla on tavoitteena ennen kaikkea pysyä terveenä! Se mahdollistaa #backtostrong tavoitteiden eli Tough Vikingiin osallistumisen ja salilla kehittymisen onnistumisen 🙂

 53. Mun päätavoitteena on lisätä matalan sykkeen lenkkeilyä ja muuta “rauhallista liikuntaa”. Salilla tulee pyörittyä nelisen kertaa viikossa ja HIIT treeniä tehtyä ehkä jopa enemmän kuin pitäisi, mutta peruskuntoa kehittävää liikkumista huomaan vältteleväni. Lisäksi venyttelyn ja foam rollauksen ottaminen osaksi arkirutiineja on mun #backtostrong tavoite! Myös hieronnassa pitäisi käydä säännöllisemmin. 🙂 Kehonhuollon merkitys päässyt ihan kokonaan unohtumaan, kun intoutunut treenaamaan kovaa.

  PS. Aivan ihania vaatteita, jos ei arpaonni suosi niin täytyy käydä kiertelemässä kaupoilla 😛

 54. Harjoitteluntäyteinen viime vuosi toi mukanaan paljon voimaa, mutta myös sen tärkeän kehonhuollon laiminlyöntiä. Backtostrong tavoitteeni tarkoittaa siis minulle enemmän psyykkistä treeniä, jotta pääkoppa pysyisi vauhdissa mukana. Aina ei tarvitse vetää sata lasissa, rauhallisempi tempo on välillä välttämätöntä. Jooga, venyttely ja mindfulness saisivat olla itsestäänselviä harjoitteita treeniviikossani. Samoin haluaisin astua ulos mukavuusalueeltani, ja kokeilla uusia lajeja kuten tanssia ja kamppailulajeja. Tämä vuosi tulee olemaan uusien tapojen totuttelua, ja vanhojen ylläpitämistä!

 55. Minun #backtostrong tavoite on liikkua monipuolisesti ja kuunnella omaa kroppaa. Haluan myös kehittyä urheilijana. Vähintään yksi leuanveto pitää tänä vuonna onnistua! ?

 56. Mun tavoite on juosta elämäni toinen kokonainen maraton kesällä. Olisi tottakai hienoa juosta se kovempaa kuin ensimmäinen mutta mitään varsinaisia aikatavoitteita en ole asettanut, sillä tavoite on myös nauttia liikunnasta ilman turhia paineita 🙂

 57. Viime vuosi oli raskas ja henkisesti vaikea. Rintasyöpään sairastuminen ja hoitojen läpikäynti sekä parhaan ystävän äkillinen poismeno jättivät syvän jäljen minuun joista toipuminen kestää kauan. Tämän kaiken keskellä olen kuitenkin saanut yhdestä asiasta uskomattoman paljon voimaa ja hyvää mieltä ja se on liikunta! Huolet ja murheet unohtaa hetkeksi kun antaa kaikkensa liikkumiselle. Liikunnan parista olen löytänyt myös uusia tuttavuuksia. Mun backstrong tälle vuodelle on olla vahvempi minä, niin henkisesti kuin fyysisesti ?

 58. Mitt mål med #backtostrong är att få rutin till träningarna. Ibland går ja på CF-timmar regelbundet Men sen ba blir det pauser av ingen orsak. 🙁

 59. Tavoitteena löytää itselle sopivin laji. Harrastan monipuolisesti kaikkea ja rakastan liikkumista, mutta olis hienoa löytää se joku yks mihin haluun panostaa. Tai vaikka varmaan tiedän jo mikä se laji on, niin löytää se paikka / tapa miten siinä haluan panostaa ja kehittyä. : )

 60. Saija Kujala

  Tavoitteenani on oppia pistoolikyykky ja päälläseisonta. #backtostrong ja myös #backtochildhood kun sellainen temppuilu oli vielä helppoa 😀

 61. Mun #backtostrong -tavoite olisi saada pidettyä selkä kunnossa, joten tarkoitus on muistaa myös kehonhuolto treenin ohella. Konkreettisempi tavoite on saada nostettua penkkitulosta kymmenellä kilolla kesään mennessä, jotta kesäkuussa nousisi 80kg. 🙂

 62. #backstrong päätavoitteeni on treenata säännöllisesti tänä vuonna ja kokeilla jotain uutta lajia (crossfit??)! Oman kilpaurheilu-uran jälkeen säännöllisen harjoittelun suhteen on ollut vaikeuksia ja kunto sitä myötä tietenki romahtanut. Lisäksi aion vetää vähintään 5 leukaa ja maastavedossa tehdä yli sadan kilon sarjoja! ?

  Kiitos inspiroivasta blogistasi! 🙂

 63. Olen synnyttänyt puoli vuotta sitten ihanan pienen pojan. Raskausaikana hävisi lihasvoimaa, kun en päässyt kuin kävelylenkeille. Kilot jäivät jo synntyssairaalaan, mutta lihasvoima on heikolla tasolla verraten ennen raskautta olevaa tasoon. Salitreenit ja juoksulenkit on aloitettu . Nyt siis tavoitteena sananmukaisesti #backstrong. ☺

 64. Osallistua ghetto snatchiin ja saada painonnoston sm-karsintaraja rikki 🙂 kehittyä urheilijana.

 65. Tavoitteeni on saada kestävämpi ja vahvempi keho jolla jaksan paremmin työssä ja arjessa sekä muutama leuka ilman avustusta

 66. Minun #backtostrong tavoitteeni tälle vuodelle on kehittää voimaa ja liikkuvuutta. Haluaisin oppia vihdoin käsilläseisonnan ja leuanvedon. Ja vielä kun toes to bar onnistuisi, olisin kovin tyytyväinen.

 67. Mun #backtostrong- tavoite jatkaa viime syksynä aloittamani polulla ja kehittyä kokonaisvaltaisesti paremmaksi urheilijaksi, lajina crossfit, seuraavaksi listalla olisi snatchin ottaminen takaisin treeniohjelmaan, kun on ollut pientä ongelmaa lavan ja olkapään kanssa sekä ensimmäinen muscle up ja tietenkin voittaa itseni openissa jonka teen vielä skaalattuna =)

 68. #BACKTOSTRONG tavoitteeni on palautua tehokkaasti synnytyksestä ja saada fyysinen kunto paremmalle tasolle kuin mitä se oli aiemmin ennen raskautta. Konkreettinen tavoitteeni on saada pistoolikyykky molemmilla jaloilla.

 69. #backtostrong -tavoitteenani on ennen kesää kyykätä 75 kg x 6, t2b ilman heilautuksia, saada yläkroppaan enemmän voimaa ja myös oppia hyväksymään oma keho sellaisena kuin se on.

 70. Minun tavoitteeni on saada lisää venyvyyttä ja ylipäätään koko kehonhuolto kuntoon. Myös 10km juokseminen noin tunnissa on tavoite jonka suorittamisesta olisin aika iloinen ja ylpeä

 71. Tavoitteeni on kiinteyttää kroppaa ja tiputtaa muutama kertynyt kilo. Haluan myös vahvistua, notkistua ja motivoitua entistä enemmän!

 72. Tavoitteena saada käden ja jalan jumit avattua hieronnan ja venyttelyn avulla, jotta voisin taas harrastaa crossfitiä niin, ettei ns. väärät paikat kipeydy! 🙂

 73. Tavoitteenani on löytää balanssi etenkin unen ja liikunnan kanssa! Ei liikaa kumpaakaan, muttei liian vähääkään 🙂 myös venyvyyden kehittäminen on jatkuvana tavoitteena.

 74. Saada voimaa ja erityisesti että leuanvedot, punnerrukset, toestobarit yms kehonpainoliikkeet alkaisivat sujua! Ja tietysti muutenkin kehittyä tasaisesti jokaisella alueella. 🙂

 75. Mun tavoite on saada kilpirauhasen liikatoiminta hallintaan (=painon tippumisen pysäyttäminen) ja saada mun voimatasot takaisin. 🙂 Oma fyysinen ja henkinen hyvinvointi tasapainoon!

 76. Tavoitteena on saada tehtyä edes yksi leuka, päästä tekemään pistoolikyykkyjä ilman tukea ja saada tehtyä yksi käsilläseisontapunnerrus oikeaoppisesti vuoden 2016 kuluessa.

 77. #backtostrong-tavoitteeni on saada tänä vuonna vedettyä edes yksi leuka, jota olen jo useamman vuoden yrittänyt treenata. En kuitenkaan edelleenkään sitä saa vedettyä, en edes puolikastakaan. Lisäksi tavoitteenani on osallistua ensimmäistä kertaa täydenmatkan triahtlonkisaan ensi kesänä ja päästä maaliin kohtalaisen hyvässä ajassa. Jostain syystä tuo yksi leuanveto tuntuu näistä kahdesta tavoitteesta haastavammalta.. 🙂

 78. Tavoitteenani on päästä synnytyksen jälkeen taas rakkaan harrastukseni, painonnoston, pariin. Nyt synnytyksestä on 4 kk enkä ole vielä pystynyt tehdä repiviä ja tempaavia liikkeitä. Ehkä tässä keväällä 🙂

 79. Aloitin vuodenvaihteessa crossfitin ja tavoitteeni liittyy ehdottomasti siihen. Haluan kehittyä jokaisella osa-alueella mahdollisimman paljon. Muutama konkreettinen tavoite: leuanveto ilman kumpparia, käsilläseisontapunnerrukset helposti, köysikiipeily. Painonnostoliikkeissä tekniikan kehittyminen ja painojen säännöllinen lisääminen.

 80. Mun tavoite on osallistua johonkin meidän boxin leikkimieliseen cf-kisaan. Jännittää suorittaa, kun muut katsoo eikä voimatasotkaan ole lähelläkään oikeisiin kisoihin menoa, mutta boxilla on niin hyvä meininki ja huikeita tyyppejä. Pikku kisailu toisi vähän jännitystä elämään 🙂

 81. Karoliina/Candyontherun

  #backtostrong tavoitteeni on saada timmimpi kroppa raskauden jälkeen ja päästä takaisin puolimaraton-juoksukuntoon! 🙂 Kiva arvonta, kiitos!

 82. #backtostrong tavoitteeni tänä vuonna on parantaa liikkuvuutta, joten tuomalla venyttelyt osaksi arkea ovat must! Tämän lisäksä työmatkapyöräilyn aloittaminen pikku hiljaa on yksi tavoitteistani! Työmatkapyöräily on hauskaa, helppoa ja se piritstää mukavasti ennen työpäivää! Tiedän että kun kevät hieman etenee ja aamut valaistuu on töihin kulkeminen pyörällä varmasti mahtavaa!

 83. Tavoitteenani on selkäongelmien voittaminen ja yhtenä kokonaisuutena hyvin toimiva keho. Eli monipuolista treeniä ja heikkouksien kitkemistä:)

 84. Tavoitteenani on saada tänä keväänä ensimmäinen muscle up ja muutenkin saada vuoden aikana lisää voimaa eli kumppanit kyykky, mave, rive ja tempaus 5-10kg nousuun 🙂 Toki tärkeään on myös selvitä ilman loukkaantumisia. Niitä on ollut jo riittämiin 🙂

 85. Tälle vuodelle on paljon tavoitteita, keskeisimpänä kiinteytyminen ja salitreenissäkehittyminen sekä oman tanssin päättötyön tekeminen! Lähitulevaisuuden suurin tavoite olisi saada 5 puhdasta leukaa ystävänpäivään mennessä – eilen meni 4 eli eiköhän sinne yhden saa puserrettua lisää 😉

 86. Meillä taitaa olla sama tavoite, mäkin haluaisin taas kilpailemaan Crossfitissa tänä vuonna. Ainakin Karjalan Kovin on mun yksi tavoite! 🙂

 87. Mun tavoite on saada kroppa raskauden jälkeen pikkuhiljaan voimakkaaksi ja lihaksia tilalle. Tavoite vois olla selkeästi päästä ensin raskautta edeltäviin kuntosalipainoihin, niihinkin on vielä matkaa 🙂

 88. Mun tavoite on saada treenaaminen säännölliseksi osaksi elämää, ilman lipsumisia! Toki se on ollut suht säännöllistä parin vuoden ajan tähän asti, mutta esim loma-aikoina ja kipeilypäivinä tauko treeneistä on venynyt turhan pitkäksi tekosyiden varjolla. Haluan myös ylläpitää terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

 89. Tavoitteita on monia, pari mainitakseni, 100kg takakyykky, opetella käsilläkävelyä, 8 leukaa, fran alle 6 minsaa.

 90. Tavoitteenani ei ole lihaksikas tai timmi kroppa. Tavoitteenani on normaalipaino anoreksian jäljiltä ja siinä pysyminen. Bmi:ni on pahimmillaan ollut vain 13, mutta tällä hetkellä pyörin viidentoista kieppeillä. Paljon on siis vielä matkaa, mutta paljon on jo takana. Tavoitteenani on saada takaisin se vahva mieli ja sielu joka sisimmässäni asuu.

 91. Tavoitteeni on kehittyä crossfitissa paremmaksi urheilijaksi! Olen tehnyt listan konkreettisista tavoitteista tälle vuodelle, mm. tempaus 50kg ja 10 raakaleukaa (nyt menee just ja just 2) 😀 Ja ennen kaikkea pysyä kunnossa, eli tarpeeksi kehonhuoltoa ja fiksua treenaamista! 🙂

 92. Minun #backtostrong tavoitteeni on totetuttaa tämän vuoden aikana kaikki ne cf-liikkeet jotka olen pääni sisällä aiemmin todennut itselleni mahdottomiksi asioiksi. Näitä ovat käsilläkävely, ring dip ja muscle-up. Tässä on cf-harrastusta jo pari vuotta takana ja nyt päätin, että on aika lopettaa märehtiminen ja tehdä todella töitä sen eteen, että saan itsestäni kaiken irti ja löydän sen parhaan ja vahvimman version itsestäni. Ei ole mahdottomia asioita, on vain asioita minkä eteen täytyy tehdä töitä, joidenkin enemmän kuin toisten. Tällä hetkellä treenaankin heikkouksia kolmesti viikossa systemaattisesti ja edistystä on jo näkyvissä. Tavoitteellista vuotta Steffi!!

 93. Mun #backtostrong tavoitteena on saada pidettyä liikunta osana elämää, ja toivottavasti vielä saatua voimaakin lisää! Aikamoista palapeliä on saada sijoitettua viidet treenit, duunit + uutuutena koulu yhteen. Mutta ajatus on sitte tehdä enemmän lyhyitä, mutta sitäkin kovempia treenejä!

 94. Tavoitteenani on saada liikunta takaisin osaksi arkipäiväistä elämää puolen vuoden liikkumattomuuden jälkeen.

 95. Mun tavotteet liittyy myös crossfittiin, muttei tällä kertaa painojen puolelle! Elikkä tavotteena on osata käsilläkävely sekä -seisominen hallitusti ja hyvin! Ja opetella tekemään muscle up – siihen on kyllä vielä matkaa, mutta onneks ollaan vasta vuoden alussa 😉

 96. Mun tavoitteena on saada tehtyä kolme leuanvetoa ja juosta 10km.

 97. Tavoitteinani on juosta puoli maraton kesällä mahd lähelle kahta tuntia, sekä oppia käsillä- sekä kyynärseisonta!

 98. Tavoitteena on pitää treenimotivaatio yllä ja kehittyä, saada lihaksia enemmän näkyviin ja kokeilla uusia lajeja, kuten crossfitia.

 99. Mun tavoitteena on saada punnerrus yhdellä kädellä!☺

 100. Tavoitteeni on ylläpitää hyvää fyysistä kuntoa vuorotyö- ja pikkulapsiperhekiireenkin keskellä liikkumalla pari kertaa viikossa (crossfit, sali, juoksu tai jooga) sekä olemalla arjessa aktiivinen hyötyliikunnan ja lasten kanssa touhuilun myötä.

 101. Tavoitteeni on parantaa liikkuuvuutta ja venytellä enemmän! Myös leuanvedossa aion kehittyä!

 102. Tavoitteenani on saada liikunta (sali & lenkkeily) takaisin osaksi arkipäiväistä elämää pidemmän tauon jälkeen.

 103. #backtostong tavoitteeni on päästä yli työpaikkakiusaamisesta uusien työtehtävien myötä. Ajattelin myös osallistua valmennukseen jossa oppisin syömään enemmän ja saisin painoa lisää ja samalla kehitystä tuloksiin.

 104. Mun #backtostrong -tavoitteenani olisi saada viisi leukaa. Aikoinaan olen saanut maximissaan kolme, tällä hetkellä en yhtään!! 😮 Nyt alan treenaamaan noita ihan tosissaan!

 105. Tavoitteenani on nostaa voimatasoja ja vastapainona myös kehittää skilssejä crossfitissa. Tärkeintä on kuitenkin nauttia hommasta!

 106. Tavoitteenani on saada kipeytynyt olkapää kuntoon, jotta pääsen treenaamaan painonnostoa ja voimanostoa täysillä. Lisäksi kesään mennessä olisi tavoitteena saada vedettyä yksi leuka.

 107. Mun tavoitteena on saada 5 leukaa ja pitää yllä säännöllistä treenitahtia kiireisen kevään aikana:)

 108. Tavoitteena on saada lisää juoksunomaista voimaa jalkoihin ja parantaa lantion hallintaa. Puolivuotta on ollut erilaisia jalkavaivoja (penikat, rasitusmurtuma jne..), joten ensin saatava pienet, mutta tärkeät asiat kuntoon ennen kovempaa juoksuharjoittelua. 🙂

 109. Oma #backtostrong tavoitteeni on parantaa liikkuvuutta ja malttaa keskittyä myös kehonhuoltoon, tulla näin paremmaksi crossfittaajaksi!

 110. #backtostrong -tavoitteeni on ehdottomasti kehittää itsestäni vahvin mahdollinen versio! Niin henkisesti kuin fyysisestikin.

  Motivaatiota pitää yllä lupaus ystävälle osallistua Tough Vikingiin ensimmäistä kertaa.

 111. Tavoitteena saada lisää voimaa yläkroppaan (konkreettisena tavoitteena leuanvedot! enemmän ja puhtaampia toistoja) ja ylläpitää treenitahtia! Kevään mittaan tavoitteena päästä myös mahdollisimman paljon ulos treenaamaan.

 112. Tavoitteeni on palata thainyrkkeilyn pariin kun opiskelujen loputtua pystyn panostamaan siihen. Lisäksi haluisin saada vedettyä mahdollisimman paljon puhtaita leukoja. Lisäksi nyt kevään aikana tavoitteeni on käydä joka maanantai crosstrainingissa!

  Toivoisin myös että saisin jalat vähän kasvamaan, terkuin ruikkujalka!

 113. Jag har tränat Crossfit nu i några år och älskar det ?
  Jag har haft ett skadefyllt 2015 med tillhörande operation som gick jättebra! Dessvärre fortsätter 2016 med nygamla skador så nu har jag som mål att få min bråkande axel i skick och jobba upp konditionen och förhoppningsvis delta i Tough Wiking i höst.(trots att jag avskyr att springa).
  Men det viktigaste för mig är att få kroppen i skick igen.

 114. Tavoitteenani on yksinkertaisesti saada lisää voimaa koko kehoon ja parantaa liikkuvuutta sekä opetella käsilläseisontaa ja muita kivoja temppuja.

 115. Olkapää leikattu viime viikolla ja tämän vuoden tavoitteena on sen kuntouttaminen eli nimenomaan backtostrong. Mieli on vielä hieman maassa, mutta kai tämä tästä, hammasta purren, jos ei muuten.. ?

 116. Tytti Saloniemi

  Moikka!
  Olen aivan SUPER innoissani uudesta harrastuksestani! Olen aloittanut savate formen joka on potkunyrkkeilyä yhdistettynä lihaskuntoharjoitteluun! AIVAN MAHTAVA LAJI! Tavoite olisi saada lihaksia koko vartaloon, jotta ryhti, selkä- sekä niskakivut helpottuisivat! Harjoittelemme potkuja ja lyöntejä. Tunnin jälkeen on kaikkensa antanut ja fiilis on uskomaton! Ehdottomasti #backtostrong tavoitteeni on tulla paremmaksi kyseisessä lajissa! Laji on monipuolinen ja antaa enemmän kuin ottaa:)

 117. Kehonhuolto on tän vuoden tavotteena! Oon aloittanut joogaa ja pilatesta kotona aikaisemmin tekemäni rullailun lisäksi! Kun treenaa crossfittiä ja ratsastaa niin kroppa kyllä selkeesti tarvitsee notkistelua ja huoltoa!

 118. Tavoitteena on saada lisää voimaa näihin narukäsiin ja vetää puhdas leuka! 🙂 Tänään tein jo miesten punneruksia sarjoina, joten vähän on voimaa tullut yläkroppaan!!

 119. Tavoitteena tänä vuonna Joroisten ironman puolimatka eli 1,9km uinti, 90km pyöräily ja 21km juoksu. Sen lisäksi pienempiä tri-kisoja ja juoksutapahtumia! 🙂 jipii, oon niin innoissani!!

 120. Tän vuoden tavoitteena on saada oma arki toimimaan järkevästi ja sitä kautta saada rautainen kunto ja päästä taas oman lajin kisoissa viivalle itsevarmana ja sellasella fiiliksellä että on tehny kaikkensa menestymisen eteen? viime syksy meni ihan pipariksi koska muutin ekaa kertaa omilleni ja alotin yliopistossa opiskelun (fuksisyksy oh no…) joten siinähän oliki nuoren tytön elämä aika sekasin. Ei ollu lepo, ravinto eikä treeni hallinassa, nyt on kyllä iham uus asenne kaikessa tekemisessä joten uskon että täatä vuodesta tulee hyvä!

 121. Mun #backtostrong tavoitteena tälle vuodelle on kuntouttaa murtunut ja leikattu ranne siihen kuntoon, että kesällä pääsen taas rymistelemään rugbykentille!

 122. Aion vihdoinkin oppia tekemään tyylipuhtaan spagaatin – ja ylläpitää notkeutta säännöllisellä venyttelyllä.

 123. Tavoitteeni on voida hyvin olla onnellinen, nauttia treeneistä ja tietty uudet ennätyksetkin ovat kivoja. 1,5vuotta crossfit harrastusta nyt takana ja tää aika on ollut elämäni upeinta. Uusi harrastus oli uuden alku, aikaisemmin oli ahdistusta, syömishäiriötä, kamalia känniiltoja ja elämä täysin hukassa. Kaikki kääntyi kun löysin itselleni rakkaan harrastuksen missä pystyi keskittymään tuloksiin enkä ulkonäköön, kaikki elämän palat tuntui loksahtelevan paikoilleen koska mulla vaan oli niin paljon parempi mieli ja olo.

 124. Mulla meni lähes koko raskausaika liikkumatta supistusten, liitoskipujen yms. kivan vuoksi. Nyt vauva on 3 kuukautta ja pikkuhiljaa rakentelen kuntoa takaisin. Mun tavoite on siis kirjaimellisesti #backtostrong! Pitkä matka on vielä vuoden takaisiin salipainoihin, juoksumatkoihin ja pomppuun, mutta sitä matkaa taivalletaan päivä kerrallaan. Tämän vuoden viimeisenä päivänä haluan taas kyykätä yli 80kg, se on se konkreettisin tavoite.

 125. Mun tavoitteena on vahvistaa keskivartaloa ja tätäkautta päästä vihdoin eroon mun selkäongelmista. Sitten kun selkä on kunnossa haluan päästä taas crossfitin ja painonnoston pariin ja kehittyä niissä mahdollisimman paljon. 🙂

 126. Tavoitteena suorittaa on ramp-kurssi asiallisesti läpi ja päästä crossfitin pariin treenailemaan.

 127. Tavoitteeni on juosta puolimaratoni (HCR) ajalla 2:10:00. Viimeksi 2014 sain ajaksi 2:30:34 joten luvassa kevään ajan tiukkaa säännöllistä (ja toivottavasti järkevää) treeniä jotta pääsen tavoitteeseeni! Viime kevään osallistuminen jäi väliin tapaturmassa vahingoittuneen nilkan takia, jota olen nyt vuoden päivät rauhallisesti kuntoutellut kestämään pidemmän matkan juoksulenkkejä, hitaasti mutta varmasti! Tuo takki erityisesti toisi lisämotivaatiota treeniin 😉

 128. Tavoitteenani on treenaaminen myös todella kiireisen arkeni keskellä. Liian helposti tingin tällä hetkellä treeneistä koulujuttujen ja töitten takia. Tässä pitäisi siis todellakin tsempata, koska rakastan urheilua ja juuri se auttaa pysymään pirteänä arjessa. Aloitin myös juuri uudessa työpaikassa, jossa on paljon uusia juttuja opeteltavana ja rohekutta kerättävänä, haluaisin itsevarmuutta luottaa itseeni hyvänä myyjänä!

 129. Mun #backtostrong on voittaa syömishäiriö lopullisesti ja löytää kodotettu hyvä olo ja balanssi oman kropan kanssa uudestaan! 🙂

 130. Saada maastavedettyä 100kg joka mennyt viimeksi ennen raskautta ja lapsen syntymää (keisarinleikkaus josta kesti toipua). Toinen tavoite on pystyä tekemään intervallitreeni niin että voin keskittyä muuhun kuin pystyssä (ja hengissä) pysymiseen.

  Henkisellä puolella tavoite on olla läsnä kotona ja töissä, niille jotka minua tarvitsevat.

 131. Tavoitteenani on treenata entistä kovempaa ja saada lisää voimaa ja lihaksia 🙂

 132. #backtostrong tavoitteeni on ottaa kaikki ilo irti ja nauttia nyrkkeilystä ja kevään otteluista sekä treeneistä hyvässä seurassa ennen kuin syksyllä on aika vaihtaa maisemia ja etsiä uudet (nyrkkeily/treeni)kuviot, mihin ikinä päädynkään. Olen helposti kauhea ylisuorittaja ja soimaan itseäni helposti jos jokin ei onnistu heti. Tavoitteena on siis saada rentoutta ja kerätä kokemuksia treenin saralla. Olen tajunnut, että nyt täytyy nauttia tästä treenikeväästä, sillä viihdyn hyvin nykysisessä seurassani, mutta edessä oleva muutto katkaisee tämän yhteyden ainakin hetkeksi.

 133. Tavoitteenani on jatkaa ahkerasti treenausta ja saada lisää voimaa erityisesti käsiin 🙂

 134. Tavoitteeni on selättää pitkään jatkunut flunssa ja sitä kautta päästä taas täysillä kiinni treenaamiseen!

 135. Tavoitteena olisi saada tänä vuonna peruskuntoa kohotettua. Liikaa tulee treenattua kovilla sykkeillä peruskunnon kehittämisen sijaan.

 136. #backtostrong-haasteeni
  Löytää aikaa olla hyvä äiti/vaimo ja kehittyä crossfittaajana eli löytää tasapaino kaikelle

 137. Synnytin puoli vuotta sitten ihanan tytön. Raskauskilojen mukana lähti myös kaikki lihakset ja nyt #backtostrong tavoitteena onkin saada treenattua vartaloni taas muodokkaaksi ja terveen näköiseksi! Toki lihakset auttavat myös jaksamaan paremmin vauvan kanssa touhuillessa 🙂

 138. Heippa !
  Mun tavoitteeni on päästä taas kuntoon ! Synnytin 4. Lapseni heinäkuussa ja nyt 2kk ajan olen taas pystynyt treenailemaan kovempaa ! Sanotaan että tavoite voisi lyhykäisyydessään olla yhdistää oma liikunta ja lapsiperhe-elämä sekä lasten harrastukset (jääkiekko ja jalkapallo ,mitkä vievät paljon aikaa )! Siinä tavoitetta kerrakseen ?

 139. #Backtostrong tavoitteeni on rikkoa oma ennätys kolmiloikassa ja nauttia täysillä niistä treeneistä mitä tekee. Ja syödä sopivan terveellisesti!

 140. Mun #backtostrong tavoite on alkaa treenaaman crossfitissä karsintoja ja toivottavasti kisoja kohti. Vuosi sitten oli paljon ongelmia alaselän kanssa kun kisatreenit oli tarkoitus aloittaa, ja se jäikin sitten siihen. Tänä vuonna #backtostrong fyysisesti ja henkisesti. Vähitellen hyvä tulee.

  • SukulaissieluOlo on tf6nkkf6ne4 edelleen.Ja aika ouodlta tuntuu.TarjuskaKiitos siullekin haleista.Jos te4e4 jatkuu tai muuttuu pahemmaksiniin menen toki pe4ivystykseen…Halaukset teille molemmille.

 141. 10 leukaa! 🙂

 142. Mun tavoite on päästä jalkojen leikkauksen jälkeen takaisin harjoittelemaan ja kisaamaan kunnolla:)

 143. Hei steffit!
  Minun #backtostrong on parantua ortoreksiasta ja saada elämän halu takaisin masennuskesta ?
  Aloitin crossfitin noin kolme kk sitten ja se toi valon sisälleni! Unelmoin pääseväni vanhempana kisaamaan tässä lajissa, koska olen “vasta” 15.
  Tulevaisuudessa haluan päästä opiskelemaan liikunta-alalle ja tavoitolle unelmiani. Kiitos blogistasi, se on auttanut vaikeina hetkinä! ?

 144. Tavoitteeni on löytää liikunnan tuoma ilo kokonaisvaltaiseksi ja päästä pois “pakko” suorittamisesta.

 145. Vahvistaa kehoani niillä fyysisillä harjoitteilla mitä pystyn tekemään jotta oisin hyvässä kunnossa kun selkäni leikataan. Vahvistaa mieltäni jotta pystyn aktiivisena liikkujana kestämään kaikki ne rajoitukset joita leikkaus tuo mukanaan. Ja leikkauksen jälkeen sitä vahvuutta vasta tarvitaankin jotta maltan aloittaa liikkumisen taasen mahdollisimman rauhallisesti. ?

 146. Backtostrong tavote löytää tasapaino ruokavalioon kitukauden jälkiä korjaillessa ja kyykyt paukkuun tietty!

 147. Tavoitteenani on yksinkertaisesti vain kasvattaa kuntoa ja tehdä liikunnasta taas osa päivittäistä elämää, koska viime aikoina liikkumiseni on ollut aika vähäistä

 148. Tavoitteena saada voimaa lisää ja kehittyä pitkissä treeneissä.

 149. Hei Steffi! Viime vuosi oli aika vaisua reenamisen suhteen erinäisten vammojen/vaivojen takia, joista osa johtui pienestä tapaturmasta ja osa liian vähäisestä kehonhuollosta. Kunto on päässyt tasaisesti laskemaan, mutta vihdoin kroppa alkaa olemaan kunnossa. Tämän vuoden tavoitteeni on parantaa peruskuntoani mutta tärkeinpänä on pysyä ehjänä! Enemmän kehonhuoltoa, riittävästi lepoa ja ravintoa sekä säännöllisempää treenaamista 🙂

 150. Mun #backtostrong -tavotteena on poistuu useemmin siltä tutulta ja turvalliselta mukavuusalueelta. Niin treenatessa, kuin myös muillakin elämän osa -alueilla. Revitellä vähän, kokeilla jotain uutta (oli sitten kyseessä uusi liikuntalaji tai mikä tahansa kokemus, you name it), lopettaa se turha stressaaminen asioista joihin ei pysty ite vaikuttaa, kehittää samalla itteään henkisesti sekä fyysisesti; Luottamalla ja uskomalla itteensä ja siihen omaan tekemiseen, uskon et tästä vuodesta ei voi tulla kun hyvä!

 151. Tavoitteeni on saada lisää voimaa kehoon sekä oppia kävelemään käsillä:)

 152. Minun tavoitteeni on: treenaan itseni sellaiseen kuntoon että olisin lähempänä läpäistä hyväksytysti palokunnan savusukellustestit. Tämä olisi minulle tärkeä juttu, ja siinä samalla sitten myös kiinteyttää kroppaani ja voida samalla paremmin hoitotyössä.

 153. Tavoitteenani on löytää uudenlaisia tapoja liikkua. Pitkään on ollut unelmana kokeilla esim. crossfitiä!

 154. Hej Steffi!
  Som mål för 2016 har jag att försöka träna så ofta jag bara kan! Träning är en av de bästa sätten för mig att koppla av från jobb och allt annat som känns stressigt. Dessutom ska jag försöka lära mig att gå på händer, något som jag så gärna ville kunna! 🙂

  Soliga hälsningar,
  Andrea

 155. Mun backtostrong haaste tai tavoite mulle itselleni on tehdä ennätys cooperissa/3000metrillä. Coopperissa siis yli 3000m ja 3000m alle 12min! pieninä tukevina tavoitteina on liikkuvuuden ja lihashuollon parantaminen ja toisaalta voiman ylläpito/kehittäminen, jotta voin urheilla vammoitta. 🙂

 156. Fiilis elämään on muuttunut täysin ja voin hyvin: kasvisruokavalio+jooga toimii. Liian raskas urheilu yhdistettynä sekavalla syömisellä laittoi kropan ja mielen sekaisin. Jatkan siis sitä mikä tuntuu hyvältä❤️

 157. Mun #backtostrong tavoitteena on ystäväni kanssa saada se 10 km hölkkä/juoksulenkki vedettyä naisten kymppiin mennessä.
  Meidän oli tarkoitus osallistua kyseiseen tapahtumaan, mutta muut menot sattuivat ajankohdan päälle niin päätettiin joka tapauksessa pitää tavoitteesta kiinni!
  Toisena tavoitteena itselleni olen asettanut saada 10 leukaa syksyyn mennessä 🙂 Be strong!

 158. Tavoitteena on saada sisällytettyä lisää treeniä viikkoihin, tasapainon ja psyykkisen hyvinvoinnin säilyessä. 🙂

 159. Oon alottanu nyt vuoden alusta säännöllisen salilla käymisen, 2krt viikossa väh. Ja maaliskuusta eteenpäin sit 3krt viikossa. Meillä on parin työkaverin kanssa sellanen haaste joka kyllä vaan motivoi. Ja yhdessä on aina mukavempi mennä. Tavoitteeni on siis jatkaa siitä eteenpäin, ilman haasteita nauttien treenaamisesta ja liikkumisesta 🙂

 160. Mun tavoite on mahdollisimman monipuolinen treenaaminen. saada kehon kadotettu elastisuus takaisin, nopeutta, räjähtävyyttä, voimaa ja kestävyyttä.
  Oon aina treenannut paljon, tehnyt ja harrastanut monipuolisesti, mutta kaikki on tapahtunut aina kausittaisesti. Välillä enemmän juoksua, toisena hetkenä raivoissaan voiman tekemistä. Ikinä en ole saanut rakennettua järkevää kokonaisuutta tekemiselle, joka on johtanut siihen, että pienessä hetkessä olen saattanut aikaansaamani tulokset mennä täysin mönkään.
  Enemmän siis suunnitelmallisempaa tekemistä, eikä pelkkää fiiliksellä härväämistä.

 161. Tavoitteenani vuonna 2016 on saada asiat priorisoitua niin että treenaamiselle jää myös aikaa entistä enemmän, jotta arjen ja vapaa-ajan käyttö pysyy tasapainossa. Haluan kehittää lihasvoimaa ja kestävyyttä, sekä kokeilla rohkeasti uusia liikkeitä ja tapoja treenailla niin salilla kuin omalla kehonpainolla.

 162. Tavoitteenani on kehittyä leuanvedoissa ja saada enempi voimaa ylävartaloon:) Lisäksi olisi kiva opetella enempi kehonpainoliikkeitä.

 163. Minun #backtostrong tavoitteeni on löytää kadonnut treenimotivaatio ja aloittaa täysillä treenaamaan maratonille 🙂

 164. Tavoitteeni tälle vuodelle on lähteä kokeilemaan kilpailemista elokuussa. Olen aloittanut viime syksynä triathlonin ja rakastuin lajiin heti. Nyt hieman alle puoli vuotta treenanneena kehitystä on tapahtunut jo sen verran, että valmentaja ehdotti kilpailutavoitteen asettamista kesäksi. Innolla suostuin tavoitteeseen ja nyt on ajatukset suunnattu mahdollisimman hyvään kehitykseen ja laadukkaisiin treeneihin. Odotan niin kovasti jokaisia treenejä ja kesän tuloa! Pienenä lisätavoitteena/haaveena olisi kisamatkasta suoriutumisen lisäksi myös hyä kisa-aika, josta lähteä parantamaan seuraavalle kaudelle tuloksia 🙂

 165. Minun tavoitteeni on jatkaa salitreenaamista yhtä suurella innolla kuin tähän asti olen tehnyt ja säilyttää sama liikunnan ilo ja nautinto myös tulevaisuudessa. Tavoitteenani on tukea treenin avulla omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiani ja panostaa siihen, että voin hyvin sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Aion ryhdikkäästi olla sitä mitä olen! Lisäksi haluan tuoda liikunnan iloa myös muille ja kannustaa läheisiäni liikkumaan.

 166. Minulle tärkein tavoite on saada “elämätapa muutokset” ihan osaksi arki elämää. Liikkunta on aina ollut suurin osa mun elämää, mutta viime vuosien aikana oon menttänyt innon siitä. Siitä on tullut ahdistavaa pakko pullaa, täytyy liikkua että ei liho meiningillä.. Nyt oon alkanut saamaan liikunnan riemua takasin, iloa siitä että keho voi paremmin! Treenaus tuntuu taas hyvältä ja tän vuoden #backtostrong juttu on alkaa vihdoin myös tavotteleen rehellisesti hyvää oloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia 🙂

 167. Mun tavoitteena on löytää treenaamiseen rento asenne. Pitkään sali on ollut suorittamista ja nauttiminen on jäänyt taka-alalla. Tänä vuonna aion treenata tavoitteellisesti mutta enemmän kroppaani kuunnellen!

 168. Tavoitteeni on kesäksi saada vedettyä leukoja ilman kuminauhaa. Ja lisäksi kesällä tarkotuksena on mennä kaverin kanssa juoksemaan jonkinlainen juoksutapahtuma, esimerkiksi Extreme run 🙂

 169. Tavoitteena on lisätä lihasmassaa ja alentaa rasvaprosenttia sekä tehdä myös salitreeneistä osa arkea. Lisänä tietysti myöa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja iloinen ja energinen mieli! ?

 170. Jag är idrottare och skadad för tillfället, så kan/får inte springa alls och mitt #backtostrong mål är att komma i kondis så snabbt som möjligt och lyfta 50kg i bänkpress och dra 10 pullups. Det värsta med att vara skadad är att försöka hålla motivationen uppe och därför är också ett av mina mål att tänka mera positivt och träna för en utmärkt mental styrka??

 171. Tavoitteena on saada lisää voimaa yläkroppaan (etenkin yläselkään ja lapojen alueelle) ja loppuvuoteen mennessä 10leukaa. Lisäksi tsemppaan erityisesti kehonhuollossa ja riittävässä levossa. Alkuvuosi on ainakin lähtenyt hyvin käyntiin! 🙂

 172. Tavoitteeni on päästä syksyllä pelaamaan koripalloa pitkän loukkaantumisen jälkeen! Uskon onnistuvani! 🙂

 173. Moi! Oma #backtostrong tavoitteeni tälle vuodelle on ketteryyden, kestävyyden ja tasapainon kehittäminen. Voimapuolella 5 leukaa olis mahtavaa! Ehkä hikisesti menee nyt 1… lajeista ratsastuksessa ja varsinkin esteratsastuksessa kehittyminen on tavoitteena.

 174. Ekana tavoitteen on saada yksi leuanveto 😀 Sen jälkeen sitten toistomääriä ylöspäin..

 175. Tavoitteena saada sähköiskumaisesta hermokivusta kärsivä nilkka/jalkaterä takaisin juoksukuntoon, jotta pääsee juoksemaan puolimaratonin.

 176. Tavoitteenani päästä taas entiselle tasolle crossfitissä synnytyksen jälkeen.

 177. Ehdoton tavoite on liikkuvuuden ja armollisuuden lisääminen omaa kehoa ajatellen, sekä juoksemisen parantaminen. Tärkeimpänä kuitenkin aion pitää kehonhuoltoa, keskittyä enemmän venyttelyyn, joogaan ja lepopäiviin. 🙂

 178. Tavoitteenani on saada 10 leukaa, sekä treenata liikkuvuutta, jotta selkäkivut pysyisivät poissa! Myös kehonhuollon lisääminen on yksi ikuisuusprojekteistani..

 179. Mun tavoitteena on niinkin yksinkertainen asia kun leuanveto! Alotin muutama kuukausi sitten käytännössä nollavoimista treenaamaan ja edistystä on havaittavissa 🙂

 180. Tavoitteenani on osallistua syksyllä voimanostokisoihin ja saada tulokseksi vähintään 100kg kyykyssä, 60kg penkissä ja 140kg maastavedossa, eli yhteistulokseksi 300kg (tai enemmän)!

 181. Onpa ihania vaatteita! Tavoitteenani on saada spagaatti kesän loppuun mennessä.

 182. Oppia leuanvedon tekniikka hyvin ja saada kesään mennessä 7 leukaa putkeen!

 183. Tavoitteeni on saada urheilu osaksi joka päiväistä elämää. Välillä nimittäin saattaa mennä viikkojakin etten urheile ollenkaan ja välillä monesti päivässä.

 184. Tavoitteena olisi parantua kehonpainoliikkeissä, ainakin muutama leuka olis kiva saada!

 185. Mun tavoitteena on ehdottomasti lisätä kehonhuoltoa. Lisäks voisin pistää ittelleni tavoitteeksi puhtaan leuan. En ole sen tekemiseksi erityisesti aikaisemmin työskennellyt, sillä olen kokenut projektiin ryhtymisen liian haastavaksi. Mut nytpä se on sanottu. Eli varmaan pitäis mennä perjantai-illan treenit vetämään 🙂

 186. Vielä loppuvuodesta listailin mielessäni vuoden 2016 tavoitteiksi hyviä tuloksia erinäisissä tulevan vuoden urheilutapahtumissa/kilpailuissa. Nyt kun olen koko alkuvuoden parannellut harrastuksiani todella paljon rajoittavaa rasitusvammaa, olen joutunut hylkäämään kaikki mielessä alunperin olleet tavoitteet. Uusi tavoitteeni, jota kohti aion edetä sinnikkäästi ja maltillisesti, on parantua vammasta talven aikana ja liikkua koko loppuvuosi ilman vastaavia vaivoja, omaa kehoa kuunnellen ja kehonhuoltoon panostaen.

 187. Mitt tränings mål till 2016 är att öka muskler och minska fett i kroppen, samt att få långvarig hälsosam och sportig livsstil som följer med mig resten av mitt liv! 🙂

 188. Tämän vuoden tavoitteeni on kokonaisvaltainen hyvä olo, joka lähtee siitä, että nukkuu hyvin (tai että ylipäätään nukkuu!), muistaa syödä säännöllisesti ja ravintorikasta ruokaa sekä sopivasti liikuntaa, joka myös kohottaa kuntoa. Motivaattorina on loppuunpalaminen viime vuonna, jonka myötä ihan perusasiat meni ihan hunningolle, ja tässä niitä nyt muistutellaan taas mieleen. Liikkumisen puolella toiveena kehittyä joogatekniikassa ja loppukesään mennessä puolikkaan pituinen juoksumatka.

 189. Tavoitteeni on saada monipuolinen treeni osaksi jokaista kiirellisempääkin viikkoa, sillä edes pienikin treeni antaa erittäin paljon energiaa jaksaa pitkiä työpäiviä! 🙂

 190. Miun tavoitteena on kolmen vuoden lihaskasvupainotteisen saliharjoittelun jälkeen alkaa tosissaan kehittää kestävyyskuntoa lenkkipolulla ja saada juoksu kulkemaan kevyesti. Toinen tavoite, joka ei koskaan aiemmin ole ollut tärkeä tai edes mielessä, on saada vatsapalikat näkyviin. Tajusin, että ne ovat äskettäin alkaneet huomaamatta kehittymään ja jopa näkymään pienoisen rasvakerroksen altakin, joten nyt kunnolla pökköä pesään ja hommataan teräksiset palikat loppuun mennessä 😀

 191. Mun tavote on rohkaistua sarjapainojen nostamisessa. Treenaan paljon, ja ainakin omasta mielestä kovaa, mutta painot junnaa. Olen jäänyt jumiin 12 toiston sarjoihin ja muutaman toisotn sarjat tuntuvat omituisilta. Kuitenkin jostain niillä raskaammilla painoilla täyyy aloittaa, eikä paikalleen saisi jäädä junnamaan.

 192. 100 kg kyykyssä ja maastavedossa. ??

 193. Mun tavoite tänä vuonna on haastaa itseä lisää ja luoda enemmän tavoitteita mihin koittaa tähdätä.
  Ja saada takakyykky hyväksi ?..siinä on haastetta
  #backtostrong

 194. Laihdutettuani 15kg ja suuren kynnyksen jälkeen sain tänä vuonna vihdoin aloitettua crossfitin haaveiltuani siitä vuoden. Alussa ollaan ja kiinnostus ja into on kova! Treeniä lisää niin hyvä tulee ? #backtostrong

 195. Tavoitteeni on vahvistaa mieltä ja kehoa niin, että voisin tehdä asioita joita oikeasti haluan ja joista todella nautin! Haluan myös parantaa ruokailutottumuksiani puhtaanpaan ja kotimaisenpaan.

 196. essi vuorela

  Olisi kiva päästä taas samaan kisakuntoon (hiihto) ensi kaudelle ja saada samalla oikea motivaatio takaisin! #backtostrong

 197. Mun #backtostrong tavote on saada taas kiinni kuntosali -rytmistä ja juosta 10km elokuussa 🙂

 198. Tavoitteeni on saada spagaatti! #backtostrong

 199. Aloittelijan kengissä mennään vielä crossfitin suhteen, joten siinä kehittymisen ja oppimisen jano on valtava! Joka päivä haluan oppia uutta ja tulla paremmaksi!

 200. #backtostrong kyykätä ja tempasta enemmän rautaa ja oppia hspu:)

 201. Tavoitteeni on haastaa itseäni kehonpainoilulla ja akrobatialla yhä enemmän. Mahdollisesti joskus onnistuisi esimerkiksi humanflag ja muut haastavat liikkeet 🙂

 202. Tavoitteenani on juoksukunnon parantuminen ja spagaatti

 203. Tavoitteeni on haistattaa rasitusastmalle pitkät ja juosta syksyllä 10 km ilman ongelmia! Matkaa tavoitteeseen on vielä, mutta askel kerrallaan mennään!

 204. Tavoitteeni on päästä treenaa taas säännöllisesti ja löytää itselleni uusi urheilulaji.

 205. Mitt mål är att stärka min muskulatur så att jag ska kunna fara på länk igen utan att det gör ont av en ansträgningsskada i foten samt orka göra en pull-up före årets slut 🙂

 206. Tavoitteenani on oppia arvostamaan myös lepopäiviä ja ymmärtää niiden hyöty itselleni. Oman kehon kuunteleminen olisi mahtava taito!

  Tsempit kevääseen (:

 207. vuoden alussa asetin tavoitteeksi saada kesään mennessä 10 suoraa leukaa. syksyn tavoitteena on juosta tough viking saaden tällä kertaa kaikki esteet hyväksytysti läpi. koko vuoden tavoitteeksi kehonhuolto!

 208. Jenni Aaltonen

  Tavoitteena on saada muokattua mun kehonkoostumusta ja sen lisäksi saada vedettyä ainakin yksi leuka suorilta käsiltä (aika lähellä ollaan jo!). Leuanvedon jälkeen lähdetään tavoittelemaan spagaattia!

 209. Tavoitteeni on jatkaa fiilispohjaista urheilua. Yritän myös muistaa olla stressailematta liikunnasta liikaa! 🙂 Mukavaa helmikuun alkua!

 210. Tavoitteenani on kehittää aerobisen, varsin hyvällä pohjalla olevan kunnon lisäksi myös lihaskuntoa sekä oppia kuuntelemaan omaa kehoa sekä jaksamistani tarkemmin!

 211. Pysyä terveenä, jaksaa treenata säännöllisesti, huoltaa kehoa ja syödä järkevästi!

 212. #backtostrong tavoitteeni on kehittyä leuanvedossa. En koskaan ennen saanu yhtään, en päässyt edes yhtään alkuun. Nyt on treenattu ka pääsen melkein yhden. Kova työ tuottaa tulosta vaikka kyseessä ei olekaan mikään super tärkeä asia. Nyt treenit jatkuu että se yks tai tavoitteena on oikeastaan viisi, tulee vielä joskus

 213. Tavoitteenani on saada lisää lihasta ja kiinteytyä. ? Tavoitteenani on myös juosta 10km. En ole juossut kovin pitkiä matkoja, ja tuosta lähdetään, jos polvi kestää. ?

 214. Tavoitteena kehittyä crossfitissa, syksyllä oli niin paljon ongelmia kropan kanssa, että kehitys tyssäsi kuin seinään… Nyt kuitenkin oon saanut kehon huolettua kondikseen ja jopa pidettyä siinä, joten on aika päästä hommiin 🙂

 215. Mun tavoitteet on osallistua toukokuussa puolimaratonille sekä heinäkuuksi hääkuntoon. Ennen kaikkea treenata mahdollisimman monipuolisesti ja nautiskellen! #backtostrong

 216. Aloitin jalkapallon pelaamisen kaksi vuotta sitten ihan tyhjästä ja nyt olen puoli vuotta pelannut maalissa. Tavoitteeni tälle kaudelle on kannustaa pelikaverita ahkerammin treeneihin sekä kehittyä maalivahtina. Tyhjästä kun aloittaa niin mahdollisuuksia on paljon. 🙂

 217. Ensimmäisen maratonin juokseminen! Ja tavoitteena alle 4:15 aika 🙂

 218. Mä siirryn toukokuussa vihdoin täältä pieneltä ja ahtaalta yliopiston salilta kunnon salille, joten tavoitteenani on ruveta treenaamaan monipuolisemmin. Erityisesti haluaisin ottaa maven haltuun. Painonnosto kiinnostaisi ja syksyllä olisi mahtavaa päästä oikein painonnostokurssille opettelemaan tempauksia ja muita tekniikoita kunnolla.

 219. Lisää voimaa! #backtostrong

 220. Tavoitteenani on saada monta vuotta tavoitteellista ja kovaa urheilua estänyt vaiva kuriin ja nähdä itsessäni kehittymistä erityisesti liikkuvuudessa ja voimatasoissa pitkän ajan seurauksena eikä jojoiluna!

 221. Suurin tavoitteeni on saada KO voitto Muay Thai Liigan otteluista!

 222. Tavoitteenani on saada vedettyä ainakin yksi leuka ilman kumpparia!

 223. Tämän vuoden tavoitteenani on vahvistaa keskivartalon lihaksia, jotta saan selkävaivani kuriin. Ekstrana ajattelin ottaa tavoitteeksi 5 leuanvetoa 😉

 224. Anna-Riikka Manninen

  Mulla on tavoitteena saada juoksua ja joogaa pysyviksi jutuiksi viikkokalenteriin 🙂

 225. Tavoitteenan vahvistaa keskivartaloa ja saada vihdoinkin tehtyä kunnolla “äijjäpunnerruksia”! 🙂

 226. #backstrong tavoite saada kunnnon asenne ja motivaatio treeneihin ja keskittyä mitä tekee eikä vaan hilluilla ja heilua 😀

 227. Tavoitteeni on saada hyvä treenirytmi ja parantaa palautumista 🙂

 228. Tavoitteeni on katkaista 2,5 vuotta kestänyt flunssa- ja poskiontelontulehduskierre. Olen tänä aikana päässyt urheilemaan enintään 2 kuukauden ajan, joten peruskunto ja etenkin lihaskunto on heikentynyt todella paljon aiemmasta. Tavoitteeni on siis aloittaa rauhallisesti ja rakentaa maltillisesti kadotetut lihakset takaisin 🙂

 229. Tavoitteena on saada treenaaminen taas olennaiseksi osaksi arkea. Näin vuorotyöläisen arjessa ajan ja jaksamisen löytäminen treenaamiseen ei ole itsestäänselvyys.

 230. Tavoitteeni on tänä vuonna saada lihakset paremmin erottumaan ja treenata enemmän myös kestävyyskuntoa, jotta syksyllä uskaltaisin osallistua tough vikingiin 🙂

 231. Kasvattaa massaa mahdollisimman paljon ilman turhaa “lihomista”

 232. Tavoitteeni on saada vedetyä 5 leukaa ja kehittyä omassa lajissani thaiboxingissa mahd. pitkälle! aivan ihania vaatteita jotka varmasti osaltaan inspiroivat matkalla tavoitteeseen! 🙂

 233. Tavoitteeni on parantaa kuntoa, jotta jaksaisin kesään mennessä paremmin! Myös kiinteytyminen on tavoitteena ja sen jälkeen sitten pientä lihasten kasvattelua! 🙂

 234. The #backtostrong list is long, mutta ehdoton ykkönen on kilpailla painonnostossa ja rikkoa kaikki enkat!

 235. Mun tavoite on tänävuonna saada tempaus haltuun!

 236. Tavoitteenani on löytää kadonnut treeni-into ja kohentaa kuntoa sen myötä.

 237. Tavoitteenani on tänä vuonna liikkua enemmän ja monipuolisemmin, niin että urheilu pysyy mielekkäänä ja mukavana asiana. Vihdoin kun pääsee hiihtämään kunnolla niin saa salitreenit vähentyä kahteen kertaan viikossa. Pitää nauttia tästä lyhyestä ajasta! 🙂

 238. Tän vuoden eka mulle kova tavoite on naisten kymppi. En oo koskaan ollu mikään juoksija ja nyt ois tavote hölkätä sitten keväällä se kymppi putkeen. Siinä sivussa ois tarkotus tiputtaa painoa ja lisätä lihasta, löytää ekaa kertaa ne oikeesti terveelliset elämäntavat.

 239. Mun oma #backtostrong tavoite ois keväällä juosta eka puolimaratoni! Sekä haluaisin jälleen kisata hiihdossa, olen löytänyt sen uudelleen ja oon huomannut kaipaavani kilpaurheilua. Toivottavasti jaksaisin treenata paljon, jotta pääsisin jo ensi talvena kilpailemaan! 🙂

 240. Harrastin vuosia telinevoimistelu, ja sen lopettetuani (usemapi vuosi sitten) on kehonhuolto ja erityisesti venyttely jäänyt onnettomalle tasolle. Salitreeni sen kun vaan jäykistää entuudestaan, joten tämän vuoden tavoitteeni liittyy liikkuvuuteen ja kropan huoltamiseen. Saadakseni heti vähän räväkämmän vaihteen, asetin tavoitteeksi spagaatit maaliskuun loppuun mennessä. Pakko siis todellakin venytellä säännöllisesti, jotta venyvyys saadaan takaisin. Toki tarkoitus on jatkaa koko loppuvuosi uudella, joustavammalla linjalla. Kyllä sitä voimailuakin kerkiää tekemään, vaikka jonkun päivän pyhittäisikin putkirullalle.

 241. Muutama kuukausi crossfittiä takana eikä paluuta muihin lajeihin enää ole 🙂 Käytännössä kaikessa on paljon tavotteita parannettavaksi, mutta kesään mennessä ainakin leuanveto ja kippaus on hallussa #backtostrong

 242. #backtostrong tavoitteena tälle vuodelle on juosta 10km ilman pysähdyksiä.

 243. #backtostrong tavoite on juosta puolimaraton kesän lopulla!

 244. Oma #backtostrong tavoitteeni on päästä elämäni parhaimpaan kuntoon tämän vuoden aikana. Viimeksi olin parhaimmassa kunnossa pari vuotta sitten ja haluan takaisin sen mahtavan tekemisen meiningin. Crossfitin osalta haluan saavuttaa onnistumisia ja tehdä uusia ennätyksiä sekä oppia uusia temppuja.

 245. Tavoitteeni on saada selän keskiosa vahvaksi ja opetella kunnollinen lapatuki!

 246. Tavoite on juosta Tukholman maraton alle viiteen tuntiin, eli juosta enemmän ja tavoitteellisesti! 🙂 Maraton juostu kerran ja silloin tavoitteena oli vain päästä maaliin. Nyt pitää pistää vähän enemmän peliin 😉 Salitreenistä poweria lihaksiin ja mahdollisimman paljon kilometrejä alle :), niin eiköhän se siitä.

 247. Tavoitteeni on saada entiset telinevoimistelijan voimatasoni ja notkeuteni takaisin! Olen asettanut konkreettiiksi tavoitteiksi esim. spagaadit ja 10 leuanvetoa maaliskuun loppuun mennessä.

 248. Tavoitteeni on kehittyä lajissani (tankotanssi) mahdollisimman paljon! Tätä tukeakseni haluan keskittyä myös treenien välissä kuntoiluun, venyttelyyn sekä terveelliseen ruokavalioon. Juoksu sekä peruslihaskuntoliikkeet olisi tarkoitus saada osaksi viikon ohjelmaa.
  Ps. Kiitos kivasta blogista!

 249. Tavoitteeni koko vuodelle on pudottaa painoa vielä 5kiloa edellisten 15kilon lisäksi ja pysyä siinä. Pyrin myös asettamaan jokaiselle kuulle oman simppelin tavoitteen, helmikuulla pyrin oppimaan leuan vedon salat ja saada tehtyä edes yksi puhdas suoritus.

 250. Minun #Backtostrong tavoitteeni on kehittyä leuanvedossa. Nyt menee hädin tuskin 2 ja tavoitteenani on kunnianhimoisesti 10.
  On muuten ihana asukokonaisuus!

 251. Painonnoston jatkaminen (aloitin sen tammikuussa) sekä leuanvedoissa kehittyminen.

 252. Tavoitteenani on vanhan polvivamman uudelleen kuntouttaminen, jotta se kestäisi ihan normaalissa arjessa mukana. Lisänä tässä vielä positiivinen asenne omaan itseeni ja parempi mieli.

 253. Moi! Tavoitteena juosta viim. kesäkuussa 10km ja tulla vahvemmaksi ja nopeammaksi.

 254. Tavoitteenani on kehittyä painonnostossa ja saada jalka taas kuntoon 🙂

 255. Sabina Holmberg

  Olen 51 vuotias ja juuri ilmoittautunut Tough viking Helsinki kilpailuun, eli paljon yläkroppatreenejä..

 256. Minun tavoitteenani on uusi ennätys puolimaratonilla sekä ensimmäinen koko maraton!

 257. Tavoitteenani on saavuttaa positiivisempi ja terveempi minäkuva sekä kehittyä omassa lajissa eli lätkässä ??

 258. Tavoitteenani on oppia kehonhallintaa ja akrobatiaa lisää 🙂 Käsilläseisonnasta kyynärpäiden varaan laskeutumisen oppiminen etenee hitaasti mutta varmasti 😀

 259. Mun #backtostrong tavoitteena on saada kokonaisuudessaan vahvempi ja sporttisempi kroppa. Haluan esim. kehittyä leuanvedoissa ja vapaalla tangolla kyykätessä. Haluan myös pitää parempaa huolta kehonhuollosta ja saada ruokavalion puhtaammaksi vähentämällä herkkujen syömistä.

 260. Tavoitteena parantaa keskivartalon voimaa ja tukea, jotta pääsisin selkäongelmksta eroon ja edes yhden leuan saaminen vuoden lopussa!! 🙂 #backtostrong

 261. Tavoitteenani on saada vihdoin maastavedossa 100kg ja rinnallevedossa 50kg. Hankalia liikkeitä ja vihdoin muutaman vuoden jälkeen tuntuu että alaselkä alkaa kestämään kuormitusta hiukan enemmän 🙂

 262. Sairastan nivelreumaa ja tavoitteenani on saada kroppaa ja lihaksia vahvemmiksi, jolloin sairauden kanssakin tulee pärjäämään jatkossa paremmin. Välillä oireet ovat haitanneet liikunnan harrastamista ihan tosissaan, ja silloin olen helposti lannistunut ja heittänyt kirveen kaivoon “eihän tästä mitään tule ” asenteella. Nyt aion heittää entisen asenteeni romukoppaan ja todella saavuttaa tavoitteeni ja unelmani hyvinvoivasta ja VAHVASTA kropasta. Liikunta on lääke!

 263. Tavoitteet, jotka motivoivat treenaamaan päivästä toiseen ovat monivuotisia haaveita. Haluan osallistua ensi syksynä sekä tunturisuunnistukseen että maratonille.

 264. Tavoitteena olla tänä vuonna jolloin täytän 50 paremmassa kunnossa kuin ikinä! Lisää voimaa (edes se yksi puhdas leuka), liikkuvuutta ja kestävyyttä kuitenkin kehoa kuunnellen.

 265. Mun tavoitteena on kehittää itsestäni astetta terveellisempi minä. Tarkoittaen terveellisempää, juuri mulle sopivaa ravintoa ja enemmän liikuntaa. Kuntosali houkuttelee oikein kunnolla pitkän kyllästymiskauden jälkeen. Olen elänyt työn ja reissailun puolesta aika epäsäännöllistä elämää viimeiset 1,5v ja se näkyy kropassa. Koitan pitää terveellisyystavoitteen mielessä, vaikka reissun päällä olenkin. 🙂

 266. Tavoitteena juosta toinen puolimaratonini alle kahteen tuntiin! Huh huh, tiukkaa tekee ja treeniä tarvii kovasti, mutta mahdotonta se ei ole! 😉

 267. mun tärkein liikunnallinen tavoite tälle vuodelle on ehdottomasti liikkuvuuden lisääminen venyttelyn avulla. lisäksi pitäisi sisällyttää arkeen enemmän rankkoja hikitreenejä, jotka oikeasti kysyvät luonnetta. voimatavoitteista tärkeimmät ovat enemmän toistoja leuanvetoihin, käsilläseisonnan opetteleminen ja kyykkytekniikan hiominen niin, että isompien rautojen kiukuttelu mahdollistuisi. #backtostrong tavoitteita siis kerrakseen 😉

 268. #backtostrong tavoitteenaani on ehdottomasti saada vuoden vaivannut olkapää kuntoon eli paljon pohjatyötä ja stabiliteettiharjoitteita tiedossa! Tämän myötä pystyn jälleen harjoittelemaan heikkouksiani eli kippileukoja sekä painonnostoa turvallisesti!

 269. Minun tavoitteenani on löytää tasapaino levon ja treenin välillä sekä kehittyä leuanvedoissa. Saan tällä hetkellä kaksi leukaa vastaotteella, tavoitteenani on saada vähintään viisi leukaa! Ensimmäisen tavoitteen pyrin saavuttamaan joogan ja mindfullnessin avulla. Aion oppia siis rentoutumaan ennemmän ja hyväksymään itseni paremmin. Leuanvedot sen sijaan vaativat vain kunnon treeniä, eikun siis kuminauhat avuksi ja hommiin 😀

 270. Mun tavoite on saada vihdoin se ensimmäinen muscle up renkailla vedettyä! Ja kun se ensimmäinen tulee niin jatkan sen treenaamista niin, että ne sujuu kuin vettä vaan ?

 271. Tavoitteena saada rohkeutta vaihtaa alaa ja etsiä uusia työkuvioita.

 272. Muutamien vuosien tauon jälkeen puolimaratonille!

 273. #backtostrong, en ole ikinä ollut näin vahva kuin nyt ja matka jatkuu. Viime vuosi oli itselle upea urheiluvuosi, mutta uskon että tästä tulee vielä paremmin, pääsen painonnoston SM-kisoihin nostamaan. Lisäksi haluan kehittyä monipuolisesti ja päätavoite on, että keho ja mieli voi hyvin.
  Olen lisäksi kasvanut ihmisenä ja ajatusmaailma on muuttunut positiivisemmaksi ja ennakkoluulottomaksi.

 274. Tavoitteeni tälle vuodelle on saada rohkeutta oly -nostoihin ja muscle up renkailla lopultakin!! Haluan myös, että keho ja mieli voivat hyvin.

 275. Tavoitteeni on saada kuntoni paremmaksi, jotta jaksaisin juosta pidempiä matkoja:)

 276. Tavoitteenani on löytää täysin terve suhtautuminen liikuntaan ja ruokaan.

 277. Mun ykköstavoite tulevalle vuodelle on edes yksi leuanveto ilman kuminauhaa. #backtostrong tää on sen takia, että 6-vuotiaana lyötiin mun isän kanssa vetoa, että saanko vedettyä yhtään leukaa. Viikon verran treenasin niitä iltaisin ja sitten menin ja vetäsin sen yhden leuan. Eli kun samalla sisulla mennään, niin eiköhän se sieltä vielä puserreta! Toinen tavoite on sitten tietysti voittaa oma äiti kädenväännössä! Se voi kyllä jäädä saavuttamatta, kun sen verran on rautanen nainen vastassa:D

 278. Oma #backtostrong tavoitteeni olisi käydä ainakin kerran viikossa salimme uudella hiit-tyyppisellä SPRINT-tunnilla! Samalla haluan pitää myös muuten treenit monipuolisina ja myös puolimaraton olisi haaveissa.. Tavoite ja päivä kerrallaan 😉

 279. Tämän vuoden tavoitteenani on päästä sokerikoukusta eroon, sekä treenata entistäkin kovemmin! 🙂

 280. Tavoittenani on saada taas vedettyä leukoja vähintään viisi. Urheiluun tuli taukoa raskauden myötä ja voimat katosivat. Nyt aion saada ne takaisin!

 281. Ensimmäinen leuanveto ilman skaalausta!

 282. Ison kuvan tavoitteeni on löytää itselle sopiva rytmi liikkumisessa ja rutiinien opettelu, jotka kantaisivat motivaation olessa kadoksissa; tällä kropalla pitäisi jaksaa vielä muutama vuosikymmen, niin suhteellisen kusista olisi jos omalla töhöilyllä ja laiminlyönnillä joutuu jäämään sivustaseuraajaksi. Ei tarvitse olla liian vakavaa, vaan liikkumisen pitää olla kivaa, tai ainakin suorituksen jälkeen hyvä fiilis vaikka lähteminen takkuaisi.

  Yksittäisi tavoitteita kuluvalle vuodelle on erilaset lankut, jokaista vähintään kolme minuuttia, sekä napakka etu- ja takalyönnit kuntonyrkkeilyssä.

 283. Viime vuoden tavoite oli spagaati ja muutenkin kehon liikkuvuus. Tälle vuodelle tavoite asetetaan leuanvetoon ja voiman kehitykseen. Mut viimeistään joulukuussa menee viis leukaa!

 284. Mun #backtostrong tavoite on ehdottomasti vasemman olkapään kuntoon saaminen ja sen vahvaksi treenaaminen. Vuoden kipuilun jälkeen punnertaminen jo onnistuu, joten toiveikkaana kevättä kohti ?

 285. Mun #backtostrong -tavoitteeni on löytää kriisivuosina kadotettu itsetuntoni takaisin. Haluan olla armollinen ja rakastava itseäni kohtaan aina tästä lähtien.

 286. Useita yksittäisiä treenitavoitteita, joihin kuitenkin kaikkiin liittyy tänä keväänä itselleni uusi tavoite – tiputtaa omaa kehonpainoa. Sen myötä terveempi ja vahvempi minä tervetuloa!

 287. Julia Mäkelä

  Tavoitteenani on kasvattaa lihasmassaa ja saada pakaroihin muotoa sekä polttaa rasvaa. Uudet treenivaatteet piristäisivät aina :).

 288. Tavoitteena on pudottaa painoa muutama kilo, parantaa kuntoa ja saada lisää lihasmassaa varsinkin pakaroihin panostan tänä vuonna.

 289. Tavoitteeni tälle vuodelle on juosta puolmaratooni. Oon jo kauan haaveillu, mut aina jäänyt. Lisäksi tein combackin crossfit salille ja tavoitteena olis oppia tekniikoita paremmiks. Nyt on tosi kova motivaatio päällä ja saanut parempia tuloksiakin 🙂
  Tsemppiä toivotan sun tavoitteelle. Oon ollu katsomassa kisailujasi ja toivon näkeväni uudelleenkin.

 290. Tavoitteeni on osallistua syksyllä Tough Viking skapaan jonne jo liput hankittuna!! Tavoitteeseen aijon päästä tekemällä säännöllisesti yläkropan treeniä nyrkkeilytreeneissäni ja salilla.Juoksukuntoon startti alkoi hankkimalla talveen ja kevääseen sopivat maastojuoksukengät ja lenkit alkaa pikkuhiljaa löytää paikka sa viikon aikatauluista.

  Tsemppiä sun tavotteeseen!!! Oon varma et sä saavutat sen?

 291. Tavoitteena niinkin pieni tavoite kuin pistoolikyykky, molemmilla jaloilla toukokuuhun mennessä. Pitkäaikaisempi tavoite on löytää ruokavalio, joka tukisi kuntosaliharrastusta ja liikunnallista elämäntyyliä, eikä aiheuta mitään ongelmia vatsalle. 🙂

 292. #backtostrong-tavoitteeni on tehdä liikkumisesta taas säännöllistä, mikä on ollut hieman hakusessa jouduttuani lopettamaan pitkäaikaisen joukkueharrastuksen.

 293. Tavoitteenani on saada lisää voimaa ja lihasta koko kehoon, mutta erityisesti keski- ja ylävartaloon. Kestävyyslajit ovat tuntuneet aina luontaisemmilta itselleni, mutta viime aikoina selkävaivat ovat pakottaneet alkamaan kiinnittää huomiota myös mm. keskivartaloa tukevien lihasten kuntoon. Olenkin nyt innostunut pitkästä aikaa jälleen saliharrastuksesta ja uudet treenivaatteet motivoisivat vielä lisää lihaksen hankkimisessa. 🙂

 294. Viime vuonna mun tavoite oli juosta 10 km alle tunnissa. Astuin repaleiseen asvalttiin ja polveni taipui yli. Kadotin liikunnan ilon loukkaantumisen myötä. Nyt 4 kk myöhemmin olen vähitellen pystynyt juoksemaan lyhyitä lenkkejä lähes kivutta. Mun tavoite on löytää kadottamani liikunnan ilo ja juosta tuo 10 km uudelleen!

 295. Tavoitteenani on monipuolistaa treenaamistani ja kehittyä kehonpainoharjoittelussa! Monta vuotta jo salilla treenannut, mutta silti esim. leuanvedot eivät hirveesti suju. Mutta nythän ne alkaa sujumaan kun tavoitteellisesti niihin paneudun.

 296. Tavoitteeni on pudottaa painoa muutama kilo, alentaa rasvaprosenttia ja tehdä liikunnasta taas luonnollinen osa arkipäivää.

 297. Tavoitteeni on, että saisin urheilun ja syömisen viimein kunnolla tasapainoon 🙂

 298. Det här året tänker jag hitta den gyllene medelvägen och ta hand om min kropp såväl fysiskt som psykiskt 🙂 För mej betyder det att lyssna ännu mera på min kropp, vad behöver den just idag?
  Simning är nytt i programmet liksom pilates och grundkonditions träning för att vårda och ta hand om min bas. Sen varvar jag det med så mycket styrka och högintensiv träning som min kropp behöver och inte mera än det 🙂

  Eli sama suomeks.. löydä kultainen keskitie ja huoltaa kehoni fyysisest sekä psyykisesti. Namaste! <3

 299. Päätavoitteena saada vedettyä se yksi leuka mikä oli niin lähellä viime kesänä mutta 2kk treenitauon jälkeen tuntuu tällä hetkellä ihan mahdottomalta! Sen lisäks tietysti erinäisiä voimatason nostoon liittyviä tavotteita tiettyjen liikkeiden kohdalla, erityisesti kyykyssä:D nyt on se vaihe ku tekniikat on siinä mallissa että vois nostaa enemmän painoa, mutta voimaa ei vaan oo tarpeeksi…

 300. Mun #backtostrong on saada lisää voimaa ja saada aerobinen sekä erityisesti se _kehonhuolto_ osaksi arkea salin rinnalle.

  Hyviä reenejä Steffi sinulle!

 301. Yksinkertaisesti mun tavoite on tehdä liikunnasta osa arkea ja elämäntapaa.

 302. Ensimmäinen leuanveto ??

 303. Mun #backtostrong on ehottomasti se et saan kuntoutettua mun paripäivää sitten leikatun eturistisiteen hyvään kuntoon ja pääsen taas takas treenien makuun!

 304. Liikunnallisena tavoitteena käsilläseisonta ja spagaatti. Pistoolikyykky plussaa!

  Henkiseltä kannalta haluun treenata nyt kehoa kuunnellen ja paremmin huoltaen, ettei ylikunto pääse hiipimään takaisin… Pakkolevon myötä tulleet kilot ois kanssa kiva tiputella, mutta stressaamatta. 🙂

 305. Olen nyt kaksi vuotta joogannut kaksi kolme kertaa viikossa – pääsääntöisesti fyysisiä muotoja kuten astanga ja vinyasa flow. Voimaa on tullut mukavasti reisiin ja hartioihin, nyt tavoittelen edistystä notkeuteen! Eli nivusten ja lonkan seudun venyttäminen, jotta ne eivät olisi esteenä asanoille.

  Kaunista kevättä!

 306. Kyllä se ykköstavoite taitaa olla 1 raakaleuka.

 307. Tavoitteenani on kehittyä crossfitissa monipuolisesti ja uskaltaa tehdä uusia, vaativiakin juttuja 🙂

 308. Haluan oppia kunnoittamaan ja kuuntelemaan omaa kroppaani paremmin kuin edellisenä vuonna. Tavoitteeni on keskittyä enemmän kehonhuoltoon ja päästä eroon kauan vaivaanneesta pakarakivusta. Toinen tavoitteeni on lisätä urheilun monipuolisuutta ja löytää liikunnanilo, mikä on välillä unohtunut samoissa treeneissä pyörimisessä ilman intoa!

 309. Olen vasta aloittanut saliharjoittelun ja tavoitteena olisi kasvattaa lihasmassaa ja saada vedettyä ensimmäiset leuat ?

 310. Tavoite on ottaa liikunta taas osaksi jokapäiväistä elämää ja tehdä liikkumisesta säännöllistä

 311. Tavoitteeni on voittaa ensimmäinen SM-kulta, ja saavuttaa kesän tavoiteajat! Kestävyysjuoksu on siis lajii. 🙂

 312. tavoitteena mennä treeneissä hyvinvointi ja fiilis edellä, kuunnellen kroppaa. helposti teen viikon alussa treeniaikataulun ja siinä on pysyttävä vaikka mikä olisi.tästä opin pikkuhiljaa pois 🙂

 313. Tavoitteena löytää takasin liikunnan ilo ja kehittyä joogassa! 🙂

 314. Tavoitteenani on juosta elämäni ensimmäinen maraton. Olen haaveillut siitä pitkää, mutta aina ajatellut, että ei minusta kuitenkaan ole siihen. Nyt kuitenkin uskalsin ilmoittautua heinäkuussa olevaan tapahtumaan ja treenaan innolla ja itseluottamusta puhkuen kesää ajatellen!

 315. Mun tavoitteena on ottaa säännölliset HIIT- ja joogaharjoitukset mukaan treeniohjelmaan ja pitää ne siinä. Lisäksi pidemmän aikavälin tavoite on saada 5 leuanvetoa putkeen (nyt saan yhden…).

 316. Tavoite on saada jalka siihen kuntoon, että maratonin juokseminen onnistuisi taas syksyllä.

 317. Tavoitteeni on tuntea itseni fyysisesti ja henkisesti vahvaksi ja terveeksi. Nykyään lihakset ovat jumissa kokoajan olemattoman venyttelyä takia ja palautuminen on ainakin ruuan osalta liian vähäistä. Lisää lihashuoltoa ja tarkempaa syömistä siis!

 318. Rakastuin alkuvuodesta kehonpainotreeneihin aivan uudella tavalla ja vaikka nivelteni yliliikkuvuus tuo hommaan pientä lisähaastetta, halu kehittyä ja oppia uusia temppuja on kova! :))

 319. Ensimmäinen puolimaraton toukokuussa 🙂 #backtostrong

 320. Nuppu Peltoniemi

  Tarkoituksena juosta ensimmäinen kokonainen maraton ja oppia vetämään leukoja!

 321. Tämän vuoden tavoitteena kehittää voimaa ja päästä eroon en pysty- asenteesta!

 322. mulla on tavoitteena kehittää tasapuolisesti voimatasoja ja lisätä kestävyyttä. Harrastaa lempparilajeja, nauttia liikunnasta sekä kilpailla hevosellani kesällä. Mun tavoite on saada hyvää fiilistä ja onnistumisia.#backstrong

 323. Tavoitteeni on saada ensimmäisen kerran elämässäni yksi leuka ilman mitään apuvälineitä. Olen treenannut sitä nyt about pari kuukautta kuminauhalla ja uskon että joskus vielä saan sen ilman sitä kuminauhaakin! Muutenkin tavoitteenani on parantaa voimatasojani, mutta kuitenkin niin että voimaharjoitteluni tukee ykköslajiani eli lentopalloa 🙂

 324. Tavoitteeni on saada taas juoksu osaksi elämääni. Sillä talven tultua se on jäänyt kokonaan. Haluan, että aerobinen kunto kasvaa ja keväällä tavoitteeni on juosta puolimaraton kahteen tuntiin ja tehdä silloin myös uusi ennätykseni sen suhteen. 🙂 #backstrong

 325. Mun tavoitteena on ehdottomasti päästä takaisin siihen kuntoon, mitä omina huippu-urheiluvuosina oon ollut. Samalla aion näyttää mielettömän hyvältä omissa häissäni 10.9.16. Vaatii paljon duunia, mutta nyt on jo hyvä tsemppi päällä ja en aio luovuttaa. 🙂

 326. Tavoiteenani on vahvistaa selkää ja hartioita, jotta saisin viimein useamman leuan. Lisäksi käsilläseisonta ilman tukea sekä käsilläkävely ovat tavoitelistallani 🙂

 327. Tavoitteeni on saada 3leukaa kesään mennes!

 328. Minun tavoitteeni on saada murtunut varvas parannettua ja päästä liikkumaan. Sen jälkeen aion tehdä kaikkeni, että rasitusastmani alkaisi parantua ja helpottaa, jotta pääsisin liikkumaan ja urheilemaan kunnolla!

 329. Tavoitteeni on saada leuanveto kuntoon. Aloitin juuri leuanveto-ohjelman, jota teen 3-4kertaa viikossa crossfit treeniä ennen tai jälkeen, jotta saavuttaisin tavoitteeni. 🙂
  Tavoitteita olisi vaikka muille jakaa, mutta päätin foksusoitua, jotta saavuttaisin niistä edes yhden.

 330. Tavoitteeni on selviytyä kevään ylioppilaskirjoituksista kunnialla vaikka treenit ja työ vie suuren osan ajasta!!! Lisäksi haluan tehdä mahdottomilta tuntuvista asioista mahdollisia Crossfitin ja painonnoston saralla 🙂

 331. Moi!
  Kiitos blogista 🙂 On tosi kiva seurata sun kirjoituksia. Eritysesti odotan sun kokemuksia the Training plan ohjelmasta 🙂

  Mun tavoite on kehittyä crossfitissa kaikissa osa-alueissa. Mutta erityisesti voimaa haluan lisää, jotta viimeistään ensi vuonna menisi muscle up tiukkana!!! 🙂

 332. Mun tavoitteena on päästä taas treenaamaan ”tosissaan”. Yksinkertaisesti mulle kaikkein miellyttävin tapa on treenata jokin tavoite edessäni. Viime ajat olen olosuhteiden sanelemana joutunut treenaamaan fiiliksen mukaan, mikä loppujen lopuksi on vienyt treenihalut kokonaan. Tavoitteita pitää (tai ainakin saa) olla, että treenaamiseen saa jotain ”järkeä”, että on jotain mistä unelmoida, ja tietynlainen ilo treenaamiseen taas löytyy, viimeistään kun pääsee tavoitteeseensa.

 333. Tämän vuoden tavoitteenani on kehittyä crossfitissä, haastaa itseäni ja lopettaa WODien skaalaaminen sekä saada tempaus haltuun edes jollain tasolla 😀

 334. Tavoitteenani on löytää tasapaino treenamiseen.

 335. Lyötiin vetoa, että osaan kävellä käsilläni juhannukseen mennessä. Toivottavasti osaan jo aiemmin.:)

 336. Tavoite on korjata viime vuoden “vahinkoja” jolloin haukkasin koulun, koulutuksen ja töiden kanssa liian ison palan purtavaksi ja puuttuva aika otettiin liikunnasta, ystävistä ja unesta.Kesäksi lihasmassaa, juoksukuntoa ja kaksoinleuan sijasta kaksi vetoleukaa!

 337. Tavoitteeni on saada pää mukaan treeniin: oppia kuuntelemaan kroppaa, eikä painaa aina täysillä sata lasissa. Rauhaa tekemiseen siis!

 338. #BackToStrong tavoitteeni on yksinkertaisesti voida paremmin, niin fyysisesti kun henkisestikkin. Tanssi onkin jo aloitettu uudestaan, pitkän tauon jälkeen, ja nyt lähtee myös uusi parempi ruokavalio käyntiin. En malta odottaa mitä loput vuodesta 2016 tuo mukanaan!

  Mukavia liikunnan hetkiä toivottaen:D

 339. Tavoitteenani on päästä takaisin siihen kuntoon, jossa olin vielä alkukesästä. Maaliskuussa koittava synnytys vaan tarvii ensin hoitaa ns. alta pois 🙂 siitä sitten pikkuhiljaa kuntoa nousuun ja raskauskiloja pois. Onneksi vointi on ollut sen verran hyvä, että ylläpitävää salia teen edelleen eli nollasta ei tarvitse lähteä kuntoa rakentamaan. 🙂

 340. Mun #backtostrong tavoite liittyy myös Crossfittiin ja kisaamiseen. Voimaa on ehdottomasti saatava lisää ja sen jälkeen voi haaveilla jo kisapaikasta! 🙂

 341. Tavoitteenani on ensimmäistä kerta elämässäni hyvään kuntoon. Aloitin tammikuun lopussa Crossfitin ja käsite “hyvässä kunnossa” on mielessäni muuttunut aivan täysin. Haluan päästä hyvään lihaskuntoon, nyt jaksan tehdä harjoitteet lähinnä pelkällä painonnosto tangolla.. Ihailleen katson kanssatreenaajia, jotka ovat harrastaneet lajia jo pidempään ja meno sen mukaista. 🙂 Itse aloitan pohjalta, mutta toivon, että saan liikunnasta pysyvän elämäntavan (muutenkin kuin vain koiran kanssa lenkkeily..) ja sen myötä jaksamista ja virkeyttä jokaiseen päivään!

 342. Tavoitteena on pusertaa väitöskirja valmiiksi tänä vuonna ja harrastaa siinä ohessa sen verran liikuntaa, että keho ja mieli pysyy kunnossa: arkiliikuntaa, joogaa ja hikilenkkejä fiiliksen mukaan.

 343. Ihan en mukaan kerennyt, mutta haluan kertoa oman tavoitteeni. 23.2 menen alaselän luudutusleikkaukseen ja tavoitteenani on siitä kuntoutua niin hyvin, että voin tulevaisuudessa osallistua puolimaratooniin. Näin 20-vuotiaana jo toista kertaa selkäleikkaukseen joutuvana (pääsevänä) on pelottavaa, kun ei ole ketään kenen kanssa jakaa kokemuksia.
  Itse kuitenkin kirjoitan aiheesta blogia, jos joku haluaa sitä lukea tai tietää vaikka kaverin, jolla on vastaavia koettelemuksia tulossa.
  http://norapaloma.blogspot.fi/

 344. Kisan päättymisaika näköjään oli jo, mutta koska voittajien julkaisua en vielä nähnyt, päätin kokeilla kelpaisiko osallistuminen!
  Olen entinen reipas urheilija, joka alkoi yhtäkkiä sairastaa. Kärsin vuosikausia hoitamattomasta kilpirauhasen vajaatoiminnasta, sekä infektiokierteestä. Nyt olen saanut molempiin lääkityksen, ja pääsen v i i m e i n k i n taas liikkumaan! Minulle on näiden 10 sairastetun vuoden ja 2 lapsen jälkeen kertynyt noin 40kg ylimääräistä, joista on hiljalleen tavoitteena päästä eroon. Ensimmäinen etappi on, että toukokuussa pitäisi olla -15kg. Uudet treenikamat antaa aina intoa, ja koska niitä on tällä hetkellä hyvin vähän, nämä olisivat kaivattu lisä kaappiini ja motivaatiolisä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.